Eredivisie
18/12/20202 reacties

Voorspel de Eredivisie uitslag Vitesse vs Feyenoord bij Koning TOTO

Voorspel de Eredivisie uitslag Vitesse vs Feyenoord bij Koning TOTO
Aanstaande zondag treden de nummer drie en vier van de Eredivisie tegen elkaar op. Vitesse en Feyenoord treffen elkaar dan aan in de Gelredome. De teams hebben evenveel punten en zijn dan ook aan elkaar gewaagd. Welke ploeg is er zondag net even iets sterker en wint? De TOTO heeft torenhoge beloningen voor de spelers die de juiste voorspelling inzetten.

Thomas Letsch: “Feyenoord wordt een zware klus”

Prijkend op een fraaie vierde plek in de Eredivisie is het zaak voor Vitesse om zondag de aansluiting met de top te behouden. Bij winst op de nummer drie, Feyenoord, kan de ploeg van trainer Thomas Letsch zelfs tweede worden, maar daar wil de Duitse coach zich niet te veel mee bezighouden. “Laten we maar niet te ver vooruit kijken. Feyenoord is de eerste klus en die wedstrijd wordt zwaar genoeg. Daar is nu alles op gericht”, zegt Letsch in zijn voorbeschouwing op de clubwebsite.

“Bijblijven in de top”

De trainer van Vitesse heeft verschillende alternatieven om zich tegen de Rotterdamse ploeg te wapenen. “Alles zit in de details. De intentie van onze speelwijze blijft hetzelfde. We willen bijblijven in de top. Dit is dan weer een belangrijke wedstrijd”, zo schrijft De Gelderlander.

Dick Advocaat: “Tegen Vitesse moeten wij er weer staan”

Het zijn voor Dick Advocaat de laatste wedstrijden als trainer van Feyenoord. Advocaat stop in de winterstop en de oud-AZ trainer Arne Slot zal het stokje van de 73-jarige Hagenees overnemen. Zondag zal Advocaat met zijn team naar Arnhem reizen en daar licht volgens de trainer weer de focus op het halen van drie belangrijke punten. “Iedere wedstrijd is belangrijk en zondag moeten wij er dan ook weer staan tegen Vitesse”, aldus Advocaat in zijn bespiegelingen voorafgaand aan dit Ereidivisieduel.

“Dit zijn leuke wedstrijden”

Feyenoord sluit het jaar met een thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. Trainer Advocaat verheugt zich dan ook op de duels met Vitesse en Heerenveen. En geeft een gratis wedtip weg: “Dit zijn leuke wedstrijden. Wij willen ze beide winnen om het jaar goed af te kunnen sluiten. Ik durf te wedden dat de hele club daar vol voor wil gaan.”

Statistieken

Feyenoord staat derde in het rijtje van de Eredivisie. Vitesse is de nummer vier in de tabel. Beide teams hebben 26 punten bij elkaar geraapt en zitten in de voetsporen van de nummer twee PSV dat 27 punten heeft en koploper Ajax met dertig punten.

Head 2 Head

In seizoen 2017/2018 kwam er voor het laatst een winnaar van het veld stappen in de Gelredome. Vitesse won met 3-1 van de ploeg uit Rotterdam. Een seizoen eerder wisten de Feyenoorders nog te winnen in Arnhem. In april 2017 werd het 0-2 voor de Rotterdammers. De laatste twee competitieduels in de Gelredome werd er gelijkgespeeld: 1-1 en 0-0.

Huidige vorm Vitesse

Vitesse speelden eerder deze week de KNVB bekerwedstrijd tegen Willem II in Tilburg. In de Eredivisie wist het vorig weekend niet te winnen van SC Heerenveen. In de Gelredome werd met 1-1 gelijkgespeeld. Bij PEC Zwolle gingen er drie punten verloren. De Zwollenaren wonnen met 2-1.

Huidige vorm Feyenoord

Na de uitschakeling in de Europa League herpakte Feyenoord zich snel door afgelopen zondag te winnen van VVV Venlo. Het werd 0-3 voor de ploeg trainer Advocaat. En winnen, dat was Feyenoord al twee competitiewedstrijden niet meer gelukt. Eind november werd het 1-1 tegen en bij FC Utrecht. En een week later kwam Heracles uit Almelo een punt ophalen in De Kuip: 0-0

Lappenmand

Vitesse kan zondag waarschijnlijk niet beschikken over Armando Broja. De spits van de Arnhemse ploeg heeft gezondheidsklachten die hem tegen Feyenoord nog aan de kant zullen houden.De lappenmand van Feyenoord slikt, maar de Rotterdammers seizoen zondag nog wel zonder doelman Justin Bijlow (blessure), Christian Conteh (blessure) en Robert Bozenik (voetblessure) af naar de Arnhemse Gelredome.Naar alle waarschijnlijkheid kan Feyenoord tegen Vitesse beschikken over Steven Berghuis. De aanvoerder van Feyenoord viel afgelopen zondag tegen VVV Venlo geblesseerd uit, maar die blessure lijkt mee te vallen.

Prognose

Wij voorspellen dat Vitesse en Feyenoord aan elkaar gewaagd zullen zijn en dus gelijk gaan spelen in Arnhem. Denk jij er net zo over of heb je een andere voorspelling in gedachten? Check de actuele odds en deals via onze bookmakerspagina. Gebruik je voetbalkennis enwaag een gokje via VoetbalGokken.nl!

Quoteringen Vitesse – Feyenoord

De odds zijn mooi verdeeld voor deze Eredivisie wedstrijd in de Gelredome. De hoogste odd x 3.45 keer je inleg wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt tussen Vitesse en Feyenoord.Nog een hoge quotering is in het 1X2 spelsysteem te vinden bij een overwinning van de Arnhemse ploeg. Wint Vitesse, dan wordt jouw inleg x 2.57 keer meer waard! Een zege van Feyenoord staat bij de TOTO op x 2.49 keer je speelbedrag ingedeeld en dat is me dunkt ook niet mis!
De Eredivisie wedstrijd Vitesse – Feyenoord wordt gespeeld op zondag 20 december om 12:15uur in de Gelredome te Arnhem. Laat bij Koning TOTO de dertiende speelronde van de Eredivisie een gelukronde zijn. Plaats jij de juiste voorspelling? Dan profiteer je via VoetbalGokken.nl van de hoogste odds en deals bij deze interessante competitiewedstrijd in de Nederlandse Eredivisie!

De beste Online Bookmakers