Eredivisie
08/04/20212 reacties

Eredivisie voorspel PSV uit bij VVV in Venlo

Eredivisie voorspel PSV uit bij VVV in Venlo
PSV Eindhoven kan zich gaan opmaken voor de 29ste speelronde in de Eredivisie tegen VVV Venlo. Aanstaande zondag wordt het duel in Stadion De Koel gehouden en de Eindhovense ploeg heeft de punten hard nodig om de tweede plek te kunnen verdedigen. VVV strijdt tegen degradatie. Dat wordt dus een wedstrijd met zeer aantrekkelijke pre-odds. VoetbalGokken.nl heeft de quoteringen alvast voor je opgezocht.

Jos Luhukay: “Het kost ons veel energie”

Na het ontslag van Hans de Koning afgelopen maand heeft de nieuwe trainer Jos Luhukay van VVV Venlo de ploeg nog niet op de rit. Er worden nog geen punten binnengehaald en degradatie lijkt steeds dichter bij te komen. “Het is een taak die ontiegelijk veel energie gaat kosten”, zegt de nieuwe trainer van VVV.

“Kwaliteit nodig”

De eerste twee speelronden met Luhukay aan het roer bij VVV gingen verloren. Zondag komt PSV ook nog. “Er ligt nog veel werk voor ons, we zullen de komende tijd wat meer minuten maken samen. Je hebt kwaliteit nodig om die wedstrijd te winnen”, zegt de nieuwe trainer van de Venlose ploeg.

Roger Schmidt: “We moeten VVV respecteren”

PSV Eindhoven is gedeeld tweede in de Eredivisie met AZ Alkmaar. De ploeg van trainer Roger Schmidt wil die plek bewaken als het zondag naar Venlo reist. Er moet dan gewonnen worden van VVV, maar trainer Schmidt rekent zich nog niet rijk. “We moeten de tegenstander respecteren. Wij zijn de favoriet, maar zij zullen onder druk spelen. Daar schuilt voor ons wel een gevaar in.”

“VVV is niet slecht”

De trainer van Eindhoven waakt voor een keerpunt van de Venlose ploeg. “Iedereen weet dat VVV heus niet zo slecht is, maar wij zijn goed voorbereid om te knokken voor de punten”, aldus Schmidt aan het slot van zijn voorbeschouwing.

Statistieken

PSV Eindhoven staat na 28 speelronden nog altijd op de tweede plek van de Eredivisie. De Eindhovense ploeg heeft elf punten minder dan koploper Ajax die ook nog een speelronde minder heeft afgewerkt. AZ Alkmaar staat op de derde plek met evenveel punten als PSV.VVV Venlo is de nummer zestien en dat betekent dat VVV nacompetitie moet spelen om in de Eredivisie te mogen blijven. Met 22 punten heeft VVV nog wel kans om een veilige plek in de Eredivisie te veroveren.

Head 2 Head

De laatste keer dat PSV naar Venlo ging, wist het niet te winnen van de Limburgse ploeg. Op 19 januari 2020 werd het 1-1 in De Koel. Een jaar eerder nam PSV wel drie punten mee naar Eindhoven, maar de overwinning was wel wat mager: 0-1. Die keer daarvoor werd het nog 2-5 voor de Brabanders.

Huidige vorm VVV Venlo

Het gaat de laatste weken moeizaam bij VVV. Al vanaf 17 februari werd er niet meer gewonnen. Op die dag werd de KNVB bekerwedstrijd tegen NEC met 1-2 gewonnen, maar in de Eredivisie dateert de laatste overwinning op 27 januari 2021. Met 4-1 wist de ploeg van trainer Luhukay subtopper Vitesse te verslaan. Sindsdien werd er alleen nog maar verloren met de uitwedstrijd bij Feyenoord als voorlopig dieptepunt. VVV werd begin maart met 6-0 verslagen in De Kuip.

Huidige vorm PSV Eindhoven

In die periode zette PSV ook geen stevige ongeslagen reeks neer. Wel wisten de Eindhovenaren afgelopen weekend drie punten te pakken. In eigen huis werd er met 3-0 gewonnen van Heracles Almelo. Een wedstrijd eerder verloor de ploeg van trainer Schmidt met 2-0 van AZ in Alkmaar. Ook de wedstrijd tegen Feyenoord op 14 maart werd in het Philips Stadion niet gewonnen: 1-1.

Lappenmand

VVV Venlo-trainer Luhukay kan zondag niet beschikken over Zinédine Machach en Christos Donis die beiden last hebben van een enkelblessure. Ook Meritan Shabani kan er door een blessure niet bij zijn.De geblesseerde spelers bij PSV zijn Ryan Thomas (enkelblessure), Mauro Júnior (knieblessure), Richard Ledezma (gescheurde kruisband) en Maximiliano Romero (geopereerd aan de knie).

Prognose

Onze voorspelling is dat PSV wint in De Koel van VVV Venlo. De Limburgse ploeg is niet in vorm en wij verwachten ook niet dat dat zondag al hersteld zal zijn. Onze wedtip is 1-3 voor de PSV’ers. Voorspel jij dit ook of ga je een andere weddenschap afsluiten met de bookies? In onderstaand odds-overzicht vind je de gemiddelde quoteringen die de bookmakers hanteren voor het duel in Venlo.

Quoteringen VVV Venlo – PSV Eindhoven

De pre-odds in het 1X2 spelsysteem zijn het hoogst ingedeeld voor een zege van VVV. Mocht de ploeg uit Venlo winnen, dan kun jij rekenen op een beloning van x 9.20 keer de inleg op winst van VVV.Een gelijkspel is ook de moeite waard om een weddenschap op te sluiten. Gemiddeld keert Koning TOTO x 5.95 keer de inleg uit als VVV en PSV de punten delen. Een overwinning van PSV staat genoteerd op x 1.25 keer je inleg.
De Eredivisie wedstrijd VVV Venlo – PSV Eindhoven wordt gespeeld op zondag 11 april om 14:30 uur in het Seacon Stadion beter bekent als De Koel te Venlo. Speel je mee via VoetbalGokken.nl voor de hoogste odds en de beste deals? Laat jouw voorspelling achter en scoor fraaie winstbonussen bij VVV – PSV!

De beste Online Bookmakers