Eredivisie
01/04/20213 reacties

PSV Eindhoven krijgt bezoek van Heracles Almelo in Eredivisie

PSV Eindhoven krijgt bezoek van Heracles Almelo in Eredivisie
Op Eerste Paasdag speelt PSV Eindhoven tegen Heracles Almelo in de 28ste speelronde van de Eredivisie. De Eindhovenaren strijden met AZ Alkmaar om de tweede plek van de competitie. Nummer negen op de ranglijst Heracles knokt voor een plek in de top zeven. Welke ploeg raapt zondag drie punten? Speel mee via VoetbalGokken.nl voor hoge odds en de beste deals in dit paasweekend.

Roger Schmidt: “Focussen op onze plek op de ranglijst”

De titelstrijd met Ajax is wat bekoeld en PSV-trainer Roger Schmidt richt zijn pijlen op de tweede plek, maar met AZ op de hielen moet er dan wel gewonnen worden van Heracles Almelo. “Het wordt een zware wedstrijd tegen Heracles, maar wij moeten ons focussen op onze plek op de ranglijst. We spelen om ook volgend seizoen Europees voetbal te spelen en met de tweede plaats kunnen we ons kwalificeren voor de Champions League”, zegt Schmidt in zijn vooruitblik op het duel tegen Heracles.

“Als groep met elkaar verbonden blijven”

Twee weken geleden liet PSV dure punten liggen bij AZ in Alkmaar (2-0) en dat moet zo snel mogelijk hersteld worden, vindt de Duitse coach van de Eindhovense ploeg. “We steken heel veel energie in het verbeteren van onze resultaten en de beloning blijft uit. We doen er alles aan, maar juist dan moet je als groep met elkaar verbonden blijven”, aldus de trainer van PSV aan het slot.

Frank Wormuth: “PSV is een goede club”

Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth is er nog niet gerust op dat zijn team drie punten raapt in Eindhoven. “PSV is een goede club met fantastische spelers. Ze staan tweede, dat is toch niet zo slecht? We moeten grip zien te krijgen op de wapens van PSV”, blikt de trainer vooruit op de clubwebsite van Heracles.

“Onze speelwijze doorzetten”

De trainer van de Almelose ploeg wil niet tot in de punten weggeven hoe hij met zijn team de Eindhovenaren wil overmeesteren. “We zullen niet veel veranderen, maar ik ga niets in detail zeggen. Zeker is dat we onze speelwijze moeten doorzetten, maar we moeten natuurlijk ook kijken naar PSV”, zo besluit Wormuth de bespiegelingen voorafgaand aan de wedstrijd tegen de Brabanders.

Statistieken

PSV heeft net als AZ Alkmaar tot nu 55 punten behaald in de Nederlandse Eredivisie. De Eindhovenaren staan op de tweede plek van de Eredivisie en volgen koploper Ajax op maar liefst elf punten.Heracles Almelo vinden we terug op de negende plek. De ploeg van trainer Wormuth heeft 36 punten en dat zijn er vier te weinig om mee te dingen aan een plek in de top zeven. FC Utrecht staat zevende met veertig punten en kan dan meedoen aan de kwalificatie van de Europa League van komend seizoen.

Head 2 Head

De laatste twee wedstrijden tegen Heracles in het Philips stadion had PSV weinig moeite om van de Almeloërs te winnen. De laatste ontmoeting was op 15 mei 2019 en toen werd het 3-1 voor de Eindhovense ploeg. Een duel eerder kregen de Eindhovenaren geen doelpunten om de oren maar scoorden er zelf wel drie: 3-0. In seizoen 2016-2017 werd er gelijkgespeeld 1-1.

Huidige vorm PSV Eindhoven

Voor de WK kwalificaties van Oranje speelde PSV een uitwedstrijd tegen AZ in Alkmaar. De ploeg van trainer Schmidt verloren er met 2-0. Ook de thuiswedstrijd tegen Feyenoord leverde een weekend eerder niet het gewenste resultaat op: 1-1. De laatste keer dat PSV won, was de uitwedstrijd bij Fortuna Sittard 1-3 in het eerste weekend van maart.

Huidige vorm Heracles Almelo

Heracles Almelo verloor de laatste vier wedstrijden niet. De laatste wedstrijd was het duel tegen Sparta uit Rotterdam. De Heraclieten deelden de punten met de Spartanen door een gelijkspel 1-1. Bij ADO Den Haag won de ploeg van trainer Wormuth met 1-2 en ook de Overijsselse derby tegen PEC Zwolle werd in Almelo met 2-1 gewonnen.

Lappenmand

PSV heeft een lange lijst met geblesseerden die tegen Heracles nog niet inzetbaar zullen zijn: Olivier Boscagli (spierblessure), Timo Baumgartl, Mauro Junior, Richard Ledezma (alle drie knieblessuren) Ryan Thomas (enkelblessure) en Maximiliano Romero (geopereerd aan zijn knie.Heracles reist zonder Navajo Bakboord naar Eindhoven. De verdediger heeft een gescheurde kruisband en moet hiervan nog enige tijd herstellen waardoor meespelen tegen PSV onmogelijk is.

Prognose

Wij gaan ervanuit dat PSV thuis wint van Heracles. Onze wedtip is 2-1 voor Eindhoven. In onderstaand odd-overzicht vind je een overzicht van de gemiddelde quoteringen die de bookmakers hanteren voor dit duel.

Quoteringen PSV Eindhoven – Heracles Almelo

De hoogste odd keren de bookmakers op VoetbalGokken uit als Heracles Almelo wint. Gemiddeld krijgen spelers x 7.00 keer de inleg terug als de Heraclieten winnen en zij dit vooraf ook hadden ingevuld op het wedformulier.In het 1X2 spelsysteem wordt een overwinning van PSV met een pre-odd van x 1.36 keer je inleg niet hoog ingeschaald, maar overweeg een combideal te maken door er een andere speeltechniek aan te koppelen en er valt heel wat te verdienen als PSV wint. Een gelijkspel is goed voor een hoge odd van x 5.00 keer je inleg.
De Eredivisie wedstrijd PSV Eindhoven – Heracles Almelo wordt gespeeld zondag 4 april (Eerste Paasdag) om14:30 uur in het Philips Stadion te Eindhoven. Wil jij jezelf op Eerste Paasdag niet alleen op paaseieren trakteren? Speel dan mee via VoetbalGokken.nl en scoor met een winnende weddenschap!

De beste Online Bookmakers