DFB Pokal
08/06/20202 reacties

Halve finales DFB Pokal zet TOTO odds op zijn kop!

Halve finales DFB Pokal zet TOTO odds op zijn kop!
In Duitsland worden deze week de halve finales van de DFB Pokal gespeeld. De vier finalisten zijn Bayern München, Eintracht Frankfurt en het wat onbekende 1. FC Saarbrücken en Bayer 04 Leverkusen. Trainer Peter Bosz gaat dinsdagavond met zijn ploeg uit Leverkusen naar Saarbrücken en woensdag gaan Bas Dost en Jonathan de Guzman met Frankfurt proberen Bayern München van de finaleticket te houden. VoetbalGokken.nl blikt vooruit op deze halve eindstrijd.

➤ FC Saarbrücken – Bayer 04 Leverkusen

FC Saarbrücken is nog nooit zo ver gekomen in de DFB Pokal. Door de coronapandemie werd de Regional League South-West vroegtijdig beëindigd en is FCS als koploper gepromoveerd naar de derde divisie.Saarbrücken boekte dit seizoen zijn successen vooral in het bekertoernooi. Eén van de teams die werd uitgeschakeld was FC Köln. Ook Fortuna Düsseldorf moest eraan geloven. Saarbrücken-trainer Lukas Kwasniok hoopt dat zijn team ook iets in te brengen heeft tegen het oppermachtige Leverkusen. “We hopen dat we de eerste vijftien minuten schadevrij doorkomen en dat we ons daarna in de wedstrijd kunnen vastbijten”, aldus Kwasniok.

“Geen favoriet”

De oefenmeester gokt dus op ongeduld bij de Bundesliga club: “Als wij lang de nul kunnen houden en geduldig durven te zijn, dan weet ik zeker dat er kansen komen. Maar we zijn natuurlijk niet de favoriet, dat moge duidelijk zijn.”

Peter Bosz: “Winnen van Saarbrücken niet vanzelfsprekend”

Voor Bayer 04 Leverkusen kan er in deze halve finale van de DFB Pokal alleen maar verloren worden. Iedereen verwacht dat er tegen 1. FC Saarbrücken een team uit de Regionalliga Sudwest (vierde klasse) wel eventjes gewonnen wordt.Leverkusen-trainer Peter Bosz heeft goede hoop door te stoten naar de finale waar zijn team Bayern München of Eintracht Frankfurt zal treffen, maar weigert vooraf al te gaan lopen juichen. “Niets is vanzelfsprekend. Saarbrücken heeft zijn capaciteiten op indrukwekkende wijze getoond”, aldus Bosz over de tegenstander van dinsdag.

“Scherp beginnen”

Ook Bosz weet dat een vroeg doelpunt belangrijk is: “We moeten scherp beginnen en daarmee direct alle hoop van Saarbrücken de grond inboren. Lukt dat niet: dan kan het zomaar een moeilijke avond worden.”

Huidige vorm Saarbrücken

FC Saarbrücken heeft sinds begin maart geen wedstrijd meer gespeeld en er valt dan ook niets over de actuele vorm van de ploeg van trainer Kwasniok te melden. De laatste wedstrijd die werd gespeeld was tegen Walldorf in de Regional Liga, maar die wedstrijd werd met 1-0 verloren.

Huidige vorm Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen werd afgelopen week door Bayern München afgedroogd. Het duel in eigen stadion werd met 2-4 verloren door de koploper van de competitie. Daarmee maakt de ploegen van trainer Bosz geen goed begin aan deze bekerweek.

Lappenmand

Bij FC Saarbrücken zijn er tot op het punt van schrijven geen meldingen van blesuren bij de spelers bekend. Trainer Peter Bosz moet alleen voor aanvaller Kai Havertz een vervanger zoeken. De twintig jarige Duitser is dé uitblinker in dit seizoen en kampt sinds afgelopen zaterdag met een spierblessure. Een fikse aderlating dus voor het elftal van Bosz!

➤ Bayern München – Eintracht Frankfurt

Bayern München heeft de landstitel al bijna zeker binnen. Met de halve finale van de DFB Pokal ligt er nog een prijs in het verschiet. Om dit seizoen ook die prijs in de kast te kunnen zetten, moet er woensdagavond in de halve bekerfinale afgerekend worden met Eintracht Frankfurt. Volgens trainer Hansi Flick nog best een lastige klus. “.Frankfurt is een echte cupfighter. Het is een team met veel kwaliteit. Het wordt een episch bekergevecht.”, aldus Flick.

“Frankfurt niet onderschatten”

Of onze landgenoot Joshua Zirkzee in actie komt is nog niet bekend, maar Flick gaf vooraf al wel aan in zijn sterkste opstelling te willen spelen: “We mogen Frankfurt niet onderschatten. Ons doel is de finale halen en daar moet alles voor wijken.”

Adi Hütter: “Niets weggeven tegen een sterk Bayern”

Frankfurt-trainer Adi Hütter heeft met Bayern München als tegenstander ook geen gemakkelijk klusje te klaren om in de finale te komen. “Er is geen twijfel mogelijk: dit is de moeilijkste ploeg die je kunt treffen in de halve finale. We zijn een absolute underdog, maar we zullen niets weggeven want tegen een sterk Bayern kost je dat direct een tegendoelpunt.”

“We dromen van de finale”

De coach kent zijn positie als er woensdag wordt afgetrapt, maar weigert vooraf al de handdoek te werpen: “We gaan alles proberen om voor een grote verrassing te zorgen om zo toch onze droom van de finale waar te maken”, aldus Hütter.

Huidige vorm Bayern München

Dat Bayern München in bloedvorm is, is geen nieuws meer. De ploeg van trainer Flick draait als een dolle. Afgelopen week bewees de ploeg uit München dat weer eens door Bayer Leverkusen met 2-4 te overmeesteren.

Huidige vorm Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt begon deze week wat stroef. Er werd thuis verloren van het laag geklasseerde 1. FSV Mainz 05 met 0-2. Geen opsteker dus voorafgaand aan dit bekerduel.

Lappenmand

Bayern München moet Corentin Tolisso (enkel) en Lars Lukas Mai (enkelgewricht) missen voor het treffen met Eintracht Frankfurt. Ook de ploeg van trainer Hütter moet een tweetal spelers thuis laten door kwetsuren. Centrumspits Gonçalo Paciência (spier) en middenvelder Gelson Fernandes (kuit) zijn woensdagavond niet van de partij.

Prognose

Er moet volgens ons wel iets heel geks gebeuren wil Leverkusen niet doorstoten naar de finale van de Duitse beker. Maar juist in de cup gebeuren er vaak gekke dingen, kijk maar naar de uitslagen in de Nederlandse beker!Desalniettemin gokken wij gokken op een 0-3 zege van Bosz en zijn ploeg. In de Allianz Arena zal Bayern München ook toeslaan en Eintracht Frankfurt uit de beker knikkeren met een 2-0 overwinning. De finale wordt op zaterdag 4 juli gespeeld en Bayern München en Bayer 04 Leverkusen zijn volgens ons de finalisten.

Quoteringen Saarbrücken – Bayer 04 Leverkusen

De hoogste odds staan klaar als Saarbrücken weet te stunten tegen Leverkusen: x 15.50 keer je inleg! Wint Leverkusen en gaat Bosz met zijn mannen naar de finale? Dan geldt er in het 1x2 spelsysteem een pre-wedstrijd quotering van x 1.12. Een gelijkspel - binnen de reguliere speeltijd - krijgt met x 8.25 keer je speelbedrag dan weer een veel hoge quotering mee!

Quoteringen Bayern München – Eintracht Frankfurt

De quoteringen voor de halve finale van woensdagavond mogen er ook zijn. De hoogste odd voor dit duel wordt voor een zege van Eintracht Frankfurt uitgekeerd. Je ontvangt x 14.75 keer je inleg terug als Frankfurt doorgaat naar de finale. Een zege van Bayern München is goed voor een uitkering van x 1.13 keer je speelbedrag. Een gelijkspel is bij TOTO.nl op een quotering van x 8.00 keer het ingelegde geldbedrag gewaardeerd.
De PFB Pokal halve finales worden gespeeld op dinsdag 9 juni en woensdag 10 juni. Saarbrücken – Bayern 04 Leverkusen spelen dinsdag om 20:45 uur in het Hermann-Neuberger Stadion te Völklingen. Op woensdagavond op dezelfde tijd gaan Bayern München – Eintracht Frankfurt in de Allianz Arena uitvechten wie er doorgaat naar de finale van de Duitse beker. Neem een kijkje op de bookmakerspagina en scoor met deze halve finale van de Duitse beker!

De beste Online Bookmakers