Europa League
22/09/20202 reacties

Bookmakers: Willem II underdog tegen Rangers FC in Europa League

Bookmakers: Willem II underdog tegen Rangers FC in Europa League
Na een voortreffelijke Europa League kwalificatiezege op het Luxemburgse Niederkorn mag Willem II zich gaan opmaken voor de komst van het Schotse Rangers. Ook zij wisten de eerste speelronde goed door te komen. Kan Willem II zich wapenen tegen de Schotse ploeg of zijn de Rangers een maatje te groot voor de Tilburgers. Laat jouw voorspelling waardevol zijn bij Koning TOTO door mee te spelen via VoetbalGokken.nl!

Adrie Koster: “Ook tegen Rangers is alles mogelijk”

Vorig jaar had Feyenoord in de groepsfase van de Europa League de handen meer dan vol aan het Schotse Rangers. Nu mag Willem II het gaan proberen de Rangers al voor de groepsfase begint uit de Europa League te werken. Trainer Adrie Koster ziet kansen voor zijn ploeg. Van Rangers FC, heeft Koster al wel wat beelden gezien. “Het is een sterkere tegenstander, maar ook tegen Rangers is van alles mogelijk. We gaan ons daar deze week echt goed voorbereiden op de wedstrijd van donderdag tegen Rangers FC”, zegt de trainer.

“Rangers: een leuk vooruitzicht”

Koster beseft dat er donderdag een totaal andere tegenstander op het veld staat dan vorige week tegen het Luxemburgse Niederkorn. “Zonder meer. Die hebben gewoon veel meer kwaliteiten. Dat staat buiten kijf. Als we beginnen zoals we nu gedaan hebben… ik weet dat we dan een sterkere tegenstander hebben, maar dan is er ook van alles mogelijk. Een heel leuk vooruitzicht”, zegt Koster. Willem II-aanvoerder Jordens Peters vult zijn trainer aan. “Wij moeten heel goed zijn om voor een stuntje te zorgen.”

Steven Gerrard: “Willem II heeft goede spelers”

Rangers-trainer Steven Gerrard heeft ook de wedstrijd van Willem II tegen Niederkorn en was redelijk onder de indruk van wat de 'Tricolores' lieten zien in Luxemburg. “Hoewel Willem II ook weinig te duchten had van de tegenstander, lieten ze het er allemaal wel makkelijk uitzien. Ze hebben echt goede spelers en gevaarlijke aanvallers. Bovendien: een team dat in Nederland in de top zes eindigt, verdient respect. We zullen het dus goed moeten doen tegen Willem II om door te gaan”, zegt Gerrard in zijn voorbeschouwing.

“Snel terug naar ons gebruikelijke niveau”

Rangers won met dezelfde cijfers van het Engelse Lincoln, maar is daar nog niet helemaal tevreden over. “We wonnen zonder problemen, maar we weten heel goed dat we de komende weken voor zwaardere uitdagingen komen te staan. Daarom moeten we snel terug naar ons gebruikelijke niveau”, stelt Gerrard tenslotte vast.

Statistieken

Feyenoord verloor vorig jaar op bezoek bij de Rangers met 1-0 en in De Kuip werd het met 2-2 een gelijkspel. Dit seizoen ging Rangers net zo uit de startblokken als Willem II. Toen de Tilburgse ploeg haar vijf doelpunten maakte tegen Niederkorn wist Rangers datzelfde te doen bij het Engelse Lincoln City (0-5).

Head 2 Head

Willem II en Rangers bekampen elkaar voor het eerst in de geschiedenis. Willem II is geen vast klant van de Europa League kwalificatierondes. Ook vriendschappelijk hebben de Tilburgers nog nooit geoefend tegen de Schotse ploeg.

Huidige vorm Willem II

Willem II speelde afgelopen weekend ook al thuis in het Koning Willem II stadion. Heracles Almelo kwam in de tweede speelronde van de Eredivisie naar Tilburg toe. De ploeg van Koster wist met 4-0 te winnen van de ploeg uit Almelo. Het eerste duel van de competitie ging verloren. Bij SC Heerenveen werd het 2-0 voor de Friese ploeg.

Huidige vorm Rangers

De Schotse Premiership is al wat langer bezig dan onze Eredivisie. Inmiddels zijn er al acht rondes gespeeld. Rangers staat eerste met 20 punten en houdt Celtic, dat negentien punten heeft, net achter zich. Afgelopen weekend werd het wel 2-2 gelijkspel tegen Hibernian dat derde in de competitie staat.

Lappenmand

Willem II heeft met Kwasi Okyere Wriedt en Leeroy Owusu twee spelers die sowieso niet kunnen meespelen tegen Rangers. Wierdt heeft een gebroken middenvoetsbeentje en Owusu kampt ook met een blessure.Trainer Gerrard heeft heel wat puzzelstukjes te leggen binnen zijn team dat donderdag tegen Willem II speelt. Met Nikola Katic (gescheurde kruisband), Joe Aribo (enkelblessure), Ryan Jack (kuitblessure), Leon Balogun (spierblessure) en Brandon Barker (dijbeenverrekking) zijn er heel wat spelers die zich moesten afmelden voor de wedstrijd tegen de Tilburgers.

Prognose

Het is een gok, maar wij voorspellen bij de bookies dat Willem II in haar huidige vorm de Rangers aan moet kunnen. Zeker nu trainer Koster en zijn mannen thuis mogen aantreden tegen de Schotse ploeg. Onze verwachting is een 2-1 voor Willem II. Koning TOTO verwacht dit niet en schaalt de odds voor een Tilburgse zege hoog in. Denk jij het beter te weten? Ga naar de TOTO en zet jouw voorspelling alvast op scherp.

Quoteringen Willem II – Rangers FC

De quoteringen zijn aansprekend ingedeeld voor deze thuiswedstrijd van Willem II. Een overwinning van de Tilburgse ploeg levert met x 3.40 keer je inleg een zeer hoge beloning op.Voor een gelijkspel heeft Koning TOTO met x 3.60 keer je speelbedrag een nog wat hogere quotering voor je in petto. Een overwinning van Rangers wordt x 1.83 keer je inleg ook een leuk bedrag waard.
De Europa League wedstrijd Willem II – Rangers FC wordt gespeeld op donderdag 24 september om 19:00 uur in het Koning Boudewijn Stadion te Tilburg. Wil jij deze wedstrijd voor geen goud missen en meespelen via de TOTO? Ga dan alvast naar onze selectie aan bookmakers en vul je voorspelling in.

De beste Online Bookmakers