Algemeen
13/11/2018

Hoge odds: Italië tegen Portugal in Nations League

Hoge odds: Italië tegen Portugal in Nations League
De Nations League biedt deze week naast de wedstrijden van Oranje nog meer mooie duels met hoge odds! Eén daarvan is het duel tussen twee echte voetballanden: Italië en Portugal. De twee teams uit Poule 3 gaan uitmaken wie de koppositie gaat veroveren. Polen is al uit de poule gedegradeerd naar de B-League. Portugal, dat zonder Cristiano Ronaldo in de gelederen aantreedt, gaat na twee duels en met zes punten aan de leiding. Italië maakt met vier punten nog altijd kans om de groep als winnaar af te sluiten, maar speelde al drie wedstrijden. Welke ploeg heeft na zaterdag de touwtjes in handen en gaat met de winst aan de haal in het Giuseppe Meazza stadion te Milaan?

Roberto Mancini: “We spelen om Portugal te verslaan”

Het Italiaanse voetbalelftal staat met vier punten precies in de midden van groep drie. Met nog één wedstrijd te gaan hopen de Italiaanse groepswinnaar te worden. Daarvoor moet er thuis gewonnen worden van de koploper in de poule Portugal het ultieme doel van bondscoach Roberto Mancini. “Eerste plaats in de Nations League? We spelen om Portugal te verslaan”, zegt de bondscoach tegen de Italiaanse media.Na de wedstrijd tegen Italie heeft Portugal nog een thuiswedstrijd tegen Polen te goed. Mancini: “We hopen dat Polen dan wint en dan zijn wij groepswinnaar. Het is duidelijk dat we willen spelen om te winnen en proactief willen zijn. 

“Mijn jongens zijn technisch zeer sterk”

Mancini heeft alle vertrouwen in zijn jonge team dat volgens hem steeds beter presteert. “We weten dat er nog een lange weg te gaan is. We kunnen ons op veel fronten nog verbeteren, maar daarvoor is geduld nodig. Het nieuwe hoofdstuk was al begonnen, maar we kunnen niet toveren. De jongens zijn technisch zeer sterk. Ze kunnen het proces versnellen.”

Portugal zonder Cristiano Ronaldo naar Italië

Portugal treedt zonder Cristiano Ronaldo aan tegen Italië. Bondscoach Fernando Santos heeft de superster van Juventus voor de laatste twee interlands (Italië en Polen) niet bij de selectie opgeroepen. Vanaf het WK afgelopen zomer heeft de vedette niet meer gespeeld voor zijn land. Fernando Santos wil er niet te veel over zeggen. “Het enige wat ik over Cristiano Ronaldo denk, is dat hij de Gouden Bal moet winnen”, zegt de 64-jarige Santos in Sportnieuws. CR7 ontbreekt wegens privézaken en heeft momenteel iets anders aan zijn hoofd dan voetbal.

Fernando Santos: “Zaterdag willen beide elftallen winnen”

De bondscoach verwacht ook zonder zijn superster een sterk team te hebben en daarmee Italië te verslaan. “Portugal heeft altijd gespeeld om te winnen sinds ik hier bondscoach ben. Dit zal altijd het doel van het Portugese team zijn, maar dat geldt ook het groeiende Italië. Het is een team met een ander profiel. Italië maakte een geweldig spel in Polen. Er staan zaterdag twee teams die willen winnen”, aldus Santos op de persconferentie.

Geen wijzigingen in basiself

De bondscoach riep opnieuw José Fonte (Lille OSC), Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund), André Gomes (Everton) en João Mário (FC Internazionale Milano) op voor de dubbele reis van de nationale ploeg, voor Italië en Polen. Met deze selectie verwacht de bondscoach zijn tegenstanders in de Nations League ook zonder Ronaldo aan te kunnen. “Het team reageerde zeer goed op de laatste wedstrijden. Ik wil dat zo laten en tegen Italie met dezelfde elf aantreden. Maar we beoordelen de spelers constant en daarom hebben we besloten om deze vier spelers bijeen te roepen”, zo zegt Santos op de eerder genoemde persconferentie.

Statistieken

Italië heeft deze eeuw alleen nog maar vriendschappelijke wedstrijden tegen Portugal gespeeld. In die vier keer dat de wedstrijd in een Italiaans stadion werd gehouden won Portugal er slechts een. In 2015 werd het 0-1 voor de Portugezen door een doelpunt van Eder. In 2008 gingen de Italianen er met de eer vandoor: 3-1. In 2003 werd het 1-0 en in 2000 2-0.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Italië - Portugal

Voor elke voetballiefhebber zijn dit fantastische wedstrijden om naar te kijken, maar de bookmakers weten deze wedstrijd nog iets specialer te maken. De pre-wedstrijdquoteringen zijn voor deze wedstrijd zorgvuldig ingedeeld. Winst van thuisploeg Italië levert jouw als speler x 2.24 keer de inleg op. Winst van de Portugezen wordt met x 3.45 keer de inleg nog wat hoger beloond. Een gelijkspel wordt in het 1X2 spelsysteem ingevuld op x 3.20 keer je speelbedrag.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Nations League wedstrijd Italië – Portugal wordt gespeeld op zaterdag 17 november om 20:45 uur in het stadion van Inter en AC Milaan. Speel nu mee en zet in op je favoriet voor dit duel tussen twee echte voetballanden. De strijd wordt zeer waarschijnlijk zaterdag al beslist, dus zorg dat je erbij bent en laat een voorspelling achter via de bookmakers op VoetbalGokken.nu![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers