Champions League
25/04/20213 reacties

Wedden op Champions League halve finale: Real Madrid vs Chelsea FC

Wedden op Champions League halve finale: Real Madrid vs Chelsea FC
Aanstaande dinsdag is het niet alleen Koningsdag, maar worden ook de halve finale van de Champions League gespeeld. Real Madrid en Chelsea komen in de heenwedstrijd tegenover elkaar te staan in het Alfredo di Stefano Stadion te Madrid. Voorspel jij via VoetbalGokken.nl deze kraker van een wedstrijd en ga jij ook voor de hoogste odds op Koningsdag?

Zinedine Zidane: “Chelsea heeft een heel goed team”

Ondanks alle heisa rondom de Super League worden de halve finales van het miljoenenbal toch afgehandeld. Real Madrid-trainer Zinedine Zidane mag zijn team paraat gaan maken voor de ontmoeting met Chelsea waar ex-Ajax Hakim Ziyech ook voor speelt. Zidane: “We weten dat Chelsea een heel goed team is. Het wordt een heel moeilijk duel. Wij moeten goed uitgerust aan die wedstrijd beginnen”, zegt Zidane voorafgaand aan de halve finale tegen The Blues.

“Nog niets gewonnen”

Er staat Real Madrid een drukke maand mei te wachten. De Madridlenen doet nog mee in La Liga om het kampioenschap en het tweeluik tegen Chelsea is ook niet mis. Zidane beseft dat dit seizoen alles nog mogelijk is. “We zijn actief in beide competities, maar we hebben nog niets gewonnen. We hebben moeilijke momenten gehad tijdens het seizoen, natuurlijk. Maar we leven nog. We moeten gewoon doorgaan op deze manier”, blikt de trainer vooruit op het slot van het lopende seizoen.

Thomas Tuchel: “Klaar voor strijd met Real Madrid”

Chelsea begint dinsdag met een uitwedstrijd tegen Real Madrid en dat kan gunstig zijn om de klus in Londen af te maken. Trainer Thomas Tuchel wil nog niet zover vooruitkijken. Wel krijgt zijn team dinsdag de kans om al een voorsprong te boeken. “We nemen iedereen mee en we zijn klaar voor de strijd met Real Madrid”, blikt de trainer vooruit op de heenwedstrijd in de Spaanse hoofdstad.

“Er is nog niets besloten”

De trainer weet dat het dinsdag een team treft dat heel wat ervaring heeft in het winnen van de Champions League. “Real Madrid weet hoe ze deze wedstrijden moeten winnen. Maar het is geweldig om in de halve finale te staan, dat is al een knappe prestatie. Er is nog niets beslist. Alles is mogelijk”, zo besluit de trainer van Chelsea zijn voortuiblik op de halve eindstrijd in de UEFA Champions League.

Statistieken

Real Madrid won de beker met de grote oren voor het laatst in seizoen 2017/2018. Liverpool en Bayern MĂĽnchen waren de laatste twee jaren de winnaars. Toch is Real Madrid recordhouder van het in totaal aantal gewonnen Champions League toernooien. De Koninklijke uit Madrid won dit toernooi dertien keer. AC Milan staat tweede in het rijtje met zeven bekers.Ook Chelsea won de Cup een keer. In seizoen 2011 - 2012 werd de ploeg uit Londen Champions League winnaar. In 2019 veroverde The Blues de UEFA Europa League beker.

Head 2 Head

Real Madrid en Chelsea speelde in 1998 de UEFA Superbeker voor het laatst in een officiële wedstrijd tegen elkaar. Chelsea met doelman Ed de Goey won toentertijd met 0-1. Clarence Seedorf speelde toen in de basis bij Real Madrid.In 2016 kwamen de teams elkaar pas weer tegen tijdens de ICC (Internationale Champions Cup). Deze (zomeravond)wedstrijd werd door Real Madrid gewonnen. Ook in 2013 stonden de teams tegenover elkaar op hetzelfde toernooi. Ook in dat jaar was de Koninklijke uit Madrid met 3-1 de sterkste van de twee.

Huidige vorm Real Madrid

Real Madrid schakelde Liverpool uit in de kwartfinales van de Champions League. De ploeg van trainer Zidane won thuis met 3-1 en in Liverpool werd met 0-0 gelijkgespeeld. In de achtste finales nam Los Blancos het op tegen Atalanta Bergamo. De Italiaanse ploeg schakelde Ajax uit in de Champions League, maar verloor een ronde later ook van Real Madrid. In Bergamo sloeg Real met 0-1 toe en in Madrid met 3-1.

Huidige vorm Chelsea

Chelsea nam het in de vorige ronde van de Champions League op tegen FC Porto. In het Portugese Porto werd het 0-1 en thuis nogmaals 2-0. Een ronde eerder werd Atletico Madrid verslagen. In Madrid werd het 0-1 en in Londen 2-0 mede dankzij een goal van Hakim Ziyech.

Lappenmand

Real Madrid heeft een behoorlijk lange lijst met geblesseerde spelers. Tegen Chelsea zullen Federico Valverde (gezondheidsklachten), Luka Modric (rugproblemen), Ferland Mendy (kuitproblemen), Sergio Ramos (spierblessure) en Lucas Vázquez (gescheurde kruisband) niet van de partij zijn.Chelsea komt zonder de 24-jarige Charly Musonda Jr. naar Madrid. De middenvelder van The Blues hertelt van een knieoperatie.

Prognose

Real Madrid heeft aardig wat sterke spelers in de lappenmand en Chelsea heeft dat niet. Dat kan bepalend zijn. Wij verwachten dat het een gelijkspel wordt in Madrid. Onze bookmaker wedtip is 1-1 voor deze heenwedstrijd. Onderstaand odds-overzicht geeft je een indicatie van de gemiddelde pre-odds.

Quoteringen Real Madrid – Chelsea FC

De hoogste odds van de heenwedstrijd in de halve finales van de Champions League wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in Madrid. Gemiddeld ontvang je x 3.15 keer je inleg terug als de teams gelijkspelen tegen elkaar.In het 1X2 spelsysteem staat een zege van Chelsea op x 3.05 keer je speelbedrag en kan winst van Real Madrid jou x 2.30 keer het speelbedrag opleveren.
De Champions League wedstrijd Real Madrid – Chelsea FC wordt gespeeld op dinsdag 27 april om 21:00 uurhet Alfredo di Stéfano Stadium te Madrid. Speel als een koning en voorspel de halve finale van de Champions League via VoetbalGokken.nl! Wie weet is jouw voorspelling wel de winnende voorspelling!

De beste Online Bookmakers