Eerste thuisduel Feyenoord tegen Heerenveen

Dit bericht delen
13 augustus 2014     0 REACTIES

In het tweede competitieduel ontmoet Feyenoord vrijdag Heerenveen. Beide teams hebben te maken gehad met een leegloop van de selectie en kregen een trainerswissel. Waar Koeman Feyenoord verruilde voor het Engelse Southampton, staat Van Basten aan het roer in Alkmaar bij AZ. Kan Feyenoord de eerste thuisoverwinning veiligstellen?

Feyenoord ontdoet zich van ADO in kaartenfestijn

Feyenoord had vorige week de nodige moeite in Den Haag met ADO. Pas in de blessuretijd kopte Te Vrede de Rotterdammers naar de winst tegen de tien man van ADO Den Haag. Een gestolen overwinning in een kaartenfestijn. Nog nooit eerder deelde een scheidsrechter zoveel kaarten uit als in ADO- Feyenoord, maar liefst 13 spelers werden in het boekje van Makkelie genoteerd. Daarbij was de rode kaart van ADO discutabel. Zeker gezien de latere charge van Feyenoord spits Manu, die ongenadig hard doorging op Zuiverloon. In plaats van rood kwam de spits van Feyenoord weg met een gele kaart.

Al met al wist Feyenoord met een minimaal verlies zich te ontdoen van ADO, waardoor de eerste drie punten een feit zijn.

Heerenveen laat zich verrassen tegen Dordrecht

Heerenveen stelde teleur in de wedstrijd tegen promovendus Dordrecht. De club met de minste begroting uit de Eredivisie won verrassend met 2-1 in Friesland. Een flinke tik direct voor Heerenveen, de ploeg van nieuwe trainer Lodeweges kon aanvallend weinig brengen. Het kwam in de wedstrijd door een doelpunt van Ziyech al vroeg op voorsprong in de 14e minuut, maar daar bleef het voor Heerenveen bij.

Profiteert Feyenoord van inzinking Heerenveen?

De vraag is of Feyenoord kan profiteren van de inzinking van Heerenveen. Hoewel Feyenoord nog ver van de topvorm verkeert, liggen er tegen Heerenveen wel degelijk kansen op een tweede competitieoverwinning. Aan de andere kant kan Heerenveen misschien tegen Feyenoord wel laten zien wat het waard is en zich oprichten.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,//’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
Wat denk jij? Kan Feyenoord doorpakken met winst tegen Heerenveen? Of kan de ploeg van Lodeweges tegen de Rotterdammers wel iets uitrichten en was de verliespartij tegen Dordrecht slechts een incident?
[/av_promobox]


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.
Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

13 augustus 2014     0 REACTIES

Clean sheet Colombia wint weer met minimaal verschil voor...

De Copa América begon ruim twee weken geleden aan haar 46e editie en inmiddels weten we welke...

Lees meer
13 augustus 2014     0 REACTIES

Oranjevrouwen in WK kwartfinale tegen Italië

Aanstaande zaterdag spelen de Oranje-leeuwinnen de kwartfinale van het WK tegen Italië. Het behalen van de laatste...

Lees meer
13 augustus 2014     0 REACTIES

Uruguay treft Peru in Copa América

Komend weekend worden de kwartfinales in de Copa America afgewerkt. Als vrijdagavond topfavorieten Argentinië en Brazilië in...

Lees meer
13 augustus 2014     0 REACTIES

Duitsland treft Zweden in kwartfinale WK-vrouwen

Duitsland en Zweden staan zaterdag in de kwartfinales van de WK voor vrouwen in Frankrijk. De Zweedse...

Lees meer
Eerlijke informatie
Altijd up-to-date
De beste bonussen
Win strategieën