Eredivisie
03/04/2021

Scoor de winnende weddenschap bij FC Utrecht vs. Feyenoord

Scoor de winnende weddenschap bij FC Utrecht vs. Feyenoord
Aanstaande zondag speelt Feyenoord een uitwedstrijd bij FC Utrecht. De ploeg van trainer Dick Advocaat won afgelopen weekend van Fortuna Sittard en wil de overwinning doortrekken naar de Domstad, maar gaat Feyenoord dat lukken, want ook FC Utrecht heeft de smaak van het winnen te pakken. Voorspel de wedstrijd in de Galgenwaard via VoetbalGokken.nl!

René Hake: “Feyenoord is lastig te verslaan”

FC Utrecht staat op de zevende plek in de Eredivisie en die plek geeft nog net toegang op kwalificaties voor de Europa League. Om die plek vast te houden, zijn drie punten voor FC Utrecht meer dan welkom. FC Utrecht-trainer René Hake verwacht niet dat het gemakkelijk gaat worden tegen de Rotterdamse ploeg. “We hebben zondag een belangrijke wedstrijd, maar Feyenoord is een ploeg die lastig te verslaan is”, zo stelt Hake.

“Wijzigen wat nodig is om te winnen”

FC Utrecht weet regelmatig de punten in eigen huis te houden als de Rotterdammers op bezoek komen. Trainer Hake is dat zondag ook weer van plan. “Ik ga wijzigen wat ik denk dat nodig is om die wedstrijd te kunnen winnen”, zegt de trainer van Utrecht aan het slot van zijn voorbeschouwing.

Dick Advocaat: “FC Utrecht heeft een goede ploeg”

De laatste keer dat FC Utrecht won van Feyenoord, was onder leiding van trainer Dick Advocaat. Zondag gaat de trainer met Feyenoord proberen om drie punten los te krijgen in de Galgenwaard. Feyenoord-trainer Dick Advocaat verwacht een vechtlustige tegenstander te treffen. “FC Utrecht heeft een goede ploeg. Het wordt een strijd tussen twee ploegen die ontzettend graag willen winnen. We mogen ze niet onderschatten”, legt Advocaat in zijn vooruitblik bij RTC Rijnmond uit.

“Belangrijk dat we Europees voetbal halen”

De concurrentie bij de nummer vier Vitesse en de nummer zeven FC Utrecht is groot. Een duel winnen of verliezen kan veel verschil maken in de race voor Europees voetbal. Trainer Advocaat is zich daar nauw van bewust. “Je moet met alles rekening houden, maar het belangrijkste is dat we Europees voetbal halen”, aldus de trainer van Feyenoord aan het einde van zijn betoog.

Statistieken

Feyenoord is de nummer vijf van de Eredivisie. De Rotterdammers hebben 51 punten bij elkaar geraapt en dat zijn er vier minder dan de nummer vier Vitesse dat er 55 heeft. FC Groningen staat met 46 punten op de zesde plek. FC Utrecht is de huidige nummer zeven in het rijtje met 43 punten.

Head 2 Head

De laatste keer dat FC Utrecht thuis tegen Feyenoord speelde, was op 22 december 2019. In de Galgenwaard wist de Rotterdamse formatie met 1-2 te winnen. Een wedstrijd eerder, op 31 maart van datzelfde jaar, won FC Utrecht met 3-2 van Feyenoord.

Huidige vorm FC Utrecht

FC Utrecht wist afgelopen weekend te winnen van ADO Den Haag. De uitwedstrijd in de residentiestad werd met 1-4 gewonnen door de ploeg van trainer Hake. Een week daarvoor werd Fortuna Sittard in Limburg met 0-1 verslagen. De thuiswedstrijd tegen Vitesse op 14 maart leverde geen punten op voor De Domstedelingen. De Arnhemse ploeg was met 1-3 net even iets te sterk voor de ploeg uit Utrecht.

Huidige vorm Feyenoord

Feyenoord speelde afgelopen weekend thuis tegen Fortuna Sittard. De Limburgse ploeg werd met 2-0 verslagen door het team van trainer Advocaat. Een driepunter was welkom nadat beide Eredivisie daarover in een gelijkspel eindigden. Thuis tegen FC Emmen werd het 1-1 en de uitwedstrijd PSV in Eindhoven werd ook al 1-1.

Lappenmand

FC Utrecht-coach Hayen kan zondag niet beschikken over Eljero Elia (hamstringblessure), Simon Gustafson, Justin Hoogma (beiden enkelblessure) en Sander van de Streek (blessure).Feyenoord heeft met Bart Nieuwkoop en Christian Conteh twee spelers in de lappenmand die last hebben van een hamstringblessure. Nicolai Jörgensen doet zondag niet mee door een blessure aan zijn enkel. Orkun Kökcü en Luis Sinisterra zullen er door gezondheidsproblemen ook niet bij zijn als de spelersbus van Feyenoord naar de Galgenwaard reist.

Prognose

FC Utrecht tegen Feyenoord staat garant voor een fel potje voetbal waarin beide teams niet onder elkaar willen doen. Dat voorspellen wij ook voor deze ontmoeting en onze wedtip is dan ook een gelijkspel 2-2 in de Galgenwaard. Ga jij ook voor deze voorspelling of heb je een andere weddenschap in gedachten? In onderstaand odds-overzicht vind je de gemiddelde quoteringen voor deze wedstrijd.

Quoteringen FC Utrecht – Feyenoord

De quoteringen in het 1X2 spelsysteem staan het hoogst ingeschaald als het een gelijkspel wordt in de Galgenwaard. Gemiddeld ontvang je x 3.45 keer de inleg terug als de punten worden gedeeld.Een overwinning van Feyenoord levert net iets meer geld op als een zege van FC Utrecht. De pre-odd voor winst van de Rotterdamse ploeg staat op x 2.90 keer je inleg. De bookies betalen x 2.26 keer je speelbedrag uit als FC Utrecht wint.
De Eredivisie wedstrijd FC Utrecht – Feyenoord wordt gespeeld op zondag 11 april om 12:15 uur in de Galgenwaard te Utrecht. Ben jij er zondag bij als de Domstedelingen en de Rotterdammers aftrappen in Utrecht? Via VoetbalGokken.nl kun je vandaag alvast een mooie deal maken bij de bookmakers. Sla je slag en scoor bij FC Utrecht – Feyenoord Rotterdam!

De beste Online Bookmakers