Europa League
05/05/20213 reacties

Torenhoge pre-odds Europa League halve finales

Torenhoge pre-odds Europa League halve finales
Deze week worden ook de finalisten van de UEFA Europa League bekend. Arsenal treedt donderdag thuis aan tegen Villarreal die vorige week in eigen huis won met 1-2. In Londen kan er dus nog heel veel gebeuren. AS Roma heeft het donderdagavond een stuk lastiger tegen Manchester United. De Engelse ploeg won vorige week met 6-2 in Manchester. VoetbalGokken.nl vond de hoogste pre-odds voor deze beslissende returns. Speel jij ook mee?

AS Roma – Manchester United

Paulo Fonseca: “Onze droom is ingestort”

AS Roma wist Ajax nog uit te schakelen in de kwartfinales van de Europa League, maar staat nu zelf ook voor het blok. De ploeg van trainer Paulo Fonseca werd in Manchester met 6-2 verslagen en de coach gelooft er dan ook niet echt meer in. “Dit is een zware, zware klap. Een nachtmerrie, onze droom is ingestort”, zegt de trainer van onze landgenoot Rick Karsdorp. De Romeinen moeten met minimaal 4-0 winnen, willen zij nog kans maken om de finale te bereiken.

Ole Gunnar Solskjaer: “We gaan voor de finale”

Manchester United-trainer Ole Gunnar Solskjaer is niet van plan om zich in Rome in te gaan houden. “Het halen van de eindstrijd in de Europa League is het hoogst haalbare. Daar gaan we voor in Rome. Voor mij is het een droom straks de beker omhoog te mogen houden, voor de eerste keer als trainer. Het zou voor de hele spelersgroep bovendien een geweldige stimulans zijn om het volgend seizoen nog beter te doen”, aldus trainer Gunnar die in Manchester geen beroep deed op Donny van de Beek.

Huidige vorm AS Roma

Na het gelijkspel tegen Ajax 1-1 in Rome heeft AS Roma niet meer gewonnen in de Italiaanse Serie A. De wedstrijd van afgelopen weekend tegen Sampdoria ging met 2-0 verloren en de ploeg van trainer Fonseca staat inmiddels op de zevende plek.

Huidige vorm Manchester United

In de Engelse Premier League strijdt Manchester United niet meer om kampioenschap dat al zo goed als voor stadsgenoot Manchester City is, maar de ploeg van trainer Solskjaer staat wel keurig tweede. Lang bleef Manchester United ongeslagen, maar de laatste competitiewedstrijd werd gelijkgespeeld. Tegen Leeds bleef het bij 0-0.

Prognose

Het moet wel heel gek gaan lopen wil Manchester United niet doorstoten naar de finale. De Engelse ploeg wordt door velen als favoriet gezien voor de eindstrijd. Onze wedtip is ook dat de ploeg van trainer Solskjaer in Rome wint van AS Roma met 0-2. Houd de pre-odds goed in de gaten voordat jij jouw voorspelling op scherp zet. Zo kun je het maximale uit je inleg halen.

Quoteringen AS Roma – Manchester United

De quoteringen voor deze wedstrijd zijn het hoogst ingedeeld voor een gelijkspel in Rome. Gemiddeld ontvang je x 3.80 keer je speelbedrag terug als AS Roma en Manchester United gelijkspelen. In het 1X2 spelsysteem staat de pre-odd voor winst van Roma op x 3.45 keer je speelbedrag. Een overwinning van United is goed voor een pre-odd van x 1.90 keer je inleg.

Arsenal – Villarreal

Mikel Arteta: “Het uitdoelpunt geeft ons hoop”

Arsenal moet donderdag harder aan het werk tegen Villarreal dan landgenoot Manchester United. Arsenal-trainer Mikel Arteta verloren vorige week hun duel met 2-1 van Villarreal. The Gunnars krijgen donderdag de kans dat in eigen Emirates Stadion te gaan herstellen. Arteta: “Het uitdoelpunt geeft ons het geloof dat als we de juiste dingen doen en we op ons niveau spelen, we Villarreal kunnen verslaan”, benadrukt Arteta.

Unai Emery: “Blijven verbeteren en versterken”

Oud-Arsenal trainer, maar nu trainer van Villarreal Unai Emery wil dat zijn team donderdag vooral geniet op bezoek bij Arsenal. “We gaan naar Londen met het idee om bepaalde dingen te blijven verbeteren en versterken. Het team leeft en geniet van de reis”, concludeert Emery.

Huidige vorm Arsenal

Arsenal kwam afgelopen weekend als nummer negen in de Premier League nog uit tegen de nummer zeventien Newcastle United. De ploeg van trainer Arteta won met 0-2 in Newcastle. Eind april werd er nog met 0-1 verloren van Everton.

Huidige vorm Villarreal

Villarreal staat knap op de zesde plek van de Spaanse La Liga. De ploeg van trainer Emery won afgelopen weekend met 1-0 van Getafe, de nummer vijftien in het rijtje. Eind april ging de thuiswedstrijd tegen FC Barcelona de ploeg van Ronald Koeman en Frenkie de Jong nipt verloren met 1-2.

Prognose

Onze verwachting is dat Arsenal de terugwedstrijd heel anders voor de dag zal komen dan vorige week in Villarreal. Onze wedtip is 2-0 voor The Gunners en daarmee zal Arsenal genoeg hebben voor een ticket naar de finale. Volgens ons wordt het dus eindstrijd met twee Engelse teams.

Quoteringen Arsenal – Villarreal

De bookmakers schelen de odds voor winst van Villarreal het hoogst in voor deze wedstrijd. Er wordt x 4.10 keer je inleg uitgekeerd als de Spaanse ploeg wint. Een gelijkspel in Londen is goed voor een beloning van x 3.38 keer je speelbedrag. Mocht Arsenal winnen, dan staat er een beloning van x 1.86 keer je inleg op je te wachten.
De UEFA Europa League terugwedstrijd AS Roma – Manchester United wordt gespeeld donderdag 6 mei om 21:00 uur in Stadion Olimpico te Rome. De tweede halve finale Arsenal – Villarreal begint op dezelfde dag en tijd in het Emirates Stadion te Londen. Welke ploegen winnen en gaan door naar de eindstrijd die op 26 mei in Stadion Energa Gdańsk in het Poolse Gdańsk wordt gehouden? Voorspel de wedstrijden en statistieken via VoetbalGokken.nl!

De beste Online Bookmakers