Eredivisie
19/12/20193 reacties

Hoge odds bij Ajax - ADO in Eredivisie

Hoge odds bij Ajax - ADO in Eredivisie
Dit weekend worden de laatste Eredivisie wedstrijden van 2019 gespeeld. Ajax deelt de koppositie met AZ uit Alkmaar, maar ze willen graag als winterkampioen de kerstdagen doorbrengen. Daarvoor moet ADO uit Den Haag uitgeschakeld worden in de Johan Cruijff Arena. De Hagenezen zijn altijd strijdlustig als het om Ajax gaat en zullen niet zomaar buigen voor de godenzonen uit Amsterdam. Voor Koning TOTO een goede reden om eens flink uit te pakken! VoetbalGokken heeft de hoogste odds alvast voor je opgezocht.

Erik ten Hag: “Tegen ADO moet het beter”

Na twee verloren wedstrijden op een rij wil Ajax niets liever dan met een thuisoverwinning de winterbreak in gaan. Willem II en AZ Alkmaar lieten de Ajacieden behoorlijk afremmen die hard op weg waren naar kampioenschap. ADO Den Haag kan zondag zijn borst dus nat maken voor een strijdvaardig Ajax. Erik ten Hag: “De laatste weken hebben we dat niet goed gedaan. Komende zondag tegen ADO moet dat beter”, stelt de trainer van Ajax vast op de clubwebsite.

“Het is pleisters plakken”

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want de ziekenboeg bij de Ajacieden begint wat uit te dijen. “Er zijn klachten, die uiteindelijk uitmonden in blessures. Daar hebben we nu mee te dealen”, aldus Ten Hag die zijn spelers niet kan sparen omdat AZ al evenveel punten bij elkaar heeft gesprokkeld dan de Amsterdammers. “Dat kan dus niet, want we hebben niet zoveel spelers tot onze beschikking. We moeten kijken naar wat er wel is. Daar moeten we een goed elftal mee neerzetten. Het is pleisters plakken, maar we doen er alles aan om zoveel mogelijk spelers zondag weer aan boord te krijgen”, zegt Ten Hag tegen Ajax TV.

“Ik heb een strijdbaar elftal”

Met de opstelling die Ten Hag tegen AZ in Alkmaar inzette verwacht de trainer tegen ADO een goed resultaat te kunnen behalen. “Bij AZ waren veel afwezigen, maar er stonden jongens op het veld die de wedstrijd hadden kunnen winnen. Ik heb een strijdbaar elftal gezien. Dat zullen we zondag ook moeten gaan doen.”

ADO met Pardew naar Amsterdam

Bij ADO Den Haag loopt het momenteel ook niet op rolletjes. Begin deze maand gaf trainer Alfons Groenendijk de strijdbijl per direct neer en liet zijn team achter. ADO moest noodgedwongen op zoek naar een nieuwe trainer en heeft zo goed als een akkoord bereikt tot een contract met de Engelse trainer Alan Pardew. De Engelsman werd in april 2018 ontslagen bij West Bromwich Albion en zat destijds zonder club. Pardew zal zondag tegen Ajax al op de bank plaats gaan nemen om de Hagenezen te begeleiden naar een goed resultaat in de Arena.

Tom Beugelsdijk: “110 procent gaan inzetten tegen Ajax”

Met de nieuwbakken coach nog amper aan het roer moet ADO op pad naar Ajax. ADO-speler Tom Beugelsdijk kan zelf niet meedoen aan de wedstrijd tegen Ajax doordat de speler een polsblessure heeft opgelopen in de wedstrijd tegen FC Groningen. “Ik baal van deze vervelende blessure, maar ga er alles aan doen om zo goed mogelijk te herstellen. Na de winterstop moét ik er weer staan om het team te helpen”, aldus Beugelsdijk die hoopt op een goede afloop voor zijn team in de Johan Cruijff Arena. “Ze moeten zich 110 procent gaan inzetten tegen Ajax. De Amsterdammers doen het dit seizoen weer enorm goed, maar dit is de enige kans om een punt of misschien drie punten binnen te halen. Wij gaan dit goedmaken, wij komen boven de streep”, aldus Beugelsdijk bij ADO TV.

Statistieken

In de Eredivisie staat Ajax nog op de eerste plaats, maar heeft net als AZ (die tweede staat) 41 punten. Die twee ploegen strijden met elkaar om de eerste plaats en voelen van onderaf nog niet veel druk. Willem II is de nummer drie uit de lijst en heeft 32 punten. Dat zijn er dus negen minder dan de koplopers bijeen hebben geveegd.

Head 2 Head

De Ajacieden hebben het nooit gemakkelijk tegen ADO Den Haag, maar in eigen huis zijn de Ajacieden vaak wel de baas over de ploeg uit Den Haag. Eind vorig jaar werd er in eigen huis met 5-1 nog dik gewonnen door de Ajacieden. Begin 2018 werd de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena nog een gelijkspel 0-0. ADO won voor het laatst in 2010 (0-1) van Ajax. Inmiddels dus al ruim negen jaar geleden.

Huidige vorm Ajax

De laatste twee competitie wedstrijden werden verloren door Ajax. De twee ploegen die samen met Ajax tot de top drie behoren, wisten af te rekenen met de Ajacieden. AZ won afgelopen weekend met 1-0 van de Amsterdammers en ook Willem II wist de ploeg van Ten Hag met 0-2 in Amsterdam te verslaan. Daarbij kwam ook nog de verloren Champions League wedstrijd tegen Valencia (0-1). De Spaanse ploeg knikkerde Ajax uit het hoogste Europese voetbaltoernooi.

Huidige vorm ADO Den Haag

Vanaf de gevaarlijke zeventiende plek heeft ADO nog heel wat om voor te knokken dit seizoen. De laatste keer dat de ploeg uit Den Haag nog eens won, was eind oktober tegen Vitesse (0-2) in Arnhem. ADO heeft inmiddels dertien punten. VVV-Venlo staat zestiende en is met vijftien punten te overmeesteren. Ook de plek van PEC Zwolle (vijftiende met zestien punten) is te bereiken.

Lappenmand

Zoals Ten Hag al aangaf is het pleisters plakken in de ziekenboeg van Ajax. De medische staf heeft de handen vol om David Neres, Quincy Promes en Zakaria Labyad zo snel mogelijk fit te krijgen. Ook is het nog afwachten wat er precies met Daley Blind aan de hand is. De verdediger speelde tegen AZ niet mee en lijkt de rest van dit jaar niet meer in actie te zullen komen.Bij ADO Den Haag komt Tom Beugelsdijk (polsblessure) niet aan de aftrap te staan. Tot nu toe zijn er verder geen meldingen van andere blessuregevallen waardoor bepaalde ADO-spelers zondag niet inzetbaar zullen zijn.

Prognose

Volgens onze prognose krijgt Ajax het zwaar, maar wint het duel tegen de Hagenezen wel. Met de nieuwe trainer Pardew aan het roer zal ADO de weg eerst terug moeten vinden en dat gebeurd volgens ons deze zondag nog niet. Wij voorspellen een 2-0 overwinning van de ploeg van Ten Hag.

Quoteringen Ajax – ADO Den Haag

Koning TOTO is helemaal door de dolle heen en schaalt de quoteringen voor deze wedstrijd torenhoog in. Een stunt van ADO in de Johan Cruijff Arena wordt bij de bookmaker met een quotering van x 26.00 keer de inleg rijkelijk beloond.Ook een gelijkspel wordt bij de TOTO flink aangedikt. Worden de punten verdeeld aan het eind van de wedstrijd? Dan wordt je inleg hierop x 13.00 meer waard. Voor een zege van de Ajacieden staat er een odd van x 1.05 keer de inleg voor je gereed. Spelen via het 1X2 spelsysteem kan je een leuke kerstbonus opleveren, maar kijk ook eens naar de overige speeltechnieken om alles uit de wedstrijd van Ajax tegen ADO te kunnen halen.
De Eredivisie wedstrijd Ajax Amsterdam – ADO Den Haag wordt gespeeld op zondag 22 december om 12:15 uurin de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Laat deze laatste competitiewedstrijd van het jaar niet zomaar voorbij schieten en trakteer jezelf op een leuke prijs die je kunt verdienen bij Koning TOTO en speel mee via VoetbalGokken.nl!

De beste Online Bookmakers