Gokindustrie
13/08/2022 0 reacties

LeoVegas mogelijk dit najaar beschikbaar voor Nederland?

LeoVegas mogelijk dit najaar beschikbaar voor Nederland?

LeoVegas is van plan om in het vierde kwartaal met domeinnaam Leovegas.nl, de Nederlandse gereguleerde gokmarkt opnieuw te betreden. En ditmaal in het bezit van een officiele licentie verkregen van de Kansspelautoriteit Nederland. Dit zou betekenen dat een nieuwe bekende en internationaal grote speler zich in het Nederlandse rijtje met bookmakers zal mogen voegen. Wat ons betreft een toevoeging in het huidige aanbod aanbieders voor Nederland. LeoVegas staat bekend om zijn goed werkende en volledig op mobiel gerichte website, regelmatig hoge quoteringen en het snel uitbetalen van tegoeden naar haar spelers.

LeoVegas heeft vergunning Nederland aangevraagd

LeoVegas boekte in het tweede kwartaal een omzet van € 98 miljoen. Bij het bekendmaken van deze cijfers, bracht het gokbedrijf ook direct de negatieve impact van het eerdere vertrek uit Nederland naar voren. Hierbij kwam het gokbedrijf met de verassende mededeling een Nederlandse vergunning te hebben aangevraagd bij de Nederlandse Kansspelautoriteit. De aanvraag zit momenteel in procedure bij de toezichthouder en wordt getoets aan de eisen die worden gesteld tot toetreding op de Nederlandse markt.

LeoVegas is met de vergunningaanvraag van plan nog dit najaar van start te gaan in Nederland. LeoVegas trok zich in september 2021 vorig jaar terug uit Nederland om te voldoen aan de regels die waren opgesteld door de toezichthouder van het land.

Negatieve impact door verlaten van Nederlandse markt

Kijkend naar de resultaten van het tweede kwartaal, deelde LeoVegas mede dat zijn klantenbestand - met name zijn nieuwe deponerende klanten (NDC) en terugkerende deponerende klanten (RDC) - "negatief werd beïnvloed" door het in september 2021 definitief verlaten van de Nederlandse gokmarkt. 

Zodra er meer bekend is over de actuele status van de aanvraagprocedure van LeoVegas in Nederland, lees je het op VoetbalGokken.nl.

De beste Online Bookmakers