Eredivisie
30/08/2014

Vitesse speelt uit tegen koploper PSV

Vitesse speelt uit tegen koploper PSV
PSV deed afgelopen week goede zaken door de lastige uitwedstrijd tegen Ajax winnend af te sluiten. In een volle Arena maakten de Eindhovenaren optimaal gebruik van de snelle counters en wonnen met 1-3. Vitesse verloor uit bij PEC Zwolle en moet winnen om de één na laatste plaats van de ranglijst te kunnen verlaten.

Vitesse presteert ondermaats

Waar Vitesse vorig seizoen tot aan de winterstop een geduchte concurrent was voor de uiteindelijke kampioen Ajax, laat de Arnhemmers nu aan het begin van het seizoen flink afweten. Dat Vitesse in de Arena met goed spel geflatteerd tegen Ajax verloor ( 4-1) was niet onoverkomelijk, maar het vervolg zette geen zoden aan de dijk. Afgelopen weekend werd uit bij Zwolle met 1-2 verloren, wat betekent dat de ploeg van Bosz inmiddels is afgedwarreld naar de 17e stek op de ranglijst.

PSV countert naar de overwinning in Amsterdam

In Eindhoven zijn ze vooral blij met het behoud van hun topspelers Wijnaldum en Depay die na het goede WK een boost hebben gekregen en dit direct in de competitie hebben laten zien. De drang om nog eerst kampioen te worden met PSV is duidelijk aanwezig bij het excellerende tweetal. Ook tegen kampioen Ajax wisten de twee het verschil te maken en scoorde Depay uit een snelle uitbraak. Toch leek het afgelopen zondag er lang op dat Ajax de touwtjes in handen had. De Amsterdammers kwamen al snel op een 1-0 voorsprong en maakten aanstalten op de 2-0. Een afgeslagen aanval van Ajax leidde echter tot de gelijkmaker en terwijl Ajax op zoek ging naar de 2-1 kwam PSV juist op voorsprong. Deze voorsprong werd in de slotfase van de wedstrijd uitgebreid. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']Wedden op deze topper tussen PSV - Vitesse?Kan PSV de goede vorm waarin het verkeert handhaven en de voorsprong op de concurrentie behouden? Of is het Vitesse dat ondanks een goede ploeg teleurstellend presteert, maar tegen PSV juist wel een vuist kan maken?[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers