Eredivisie
16/05/20196 reacties

Nacompetitie levert hoge pre-wedstrijdquoteringen op bij Koning TOTO

Nacompetitie levert hoge pre-wedstrijdquoteringen op bij Koning TOTO
De Eredivisie is voor de meeste ploegen gespeeld en in Amsterdam wordt er volop feest gevierd na het kampioenschap van Ajax. Voor De Graafschap en Excelsior is het echter nog niet gedaan. De twee ploegen moeten nog vol aan de bak om hun plek in de Eredivisie voor komend seizoen veilig te stellen. De nacompetitie start zondag en De Graafschap gaat daarvoor naar Cambuur Leeuwarden dat een kans krijgt om te promoveren. Datzelfde geldt ook voor RKC Waalwijk waar Excelsior een bezoek gaat nemen. Bij de TOTO staan ze klaar voor de aftrap van de nacompetitie.

Cambuur Leeuwarden – De Graafschap

Stadion De Vijverberg was afgelopen woensdag het decor van de landskampioen Ajax nadat de Amsterdammers met 1-4 wisten te winnen van de ploeg uit Doetinchem. Dat zorgde er wel voor dat De Graafschap definitief nacompetitie moet gaan spelen. Daarin treft de ploeg uit Doetinchem Cambuur en dat is uitgerekend de ploeg waarnaar De Graafschap-trainer Henk de Jong volgend seizoen de oefenmeester zal zijn. Dat maakt het voor De Jong wel heel pikant. “Nu gaat het voor ons beginnen. Niet normaal toch, onvoorstelbaar dat we tegen Cambuur moeten. Een gek scenario”, zegt de trainer op de clubwebsite.Toch is dit volgens De Jong geen reden om Cambuur op cadeautjes te trakteren. “Ik ben hier voor één ding. Ik wil met deze club winnen en in de Eredivisie blijven, dat zou legendarisch zijn.”

“Cambuur is beweeglijk voorin”

De Jong weet wat zijn ploeg te wachten staat in Leeuwarden. “We weten veel van ze. Ze doen het goed, zijn stabiel. En ze zijn beweeglijk voorin. Maar wij moeten gewoon uitgaan van onze eigen kracht, positief blijven en ons eigen spel spelen”, zegt de trainer van de Superboeren. Zondag speelt De Graafschap uit en de woensdag erop is de thuiswedstrijd. “Dan zullen de supporters vol achter ons staan en dat hebben we nodig”, vult De Jong aan.De Graafschap mist met Ted van de Pavert een speler in de kern. De verdediger heeft lijdt aan een virusinfectie en trainer Henk de Jong gaf weken geleden al aan dat Van de Pavert dit seizoen niet meer in actie kon komen voor de ploeg uit Doetinchem.

René Hake: “Er is veel mogelijk tegen De Graafschap”

Bij Cambuur kunnen ze aan niets anders meer denken dan promoveren naar de Eredivisie. De Friese ploeg speelde in seizoen 2015/2016 voor het laatst in de hoogste divisie en krijgt nu met de wedstrijd tegen De Graafschap een kans om komende seizoen terug te keren in die Eredivisie. Na de gewonnen wedstrijd tegen Almere City (1-2 in Almere; daarvoor 2-2 in Cambuur) heeft trainer René Hake alle vertrouwen in een goede afloop. “Het is een cliché, maar er kan van alles gebeuren in de nacompetitie. We hebben net als Almere City op het laatst een goede periode gehad, waardoor we er in de play-offs tóch bij zijn. Maar we hebben ook een fase gehad waarin we vijftiende stonden en niemand meer een stuiver gaf voor onze kansen”, zegt Hake tegen FOX Sports. “We hebben ons tegen Almere City teruggeknokt en op deze manier kun je je in de Eredivisie vechten. In alle wedstrijden is er veel mogelijk, ook tegen De Graafschap”, aldus Hake.

Pre-wedstrijdquoteringen Cambuur – De Graafschap

De pre-wedstrijdquoteringen van Koning TOTO vallen gunstig uit voor dit duel. De hoogste beloning kun je verwachten als er een gelijkspel wordt gespeeld in Leeuwarden: x 3.50 keer je speelbedrag is daar de quotering van. In het 1X2 spelsysteem noteert de TOTO x 2.63 keer de inleg bij winst van De Graafschap. Verwacht je een overwinning van Cambuur? Speel dan op winst van de thuisploeg en ontvang je inleg x 2.42 keer terug als je zondag gelijk krijgt.

RKC Waalwijk – Excelsior

Excelsior tankte veel vertrouwen voor nacompetitie door in de 34ste wedstrijd van de Eredivisie tegen AZ in Rotterdam met 4-2 te winnen. Ook van Heracles in Almelo werd met 4-5 gewonnen. Het zal dan ook logisch zijn als RKC geen probleem wordt voor Excelsior, maar trainer Ricardo Moniz kijkt niet zo naar zijn tegenstander van zondag. “RKC is een goede ploeg, maar zij zijn de underdog en wij de favoriet. Daar moeten wij mee om kunnen gaan”, aldus Moniz bij RTV Rijnmond.

“Fantastisch positiespel”

Het is de trainer niet ontgaan hoe RKC zich staande hielp tegen NEC Nijmegen. “Zij draaiden dinsdagavond de wedstrijd tegen NEC met fantastisch positiespel om en winnen met 3-0. Trainer Fred Grim heeft het systeem van Ajax erin geslepen. Ze weten precies wat ze moeten doen. Met het publiek daar zal het toch weer een klus worden”, analyseert Moniz de wedstrijd.Voor het treffen met RKC mist Excelsior met Denis Mahmudov een speler in de aanval, al is de Noord-Macedoniër geen basisspeler van de ploeg uit Rotterdam.

Fred Grim: “We kunnen iedereen pakken”

RKC Waalwijk wist af te rekenen met NEC Nijmegen. De ploeg van trainer Fred Grim verloor in Nijmegen met 2-0, maar zette dat in het Mandenmakers stadion om tot 3-0 winst. De beloning is de nacompetitie-wedstrijd tegen Excelsior. Grim: “Dit is niet het sprookje van Grim, maar van RKC. En het is realiteit”, zegt RKC-trainer tegen FOX Sports. Weinigen hadden verwacht dat RKC de Nijmeegse ploeg kon passeren, maar wordt niet bang van een club als Excelsior. “In zo'n play-offs is alles mogelijk, dat was deze ronde ook zo. Ik denk dat wij iedereen kunnen pakken als wij ons spel spelen”, waarschuwt Grim de Rotterdammers.

Pre-wedstrijdquoteringen RKC Waalwijk – Excelsior

De TOTO heeft de pre-wedstrijdquoteringen voor deze wedstrijd in Waalwijk gelijkswaardig ingedeeld. Winst van thuisploeg RKC levert je x 2.41 keer de inleg op. In het 1X2 spelsysteem wordt winst van Excelsior met x 2.60 keer de inleg iets hoger beloond. De hoogste odd van deze wedstrijd wordt uitgekeerd bij een gelijkspel x 3.55 keer de inleg is daarop genoteerd.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De nacompetitie wordt gespeeld op zondag 19 mei 2019. De wedstrijd RKC Waalwijk – Excelsior Rotterdam starten om 14:30 uur in het Mandemakers Stadion te Waalwijk. De wedstrijd Cambuur Leeuwarden – De Graafschap trappen iets later op de dag af. Om 20:00 uur wordt het eerste fluitsignaal geblazen in het Cambuur Stadion te Leeuwarden. Welke ploeg zet zijn beste beentje voor en wint zondag dit heenduel? Profiteer mee van de hoge odds en speel via Koning TOTO op jouw favoriete ploeg voor dit promotie/degradatieduel!Voorspel deze wedstrijd bij de TOTO, de enige echte bookmaker van Nederland! Ga hier naar TOTO sportweddenschappen & doe jouw voorspelling![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers