Eredivisie
20/05/20196 reacties

Return play-offs zorgt voor fraaie odds bij TOTO

Return play-offs zorgt voor fraaie odds bij TOTO
Deze week vallen de laatste beslissingen in de Eredivisie en wordt bekend wie het ticket voor de voorrondes van de Europa League weten binnen te tikken. FC Utrecht won in Almelo met 0-2 en probeert die stand thuis vast te houden. FC Groningen won afgelopen week in eigen huis met 1-2 van Vitesse, maar moet die voorsprong in het Arnhemse Gelredome nog maar weten vast te houden. VoetbalGokken.nl blikt alvast vooruit naar de beslissende wedstrijden die dinsdagavond gespeeld worden.

Trainer Vitesse: “Resultaat dat kansen biedt”

Leonid Sloetski – trainer van Vitesse – zag in de heenwedstrijd dat zijn ploeg moe is van een lang en zwaar seizoen. Toch moeten zijn mannen nog eenmaal aan de bak, alvorens er vakantie gevierd kan worden. “Met de intensiteit van de play-offs en al die wedstrijden kort achter elkaar is de fitheid minder. Dat zag je nu ook. Aan het einde vielen er allerlei spelers om. Bij Groningen meer dan bij ons.”Desondanks heeft Vitesse nog volop kansen om een plekje in de voorronde van het Europa Leaguetoernooi te bemachtigen, vind ook Sloetski: “We hebben een resultaat dat aanknopingspunten biedt. Het komt in de laatste weken van het voetbalseizoen aan op mentaliteit.”

Trainer FC Groningen: “Met goed gevoel naar Arnhem”

Voor FC Groningen kan een zeer matig seizoen nog geweldig eindigen. De laatste maanden heeft de ploeg van trainer Danny Buijs zich weten op te richten en maakt nu zelfs nog kans op Europees voetbal: “Ik hoop dat ze dinsdag nog één keer alles kunnen geven. We gaan in ieder geval met een goed gevoel naar Arnhem.”Als je dit kunt brengen kan ik daar alleen maar heel trots op zijn. Ja, we hadden er drie of vier kunnen maken, maar het had ook 2-2 kunnen zijn met die kans van Serero. We kunnen met deze stand niet in slaap sukkelen zoals tegen Zwolle. We kunnen gewoon doorgaan, maar zijn er nog lang niet”, aldus Buijs in gesprek met RTV Noord.

FC Utrecht – Heracles Almelo

De tweede wedstrijd van dinsdag is die tussen Utrecht en Heracles. De thuisploeg verdedigt een 2-0 voorsprong en mag proberen het karwei thuis af te maken tegen een ploeg die lange tijd gold als de verrassing van de Eredivisie: Heracles. De ploeg uit Almelo is de laatste weken het spoor echter behoorlijk bijster en het is dan ook niet voor niets dat de bookies Utrecht aanwijzen als favoriet.

Dick Advocaat: “Goede uitgangspositie”

Ook FC Utrecht-trainer Dick Advocaat heeft vertrouwen in een goed einde van het seizoen: “Het is voor ons een goede uitgangspositie. En we hebben natuurlijk al twee goede wedstrijden gespeeld dit seizoen tegen Heracles Almelo (uit 1-5 gewonnen, thuis een 3-1 zege), dat geeft vertrouwen maar zorgt er ook voor dat het extra moeilijk is om dat nog een keer te doen, besefte de oefenmeester, die zag dat Heracles aan het einde van het heenduel domineerde.En dat moet dinsdag anders, waarschuwt hij: “In de laatste fase van de wedstrijd had Heracles Almelo meer scherpte en concentratie dan wij. Dat moeten we dinsdag beter doen.”

Trainer Heracles: “We geven niet op”

Bij Heracles is de hoop op een goede afloop minder, maar ook daar is men nog altijd zeer strijdvaardig. Trainer Frank Wormuth voorop: “We maken dinsdag nog een grote kans om de volgende ronde van de play-offs te halen.  Tot het laatste fluitsignaal klinkt, geven wij niet op. Het voorbije Champions Leagueseizoen heeft maar weer eens bewezen dat er veel kan gebeuren in voetbal", spreekt hij zijn hoop uit in Tubantia.Ook zijn spelers zijn nog vol passie richting de allesbeslissende confrontatie van dinsdagavond. Middenvelder Mo Osman: “Zij hoeven niet en gaan de boel niet open gooien. Dat betekent dat wij aan de bal sterk moeten zijn. Het is een stugge ploeg, maar we hebben hoop op goede afloop dinsdag. Waarom kunnen wij niet twee of drie keer scoren in Utrecht?”

Tim Breukers: “We willen Europa in”

Zijn ploeggenoot Tim Breukers vult hem aan: "Het is niet zo dat we denken: leuk we hebben de play-offs gehaald, nu gaan we het Utrecht moeilijk maken. Nee, we nemen deel om te winnen. Het seizoen is tot nu toe geslaagd, maar het is niet af. We willen Europa in, daar hebben we toch het hele jaar voor geknokt?”

Pre-wedstrijdquoteringen Vitesse – FC Groningen

De pre-wedstrijdquoteringen zijn bij Koning TOTO als volgt ingedeeld. Winst van Vitesse levert je in het 1X2 spelsysteem x 1.67 keer de inleg op. Een zege van Groningen wordt met x 4.95 keer het speelbedrag het hoogst beloond voor dit duel. Een gelijkspel wordt met x 4.00 keer het ingelegde bedrag nog een hoge odd mee.

Pre-wedstrijdquoteringen FC Utrecht – Heracles Almelo

Ook voor de wedstrijd in de Galgenwaard wil TOTO diep in de buidel tasten. De hoogste odd van de wedstrijd wordt hierbij uitgekeerd als Heracles wint: x 4.90 keer je speelbedrag. Een gelijkspel wordt met x 4.30 keer de inleg ook hoog beloond. Een thuiszege van Utrecht levert met x 1.63 keer het ingelegde bedrag ook nog een goede beloning op.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De play-offs worden gespeeld op dinsdag 21 mei. Het duel Vitesse – FC Groningen starten om 20:45 uur in de Gelredome te Arnhem. De wedstrijd FC Utrecht – Heracles Almelo beginnen iets eerder op de avond namelijk om 18:30 uur in de Galgenwaard te Utrecht. Welke ploegen pakken de ticket en zien we na de zomerstop de voorrondes van de Europa League spelen? Speel nu alvast mee bij de TOTO.Voorspel deze wedstrijd bij de TOTO, de enige echte bookmaker van Nederland! Ga hier naar TOTO sportweddenschappen & doe jouw voorspelling![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers