23/06/2024

Circus EK 2024 Actie: Win 100x je inzet met Nederland - Oostenrijk!

Circus EK 2024 Actie: Win 100x je inzet met Nederland - Oostenrijk!

Bij VoetbalGokken.nl houden we alle promoties rond het EK voetbal scherp in de gaten en zijn we razend enthousiast over de nieuwste actie van Circus.nl voor de aankomende wedstrijd tussen Nederland tegen Oostenrijk. Bereid je voor op een ongekende kans: 100x Super Odds op de wedstrijd Nederland tegen Oostenrijk! Deze exclusieve promotie geeft je de mogelijkheid om je inleg maar liefst 100 keer terug te verdienen als je de juiste winnaar voorspelt. Dit wil je niet missen!

Hoe werkt de 100x Super Odds promotie?

Circus.nl heeft speciaal voor het EK 2024 de odds verhoogd, met een bijzondere focus op de wedstrijd Nederland tegen Oostenrijk. De bookmaker heeft voor weddenschappen op de winnaar in het duel Nederland - Oostenrijk een verhoogde quotering van 100 keer je inzet beschikbaar. Dit betekent dat als je inzet op Nederland en Oranje wint, je jouw inleg maar liefst 100 keer krijgt uitbetaald. Stel je voor: zet jij €1 in op Nederland wint, dan krijg je dus een totaalbedrag van maar liefst €100 uitgekeerd bij Circus!

Waarom meedoen aan de 100x Super Odds actie?

  • Unieke kansen: Deze actie is exclusief voor de wedstrijd Nederland tegen Oostenrijk, de derde en beslissende groepswedstrijd in Poule D. Deze wedstrijd kan bepalend zijn voor het verdere verloop van het EK voor Nederland.
  • Gigantische uitbetalingen: Geen enkele andere bookmaker biedt een vergelijkbare odds verhoging. Met 100x je inleg terug zijn de potentiële winsten enorm.
  • Eenvoudig te claimen: Deelnemen is simpel. Plaats je weddenschap op de winnaar van Nederland tegen Oostenrijk bij Circus.nl en profiteer van deze waanzinnige Super Odds.
Circus Super Odds 100X bij wedden op Nederland - Oostenrijk
100X Super Odds voor winnaar Nederland - Oostenrijk

Nederland – Oostenrijk: De Grote Finale van de EK Groepsfase

De spanning stijgt nu Nederland het dinsdag opneemt tegen Oostenrijk in de laatste groepswedstrijd van Poule D. Beide teams strijden om een plek in de knock-out fase van het EK 2024. Met deze 100x Super Odds promotie kun je niet alleen genieten van een spannende wedstrijd, maar ook van de kans om je inleg drastisch te verhogen met een weddenschap op de winnaar tussen Nederland en Oostenrijk.

Voorwaarden voor de 100x Odds Boost

  • Alleen beschikbaar voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar of ouder.
  • Maximale inzet voor deze promotie is €1.
  • Promotie is geldig tot 25 juni 18:00 uur.
  • Eventuele winst is direct opneembaar.

Circus EK-bonus promoties voor bestaande spelers

Bij Circus.nl worden bestaande spelers tijdens het EK voetbal niet vergeten. Heb je al een account? Dan kun je genieten van diverse promoties voor het EK 2024. Hier zijn de belangrijkste:

€10 Free Bet: ‘Match of the Day’

Elke speeldag van het EK selecteert Circus een ‘Match of the Day’. Zet minimaal €20 in op deze wedstrijd met odds van minstens 1.60 en ontvang direct een €10 free bet. Gebruik deze free bet voor nieuwe weddenschappen en laat eventuele winsten uitbetalen.

Hot Odds voor het EK voetbal

Profiteer van Hot Odds bij Circus.nl: verhoogde quoteringen op geselecteerde EK-wedstrijden. Deze bieden betere winstkansen en hogere uitbetalingen. De Hot Odds worden regelmatig bijgewerkt, dus houd de site in de gaten voor de nieuwste aanbiedingen en scoor hogere uitbetalingen!

BetXtra weddenschappen tijdens het EK

BetXtra biedt verhoogde quoteringen en extra beloningen tijdens het EK. Ontvang gratis weddenschappen of extra winst op geselecteerde wedstrijden. Meld je aan en zet in op kwalificerende evenementen om te profiteren. Wedden wordt zo spannender en lucratiever met BetXtra.

Pak Jij 100x je inzet bij een overwinning met Nederland - Oostenrijk?

Met de exclusieve Super Odds van Circus.nl heb je de kans om maar liefst 100x je inzet te winnen als Nederland wint van Oostenrijk op het EK 2024. Deze cruciale wedstrijd vindt plaats op dinsdag om 18:00 uur en biedt een unieke kans voor zowel nieuwe als ervaren gokkers. Zet slim in, geniet van de wedstrijd en juich voor Oranje terwijl zij hun weg naar de overwinning banen.

Mis deze unieke kans niet en plaats nu je weddenschap bij Circus.nl om te profiteren van de 100x Super Odds op Nederland tegen Oostenrijk. Dit is je moment om groots te winnen terwijl je Oranje naar de overwinning juicht.

De beste Online Bookmakers