Copa América
11/06/20195 reacties

Copa America 2019: Argentinië – Colombia

Copa America 2019: Argentinië – Colombia
De Copa America is net zo belangrijk als het EK voetbal hier in Europa en dus zijn alle wereldsterren van het Zuid-Amerikaanse continent aanwezig als er zaterdag voor het eerst wordt afgetrapt voor de Copa America 2019 die in Brazilië plaatsvindt. Op de tweede speeldag vindt er direct al een topper plaats: favoriet Argentinië ontmoet outsider Colombia. Gaan Messi en co direct goed van start of weet Colombia de openingen te vinden in dit sterke team? Check nu de actuele odds via voetbalgokken en speel mee!

Bondscoach Argentinië: “Het team is er klaar voor”

Bondscoach Lionel Scaloni heeft een zeer sterke selectie tot zijn beschikking met Lionel Messi natuurlijk als absolute blinkvanger. Maar ook Sergio Agüero (Manchester City) en River Plate-spits Matias Súarez verkeren in uitstekende vorm. Toch rekent Scaloni vooral op de klasse van Messi: “Als hij laat zien wat hij iedere zondag laat zien, dan is hij niet te stoppen”, zegt de debuterende coach tegen Argentijnse media. “We hebben weinig voorbereidingstijd gehad, maar we hebben een duidelijk idee hoe we gaan spelen en zijn klaar voor Colombia. We hebben geweldige spelers en een solide basis die we gedurende het toernooi verder hopen uit te bouwen.”

Lionel Messi: “We zijn geen favoriet”

Scaloni rekent dus vooral op Messi als er zondag wordt afgetrapt. De sterspeler zelf probeert de druk van de ketel te houden door te stellen dat zijn land geen kandidaat eindwinnaar is: “We verschijnen altijd met enthousiasme en verlangen aan de start”, zegt hij in gesprek met TyC Sports. “Maar Argentinië zit middenin een proces van verjonging. Veel jongens speelden nog niet veel wedstrijden voor het nationale team. Voor velen is het zelfs het eerste toernooi. Natuurlijk gaan we proberen te winnen, maar we zijn geen kandidaat voor de eindzege.”

Bondscoach Colombia: “Alles geven voor onze prestige en eer”

De verwachtingen in Colombia zijn altijd hooggespannen, maar het elftal en de bondscoach beseffen dat de wedstrijd tegen Argentinië een hele lastige gaat worden. Coach Carlos Queiroz: “Tegen Peru hebben we de laatste details voor de wedstrijd tegen Argentinië ingevuld. We gaan alles geven voor onze prestige en eer”, vertelt hij aan Marca.com. “De kracht van Colombia is de kracht van de spelers en het team. We zijn gefocust om als team ten strijde te gaan. Alleen dan maken we kans tegen landen als Argentinië die ontzettend veel individuele kwaliteiten herbergt. In Colombia draait alles om eer, het shirt van Tricolor dragen, zorgt ervoor dat we veranderen in vechters die nooit opgeven”, waarschuwt hij de Argentijnen.

Statistieken

Argentinië heeft als voetballand een veel grotere naam dan Colombia. Dat wordt ook bevestigd als we een blik werpen op de onderlinge ontmoetingen. Colombia won twaalf jaar geleden nog eens van de Argentijnen. Destijds werd het tijdens de vierde kwalificatieronde voor het WK voetbal 2-1 voor de Colombianen. El Albicelestes – de bijnaam van het Argentijnse voetbalelftal – won sindsdien viermaal van de Colombianen. Maar op de Copa America eindigden de onderlinge duels de afgelopen twee keer in een gelijkspel. In 2011 werd het 0-0 en in 2015 1-1. Na die 1-1 volgde er een verlenging en daarin bleken de Argentijnen alsnog te sterk: 2-1.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Argentinie - Colombia

Bij de TOTO zijn ze niet vies van een potje voetbal in de Copa America. Voor de wedstrijd van Argentinië tegen Colombia heeft TOTO dan ook hoge pre-wedstrijdquoteringen gereedstaan voor iedereen die hierop wil meespelen. Voor een overwinning van Columbia noteert TOTO de hoogste odd van deze wedstrijd x 3.50 keer de inleg. In het 1X2 spelsysteem staat een gelijkspel op x 3.10 keer je inleg. Winst van voetballand Argentinië levert je x 2.12 keer het speelbedrag nog een hoge beloning op.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Copa America Argentinië – Colombia wordt gespeeld op zondag 16 juni om 00:00 uur in de Itaipava Arena Fonte Nova te Brazilië. Wil je meeprofiteren van de hoge odds in de Copa America? Kijk bij Koning TOTO op welke ploeg je inzet en speel mee.Voorspel deze wedstrijd bij de TOTO, de enige echte bookmaker van Nederland! Ga hier naar TOTO sportweddenschappen & doe jouw voorspelling![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers