Eredivisie
14/05/20212 reacties

Eredivisie: Wie haalt nog Europees voetbal, promoveert of degradeert?

Eredivisie: Wie haalt nog Europees voetbal, promoveert of degradeert?
In de Eredivisie zijn de meeste beslissingen al gevallen, maar voor een paar clubs is het nog hard werken geblazen voor de laatste drie punten. Zondag wordt er gestreden om de laatste ticket voor Europees voetbal en promotie & degradatie. Welke ploegen hebben zondag wat te vieren en voor welke teams is het gedaan in de Eredivisie? Voorspel de competitiewedstrijden via VoetbalGokken.nl. Wij hebben de hoogste pre-odds die de bookmakers hanteren voor speelronde 34 van de Eredivisie voor je opgezocht.

Europees voetbal: AZ Alkmaar – Heracles Almelo

We beginnen de voorbeschouwing met de wedstrijd van AZ Alkmaar tegen Heracles Almelo. De ploeg uit Alkmaar staat derde met 68 punten en kan op papier nog tweede worden en Champions League gaan spelen komend seizoen. Daarvoor moet de ploeg van trainer Pascal Jansen winnen van Heracles. De nummer twee PSV dat 71 punten heeft, speelt dit weekend tegen FC Utrecht en mochten de Eindhovenaren verliezen dan maakt AZ een kleine kans. Om ook het doelsaldo van PSV te overtreffen moeten de Alkmaarders ook nog eens flink scoren tegen Heracles Almelo.De Almeloërs zelf staan op de negende plek met 44 punten. Daarmee heeft de ploeg van trainer Frank Wormuth er net zoveel als de nummer acht Sparta Rotterdam. Die plek geeft nog net toegang tot de play-offs en is de behoorlijk interessant voor de ploeg uit Twente.

Quoteringen AZ Alkmaar – Heracles Almelo

De pre-odds voor de wedstrijd van AZ – Heracles zijn het hoogst ingeschaald bij een zege van de Almelose ploeg. Gemiddeld ontvang je x5.30 keer je inleg terug als Heracles wint. Een gelijkspel is goed voor een hoge quotering van x4.70 keer je speelbedrag. Mocht AZ winnen, dan wordt er x1.48 keer je speelbedrag uitgekeerd.

FC Utrecht – PSV Eindhoven

De kans is heel klein dat PSV de tweede plek nog uit handen moet gaan geven aan AZ, maar de Eindhovenaren zullen er niet op wachten en zelf ten strijde gaan voor een driepunter. De ploeg van trainer Roger Schmidt moet dat dan doen bij FC Utrecht. De Utrechtse formatie staan veilig op plek zes en dat kan hooguit nog de zevende plek worden. De Domstedelingen zullen zondag in eigen Galgenwaard dus niet zo veel druk voelen als PSV. Denzel Dumfries (PSV): “Dit mogen we niet meer uit handen geven.”

Quoteringen FC Utrecht – PSV Eindhoven

In het 1X2 spelsysteem wordt de hoogste odd van dit duel x 3.85 keer je inleg uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in de Galgenwaard. Een zege van FC Utrecht is x 3.38 keer je inleg waard. Winst van PSV staat op x 1.92 keer je speelbedrag ingeschaald.

Europees voetbal: SC Heerenveen – Sparta Rotterdam

De nummer acht van de Eredivisie Sparta Rotterdam wordt op de helen gezeten door Heracles Almelo. De Spartanen verdedigen aanstaande zondag hun plek op de ranglijst en in de Europa League play-offs in de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. De Friese ploeg staat op plek elf en heeft niets meer om voor te strijden. Dat kan dus in het voordeel werken voor Sparta.

Quoteringen SC Heerenveen – Sparta Rotterdam

De bookmakers deken dat de ploeg in het Abe Lenstra Stadion aan elkaar gewaagd zullen zijn. De hoogste quotering va deze wedstrijd x3.45 keer je inleg wordt wel uitgekeerd als het een gelijkspel wordt. De pre-odds voor een zege van Heerenveen is niet veel hoger dan die voor een zege van Sparta. Winst van de Friese ploeg betekent x2.65 keer je speelbedrag. Een overwinning van Sparta staat op een quotering van x2.40 keer de inleg bij de online bookmakers.

Willem II – Fortuna Sittard

Willem II speelt dit weekend tegen Fortuna Sittard. De ploeg uit Tilburg staat op de veilige vijftiende plek, maar met 28 punten moet de ploeg wel winnen van de Limburgse ploeg om die plek te behouden. FC Emmen staat zestiende met 27 punten, kan haar nacompetitie plekje eventueel dus nog overdoen aan de Tricolore.Fortuna Sittard kan nog een gooi doen naar Europees voetbal. Dan moet de ploeg van trainer Sjors Ultee winnen van Willem II én moeten Heracles Almelo en Sparta Rotterdam hun wedstrijd verliezen. De ploeg uit Sittard moet dan ook het doelsaldo flink verbeteren, maar goed niets is onmogelijk in het voetbal!

Quoteringen Willem II – Fortuna Sittard

De hoogste odd van deze wedstrijd wordt uitgekeerd als het zondag een gelijkspel wordt in Tilburg. Gemiddeld ontvang je in het 1X2 spelsysteem x 4.05 keer je inleg terug als de punten worden gedeeld in Tilburg. Een overwinning van Willem II staat op x 1.74 keer je speelbedrag ingeschaald. Wint Fortuna Sittard dan wordt de beloning met een odd van x 3.85 keer je speelbedrag weer een stuk hoger.

Nacompetitie: VVV Venlo – FC Emmen

FC Emmen is met de zestiende plek veroordeeld tot het spelen van nacompetitie, maar daar kan nog verandering in komen. Als Emmen wint, kan het over Willem II dat een punt meer heeft, heen wippen. De ploeg uit Emmen moet dan VVV Venlo verslaan. De Limburgers zijn al gedegradeerd en hebben niet meer dan voor de eer om voor te strijden.

Quoteringen VVV Venlo – FC Emmen

De quoteringen voor de wedstrijd in Stadion de Koel te Venlo lopen hoog op. De hoogste odd van deze wedstijd x 4.00 keer je inleg wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt. Een overwinning van Venlo staat op x 3.80 keer je speelbedrag ingedeeld. Winst van Emmen krijgt met x 1.77 keer je inleg ook een goede pre-odds mee voor dit duel.
De laatste speelronde van de Eredivisie wordt zondag 16 mei gespeeld. Alle teams starten om14:30 uuraan hun laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Wil jij nog een graantje meepikken van de competitieduels van dit seizoen? Vul dan vandaag alvast je voorspelling(en) in via VoetbalGokken.nl en speel mee met de ontknoping van de Eredivisie 2020 – 2021!

De beste Online Bookmakers