Eredivisie
25/04/20196 reacties

Brabantse derby: PSV bezoekt Willem II

Brabantse derby: PSV bezoekt Willem II
Donderdag 25 april staat Willem II tegen PSV Eindhoven op het programma in de Eredivisie. Voor PSV is het gewoon zaak om deze wedstrijd te winnen, al zal het vrijwel zeker afhankelijk zijn van de prestaties van Ajax wil het nog kampioen kunnen worden. PSV moet simpelweg hopen op een misstap van de Amsterdammers en zelf haar eigen wedstrijden zien te winnen. Willem II kan zich nog plaatsen voor de play-offs, al is de ploeg daarvoor wel afhankelijk van de concurrentie.

Mark van Bommel: “De jongens willen winnen”

De Eindhovenaren moeten gewoon zien te winnen van Willem II. Het doelsaldo kan men vrijwel niet meer goed maken op Ajax en dus moet men hopen op een misstap van die ploeg. Na de wedstrijd tegen Willem II speelt de ploeg van trainer Mark van Bommel liefst 2,5 week geen wedstrijd, door de verplaatsing van speelronde 33 naar 15 mei. Tegen Willem II moet de ploeg van Mark van Bommel dus zien te winnen, om vervolgens fris de laatste twee duels aan te gaan. Van Bommel gelooft nog in de titel: “De spelersgroep is levendig. Jongens zijn met elkaar bezig en willen winnen”, zegt Van Bommel. “Wij hebben zeker niet het gevoel al dood en begraven te zijn. Hoe ik het bekijk? Dat we in punten gewoon gelijk staan met Ajax,” aldus Van Bommel tegen het ANP.

Adrie Koster: “We spelen een sleutelrol in de kampioenstrijd”

Willem II wil de laatste strohalm pakken als het gaat om de play-offs. De achterstand is nu drie punten, en dat verschil zal de ploeg uit Tilburg dus in de laatste drie wedstrijden goed moeten zien te maken. Daarmee zal de ploeg moeten beginnen tegen PSV. Ondanks de kansen op de play-offs zullen de Tilburgers echter het vizier ook al deels hebben staan op de bekerfinale tegen Ajax over anderhalve week. Adrie Koster, trainer van Willem II: “We beseffen dat we een sleutelrol kunnen spelen in de kampioenstrijd en dat is leuk. Uiteraard proberen we elke wedstrijd te winnen. We doen het op dit moment goed, dat heeft ook te maken met de kwaliteitsinjectie die we hebben gehad in de winterstop,” aldus Koster tegen de NOS.

Puntverlies heeft grote gevolgen

Bij puntverlies voor PSV zal de titel ongetwijfeld naar Amsterdam gaan en Willem II zal er ongetwijfeld alles aan doen om de Eindhovenaren dwars te zitten. Bovendien heeft het zelf de punten hard nodig in de strijd om de play-offs. In hoeverre de bekerfinale al rondspookt in de hoofden van de spelers van Willem II, zal moeten blijken in de wedstrijd.

Blessures

Bij Willem II zal Timon Wellenreuther sowieso niet spelen in verband met een blessure. Freek Heerkens en Vangelis Pavlidis zijn nog twijfelgevallen. Bij PSV zijn Ryan Thomas, Maxi Romero en doelman Yannick van Osch nog afwezig.

Statistieken

Vorig seizoen stuntte Willem II thuis nog met een ongelofelijke 5-0 zege op landskampioen PSV. Dit seizoen zette PSV dit thuis recht door met 6-1 te winnen. Ook de duels ervoor (4-0 en 5-0 voor PSV) waren doelpuntrijk. De zege van de Tilburgers vorig seizoen was overigens pas de eerste overwinning op PSV sinds 2004 voor Willem II.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Willem II - PSV

De pre-wedstrijdquoteringen van de TOTO zijn als volgt ingedeeld: Een thuisoverwinning voor Willem II levert bij de bookmaker met een quotering van x 5,75 keer de inleg een hoge beloning op, terwijl de odds voor PSV op x 1,48 liggen. Een gelijkspel staat genoteerd op x 5,00 keer je speelbedrag.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Eredivisie-wedstrijd Willem II – PSV Eindhoven wordt op donderdag 25 april om 20.45 uur gespeeld in het Koning Willem II Stadion in Tilburg. Zal PSV ook deze wedstrijd winnend weten afsluiten of weet Willem II de punten in eigen huis te houden? Zet in op deze wedstrijd en speel vandaag nog mee bij de TOTO!Voorspel deze wedstrijd bij de TOTO, de enige echte bookmaker van Nederland! Ga hier naar TOTO sportweddenschappen & doe jouw voorspelling![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers