Eredivisie
28/08/2014

Kwakkelend Twente tegen onwennig Feyenoord

Kwakkelend Twente tegen onwennig Feyenoord
Komend weekend speelt FC Twente tegen Feyenoord. De ploeg van trainer Fred Rutten kent een tegenvallende seizoensstart en verloor vorige week in de eigen Kuip van Utrecht. Twente speelde drie keer achter elkaar gelijk en popelt om een overwinning. Kan Twente de eerste zege van het seizoen tegen Feyenoord veiligstellen?

Feyenoord; team in aanbouw

Dat Feyenoord een team in aanbouw is, bleek tegen Utrecht. Ondanks het veldoverwicht en de grote kansen die de Rotterdammers creëerden kon Feyenoord dit niet omzetten in de score. Tegen de verhouding in scoorde Utrecht twee keer, waar Feyenoord slecht één maal doel trof. Opvallend is de scoringsdrift van Te Vrede. De 23-jarige spits uit de jeugd van Feyenoord scoorde de afgelopen vier wedstrijden voor zijn club en pikt dus zijn doelpunten mee. Helaas voor Feyenoord betekent een doelpunt van Te Vrede niet altijd een overwinning. Mocht de club uit Rotterdam in de wedstrijd tegen Twente wel efficiënter met de kansen omspringen dan tegen Utrecht, dan maakt het een goede kans tegen het kwakkelende Twente.

Matige start Twente

Twente is het seizoen allerminst goed begonnen. Drie gelijke spelen gooide roet in het eten van de Achterhoekers, die samen met Ajax en PSV werden getipt als de voornaamste titelkandidaten. Lichtpuntje in de transferperiode, die na dit weekend tot zijn eind komt, is de komst van Ziyech. De aanvallende middenvelder kwam over van Heerenveen en stond ondermeer in de belangstelling van opponent Feyenoord. Twente trok aan het langste eind en haalde de creatieve middenvelder binnen. De vraag is of ZIyech tegen Feyenoord in één van zijn eerste belangrijke wedstrijden het verschil kan maken.Wat wordt het? Dat beide ploegen niet in een bloedvorm verkeren mag duidelijk zijn, maar kan Feyenoord tegen Twente laten zien wat het waard is en de drie punten meenemen naar Varkenoord? Of doen de Tukkers goede zaken door in de vierde wedstrijd de eerste drie punten binnen te slepen? Speel mee en win!

De beste Online Bookmakers