Toto

Toto is een heus begrip in Nederland en bij vrijwel iedereen bekend als aanbieder van sportweddenschappen. Naast het traditionele Toto spelformulier bij de kiosk, biedt Toto online tegenwoordig ook de mogelijkheid voor het plaatsen van sportweddenschappen. In deze Toto review bespreken we alle opties en speelervaring bij Toto.nl.

Ga naar toto.nl
Toto Logo
Websitetoto.nl
Actief sinds 1960
Licentie Nederlandse Kansspelautoriteit
BetalingBanktransfer LogoiDEAL Logo
Betaalsnelheid Binnen 2-4 werkdagen
Min. uitbetaling €10,00
Min. inzet €0,10
Min. storting €5,00
Helpdesk 24/7 support (Telefoon, E-mail, Live Chat)
Onze waardering7.9/10
Nederlandse licentie afbeelding

Nederlandse licentie

TOTO heeft als bookmaker een officiële Nederlandse licentie!

Acties & Free Bets afbeelding

Acties & Free Bets

Regelmatig interessante promoties waarbij free bets of bijvoorbeeld voetbalkaartjes te winnen zijn.

TOTO website & app afbeelding

TOTO website & app

Je kan bij TOTO wedden in de winkel, via de online website, maar ook onderweg via de app.

Ruim 60 jaar ervaring afbeelding

Ruim 60 jaar ervaring

TOTO is al ruim 60 jaar ervaren in het aanbieden van wedden op voetbal.

Voetbalgokken offer

€50 Bonus

* Geldig voor nieuwe spelers, op eerste weddenschap van min. €5 op odds vanaf 1.50 of hoger. Bonus is 7 dagen geldig en beschikbaar vanaf 24 jaar of ouder.

Bonus claimen

Wedden bij TOTO

Toto Sportweddenschappen is een bekende bookmaker in Nederland met een officiële licentie voor sportweddenschappen en online casino. Lange tijd was Toto de enige legale optie in Nederland voor het plaatsen van voetbalweddenschappen. Maar met recente veranderingen in de wetgeving is er nu meer concurrentie. In deze Toto review onderzoeken we grondig wat deze Toto sportweddenschappen als gerenommeerde bookmaker te bieden heeft in vergelijking met andere aanbieders. Met een aantrekkelijke, eigentijdse website in de herkenbare Toto-stijl lijkt deze bookmaker zeker niet tekort te schieten ten opzichte van de concurrentie. VoetbalGokken.nl neemt daarom de bookmaker onder de loep! Ontdek in deze Toto review alle opties en uitgebreide beoordeling!


Al meer dan 60 jaar voetbalweddenschappen bij Toto

De geschiedenis van Toto gaat meer dan 60 jaar terug. In 1956 vond de KNVB het hoog tijd worden om een voetbalpool te organiseren voor de leden. Ze konden gaan gokken op wedstrijden uit twee hoogste divisies van de Nederlandse voetbalcompetitie. En dat werd veel gedaan. De Toto steeg snel in populariteit en de bedragen waarmee gewed werd, groeiden gestaag. Dit was het sein voor de politiek om zich ermee te gaan bemoeien. De KNVB moest als organisator van de voetbaltoto plaatsmaken voor de stichting De Nationale Sporttotalisator, dat tegenwoordig bekend is als de Nederlandse Loterij. Ook kwam er een aanscherping van de Loterijwet (de huidige Wet op de Kansspelen). De bemoeienis van de overheid was overigens niet alleen maar negatief voor de KNVB. Want een deel van de opbrengst van de Toto komt na al die wijzigingen nog steeds in de kas van de voetbalbond terecht.

Toto is een legale aanbieder van voetbalweddenschappen in Nederland. Men kan momenteen in de winkel Toto spelen. Naast de Toto winkel, kan dit ook via de Toto.nl website en via de mobiele Toto App. Het bedrijf beschikt over alle benodigde licenties en voldoet aan de strenge regels van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Als je kiest voor gokken en voorspellen bij de Toto, kies je dus voor een zeer betrouwbare aanbieder van voetbalweddenschappen.

TOTO Sportwedden: Zet een ééntje hier en een tweetje daar!

Wedden via de website, app of toch met een papieren Toto formulier?

Toto is gevestigd in Nederland én beschikt over een officiële vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Hiermee zijn de belangrijkste ingrediënten aanwezig om een Nederlandstalige goksite aan te mogen bieden. Waar je bij andere bookmakers op het Engels bent aangewezen, kun je bij Toto dus in je eigen taal gaan wedden op voetbalwedstrijden. Dit is zeker niet het enige pluspunt van de sportweddenschappen website, want ook de overzichtelijke interface valt op. Dit maakt het online platform van Toto zeer gebruiksvriendelijk. Via de lijst met sporten kom je zo bij je favoriete competitie uit. Wil je niet al te lang moeten wachten voordat je weet of je de weddenschap wint, selecteer dan de optie ‘volgende 24 uur’. Op deze manier verschijnen alle wedstrijden op je scherm die in de komende uren gaan beginnen. Met extra services zoals de wedstrijduitslagen en Toto 13 uitslagen blijf je bovendien op de hoogte van alles wat er op sportgebied gebeurd is.

Koning Toto - VoetbalGokken
Toto.nl - wedden op voetbal
Word jij de nieuwe Koning TOTO?

De website van Toto is zeer uitnodigend. De groen-witte huisstijl creëert een soort rust waardoor je je volledig op je weddenschappen kunt concentreren. De opvallende banners met promotieacties motiveren je dan weer om inderdaad die ene interessante weddenschap aan te gaan. De gebruiksvriendelijke interface en uitnodigende huisstijl kom je ook weer tegen als je de app van Toto downloadt. De bookmaker heeft een app beschikbaar voor zowel iOS als Android-toestellen. Qua mogelijkheden doet de Toto app niet onder voor de gewone website. Zo kun je via de smartphone onder andere weddenschappen plaatsen, geld storten, bonusacties activeren en Toto 13 spelen. De bookmaker heeft daarnaast ook nog een aantal extra’s ingebouwd. Zet bijvoorbeeld de notificaties voor een bepaalde wedstrijd aan en blijf op de hoogte van wat er op het veld gebeurt. Of vind je het misschien handig om een melding te krijgen als je een weddenschap hebt gewonnen? Je bepaalt zelf welke informatie je wel of niet wilt ontvangen.

Heb je trouwens even geen laptop of smartphone bij de hand? Ook dat is geen probleem wanneer je wilt wedden bij deze bookmaker. Je kunt namelijk altijd nog plaatselijk een Toto winkel bezoeken via één van de vele verkooppunten. De papieren Toto formulieren voor het voorspellen van voetbal bestaan namelijk nog steeds. De spelformulieren die je ontvangt van de verkoper zijn doorgaans bij de meeste supermarkten en kiosken te koop. In de winkel of via de Toto winkel app bepaal je een weddenschap die je wilt plaatsen op één van de vele spelopties via het spelformulier. Selecteert de wedstrijden waarop je wilt wedden, betaal je inleg en win in de winkel bij een correcte voorspelling!

Toto Short Review

Wil je een snel te weten komen of Toto een geschikte bookmaker is voor het plaatsen van voetbalweddenschappen? Maar heb je geen tijd (of zin...) om onze volledig Toto review door te lezen? Laat je in dat geval snel door ons updaten en bekijk de Toto Short Review in 60 seconden! In de short review neemt VoetbalGokken.nl binnen een korte tijd, de meest opvallende zaken van bookmaker Toto met je door. Zo ben je toch snel op de hoogte van de mogelijkheden voor wedden op Toto.nl. Je bekijkt de Toto Short Review door te klikken op onderstaande video:

Steeds meer aanbod bij Toto

De Toto sportweddenschappen is ooit opgericht met als doel om het wedden op de Eredivisie en Eerste Divisie mogelijk te maken. De opzet was in de beginjaren erg eenvoudig. Gokkers konden geld inzetten op winst voor de thuisploeg, verlies óf een gelijkspel. Deze 1×2 weddenschap op nationale voetbalwedstrijden behoort natuurlijk nog steeds tot het aanbod van Toto. Maar inmiddels beperkt de bookmaker zich al lang niet meer tot het binnenlands voetbal. Ook het aantal wedopties is sterk uitgebreid, net als het aantal sporten. Want waar het vroeger puur om voetbal ging, heb je tegenwoordig veel meer keuze. Er zijn een kleine twintig sporten om je wedbriefje mee te vullen. Wat dacht je van populaire sporten als tennis, darts of Formule 1? Of beproef je geluk bij een golf-, snooker- of ijshockeywedstrijd. Toto heeft in ieder geval genoeg aanbod om je elke dag van de week te vermaken met sportweddenschappen.

Maak je keuze uit de verschillende wedopties

Je houdt het wedden op voetbal interessant door regelmatig van competitie te wisselen. Wed behalve op de Eredivisie dus ook eens op de Bundesliga, Premier League of de Italiaanse Serie A. Bij deze grote Europese competities heb je bovendien meerdere wedopties om uit te kiezen. Toto heeft niet de meeste opties in de bookmakerswereld, maar dat is in de praktijk eigenlijk geen probleem. Toto biedt namelijk alsnog vele wedmogelijkheden en je kunt gewoon gaan voor weddenschappen als:

  • Hoeveel doelpunten vallen er in de eerste helft?
  • Eindigt de wedstrijd met een even of oneven aantal goals?
  • Wat wordt de exacte einduitslag?
  • Scoren beide teams in de wedstrijd?
  • Wat is het tijdstip van het eerste doelpunt?
  • Wie wint de wedstrijd als je gaat voor een handicap?

Durf je niet te veel risico te nemen, ga dan voor een enkelvoudige weddenschap. Als je de quoteringen juist een boost wilt geven, zijn combinatieweddenschappen een betere keuze. Voor al deze weddenschappen geldt dat je alleen vóór de wedstrijd in kunt zetten. De Nederlandse kansspelwet maakt live wedden namelijk niet mogelijk. Mocht dit in de toekomst veranderen, dan kun je erop vertrouwen dat Toto meteen actie onderneemt en alsnog een sectie met live weddenschappen op de website zet.

Ga jij voor de jackpot met Toto-13?

13 een ongeluksgetal? Niet als je meespeelt met Toto. Onder de naam Toto-13 geeft de bookmaker je wekelijks de kans om voor de jackpot te gaan. De opzet is heel simpel. Toto selecteert 13 wedstrijden die meestal een mix zijn van duels uit de Nederlandse en de grote Europese competities. Bij elk van de 13 wedstrijden ga je een 1×2 weddenschap aan. Wanneer al je voorspellingen uitkomen, ben je de winnaar van de jackpot. Heb je alles goed behalve één of twee uitslagen? Zelfs dan heb je nog steeds prijs.

De jackpot start bij 10.000 euro, daarna wordt het bedrag wekelijks verhoogd. De prijzenpot van Toto-13 wordt voor een groot deel bepaald door de totale inleg. Van al het geld dat gokkers in het jackpotspel steken, gaat 47,5% naar de winnaars. Onder de mensen die alle wedstrijden goed hebben voorspeld, wordt minimaal 40% van het totaalbedrag verdeeld. Weet je 12 van de 13 weddenschappen te winnen? In dat geval krijgen jij en je medewinnaars 24% van het prijzengeld. Voor de gokkers die 11 weddenschappen goed hebben, is dan weer 36% gereserveerd. Het is dus maar hopen dat er zoveel mogelijk gokkers meespelen zodat de prijzenpot lekker oploopt.

Het fijne van Toto-13 is dat je je kansen ook een beetje kunt spreiden. Zo kun je voor extra geld dubbele of drievoudige kansen kopen. Heb je echt geen idee wie de kraker tussen Ajax en Feyenoord gaat winnen? Met een dubbele kans kun je gewoon inzetten op winst voor Ajax én voor Feyenoord. Of doe drie voorspellingen bij de wedstrijd en zet je geld ook in op een gelijkspel. Hoe makkelijker je het jezelf maakt, hoe hoger je inleg moet zijn. Bedenk je dus goed in hoeverre je op zeker wilt spelen.

TOTO Extra: voorbeschouwingen en wedtips

Voor je weddenschappen vertrouw je uiteraard op je voetbalkennis. Maar zelfs de grootste voetbalexpert kan niet alle informatie zomaar uit de mouw schudden. Het is daarom erg prettig dat deze bookmaker je helpt met wedtips en voorbeschouwingen. Ook de meest opvallende quoteringen worden uitgelicht in Toto Extra.

Toto Extra is niet alleen in het leven geroepen om je te ondersteunen als je het even niet meer weet. Naast voorbeschouwingen en wedtips staat er namelijk volop uitleg op de pagina. Beginners kunnen zich zo gemakkelijk inlezen in het wedden op de KNVB Beker of in de vele verschillende wedopties.

Free bets en gratis kaarten voor voetbalwedstrijden

Wie het online platform van Toto bezoekt, kan profiteren van een aantal bonusacties. Er bestaat geen 100% welkomstbonus zoals veel andere bookmakers dat wel hebben. De acties die er zijn, hebben vooral betrekking op bepaalde wedstrijden of grote toernooien. Toto voetbal acties zijn in het verleden regelmatig op de website aangeboden. Maar ook de Australian Open kan tennisfans bijvoorbeeld een free bet opleveren van 5 euro. Of zet in op de Tour de France en krijg van Toto extra speelgeld cadeau. Vooral voor voetbalfans zijn er interessante acties te ontdekken. Als hoofdsponsor van de KNVB Beker geeft Toto bijvoorbeeld kaarten weg voor de vele bekerwedstrijden. Ben je fan van Oranje, houd dan ook zeker de promotiepagina van Toto in de gaten. Toto verrast gokkers namelijk graag met kaarten voor wedstrijden van het Nederlands elftal. Ga je liever voor bonussen in de vorm van geld of gratis weddenschappen? Misschien profiteer je dan wel van een free bet wanneer een wedstrijd uit de Eredivisie of Premier League in 0-0 eindigt. Ben je geïnteresseerd in de promoties en actiecodes, meld je dan zeker aan voor de e-mailservice van Toto. Op deze manier weet je altijd direct wanneer er een promotieactie of Toto codes aan zitten te komen en mis je nooit meer iets.

Creëer een TOTO-account en regel je geldzaken

Voor je voetbalweddenschappen kun je natuurlijk een Toto spelformulier ophalen bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Maar waarom zou je als er een website is die overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk is? Voor het online wedden heb je wel een account nodig. Deze creëer je heel gemakkelijk door op de knop ‘registreren’ te klikken en je persoonlijke gegevens in te vullen. Binnen een paar minuten heb je een eigen spelersaccount en ben je klaar om geld te storten. Voor stortingen kun je gebruikmaken van je creditcard en iDEAL. Vooral dit laatste is voor veel gokkers een groot pluspunt.

Zijn je weddenschappen succesvol geweest, dan kun je een uitbetaling aanvragen. Je hoeft bij Toto niet eens grote bedragen te winnen. Je mag namelijk al een uitbetaling aanvragen als je 5 euro bij elkaar hebt. Overboekingen naar je bankrekening duren maximaal 10 werkdagen. Gelukkig hoef je maar zelden zo lang te wachten. In veel gevallen heb je het geld al binnen 3 werkdagen op je rekening staan.

Boost 50x tot wel 100x je odds bij Toto

Toto biedt met Boost Odds spelers regelmatig exclusief verhoogde quoteringen als promotie aan. Dit doet de bookmaker onder de naam Toto Boost Odds. Deze actie is niet alleen specifiek gericht op liefhebbers van voetbal, want ook in andere sporten zoals bijvoorbeeld Formule 1, krijgen spelers de kans om te profiteren van exclusief verhoogde quoteringen. Deze verhoogde quoteringen zijn niet mals en kunnen variëren van 20x, 50x tot zomaar ook 100x uitbetaling op je inleg. Het claimen van een Toto Boost kan daardoor de potentiële winst van een weddenschap aanzienlijk doen toenemen. 

De Toto Boost Odds zijn echter niet zomaar voor iedereen beschikbaar; ze zijn voornamelijk gericht op nieuwe spelers bij Toto en alleen geldig voor spelers vanaf een leeftijd van 24 jaar of ouder. Op VoetbalGokken.nl houden we de laatste ontwikkelingen rondom de Toto Boost Odds scherp in de gaten en vind je een actueel overzicht van alle beschikbare odds verhogingen. Dus wil je optimaal te profiteren met een weddenschap? Maak gebruik van deze exclusieve promotie bij Toto en boost die odds naar maximale hoogte!

Toto Boost 50x Formule 1
Claim F1 Boost Odds
Toto Boost 100x bij voetbal
Toto Boost tot wel 100x je odds
Deelname v.a. 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Een toegankelijke bookmaker met lage limieten

Toto is een betrouwbare en vooral zeer toegankelijke bookmaker. Dat is wel te merken aan het feit dat je vanaf 5 euro een uitbetaling kunt aanvragen. De minimale inzet houdt Toto ook laag. Vanaf 1 euro kun je al een wedformulier invullen en mag je hopen dat je Toto voorspelling uitkomt.

Met een inzet van 1 euro maak je natuurlijk weinig winst. Gelukkig kun je dit bedrag gewoon verhogen, zolang je maar onder het maximum van 1.000 euro blijft. Voor professionele gokkers is dit maximum toch wel aan de lage kant. Maar voor wie gewoon voor de lol wilt wedden en graag wat extra geld wil verdienen met zijn voetbalkennis, is Toto natuurlijk een uitstekende keuze.

Stel je vragen aan TOTO via de Nederlandstalige klantenservice

Het grote voordeel van de Toto is dat alles is gericht op de Nederlandse markt. En daar hoort natuurlijk een Nederlandstalige klantenservice bij. De snelste manier om antwoord te krijgen, is door te bellen met het gratis nummer 070-550 08 05. Waar voorheen de Toto alleen op werkdagen tussen 9.00 uur en 21.00 uur bereikbaar was voor klanten, is dat tegenwoordig anders en staat de Toto klantenservice van maandag t/m zondag 24 uur per dag met medewerkers iedereen te woord. Je hoort het goed. Toto is dus altijd en op ieder moment van de dag bereikbaar via hun klantenservice. Een flink verbeterpunt en positieve ontwikkeling in de service richting spelers!

De Toto is overigens niet alleen telefonisch te bereiken. Je kunt je vragen ook stellen via Facebook, Twitter, WhatsApp (+31 6 12988936) en live chat. Hoewel de chat niet voortdurend bemand is, streeft het bedrijf ernaar om je zo snel mogelijk te woord te staan. Voor je het weet is je probleem opgelost en kun je weer verder met wat je het liefste doet: wedden op voetbalwedstrijden.

Wedden bij de Nederlandse TOTO?

Wedden bij de Nederlandse bookmaker Toto.nl? Via de website, app en Toto winkel worden tal van voetbalweddenschappen aangeboden. De Toto beschikt als bookmaker over een officiële licentie uitgegeven door de Nederlandse Kansspelautoriteit. Je speelt als Nederlander dus veilig en betrouwbaar bij deze bookmaker. Nieuwe spelers worden bij Toto regelmatig getrakteerd op interessante acties en free bet weddenschappen. Al met al een bookmaker die zeker de moeite waard is!

Vergelijk bookmakers zoals Toto

Kies uit de beste bookmakers zoals Toto op VoetbalGokken.nl. Wij tonen alleen voetbal goksites met sportweddenschappen die zijn toegestaan voor de Nederlandse markt. Wedden doe je dus altijd bij een veilige Nederlandse partij met een keuze uit onze vergelijking!

Logo BetMGM

BetMGM

betmgm.nl

Check

Nieuw in Nederland!

Check

Spectaculaire promo's

Check

Claim €50 Free Bets

Logo LeoVegas

LeoVegas

leovegas.nl

Check

Bekende naam

Check

Competitieve odds

Check

Tot wel €50 bonus

Logo Jacks.nl

Jacks.nl

jacks.nl

Check

Enorm aanbod voetbal

Check

Live voetbalwedden

Check

Jack's Specials

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Check

Uitstekende reputatie!

Check

Aantrekkelijke odds

Check

24/7 klantenservice

Eerlijke informatie afbeelding

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date afbeelding

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers afbeelding

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën afbeelding

Win strategieën

Leer het toepassen van strategieën bij gokken op voetbal.