7,60(!) keer je inzet bij nieuwe doelpuntenregen in Duitse Super Cup!

Dit bericht delen
1 augustus 2019     0 REACTIES

Aankomende zaterdag nemen Borussia Dortmund en Bayern München het tegen elkaar op in de DFL-Supercup.  Hiermee begint het Duitse voetbalseizoen direct met een nieuwe editie van Der Klassieker, zoals deze wedstijd tussen de twee succesvolste clubs van Duitsland wordt genoemd. Tot groot afgrijzen van Borussia Dortmund gingen alle prijzen vorig seizoen naar Bayern München toe. Lange tijd leken die Borussen op weg naar het kampioenschap, maar deze werd in de tweede seizoenshelft uit handen gegeven. Als runner-up van de Bundesliga heeft Dortmund nu wel direct kans op eerherstel. Welke ploeg trekt aan het langste eind?

Bayern München op eenzame hoogte de laatste jaren: x 2,12 keer je inzet

Een deelname van Bayern München aan de DFL-Supercup is gezien de geschiedenis eerder regel dan uitzondering. Sinds 2010 gaat de cup weer tussen de kampioen en de bekerwinnaar, waardoor Bayern sindsdien aan negen van de tien edities mocht deelnemen. Die Bayern weet namelijk ieder jaar wel minimaal een van beide prijzen te winnen. Zo bekroonde het zich de laatste zeven seizoenen tot kampioen van Duitsland. Tijdens deze periode won Bayern ook nog eens vier keer de beker. Het zegt genoeg over de hegemonie van Der Rekordmeister, dat in eigen land soms niet eens een concurrent lijkt te hebben. Het wist de laatste drie edities van de DFL-Supercup ook nog eens te winnen, waardoor het wel gezegd kan worden dat Bayern München favoriet is voor de zege. Als Bayern voor de achtste keer de prijs weet te bemachtigen, ontvang je x 2,12 keer je inzet terug.

Lewandowski scoort 2 doelpunten of meer
6.50
Lewandowski in beide helften trefzeker
11.00
Dortmund wint + min. 4 doelpunten in wedstrijd
7.60
Borussia Dortmund wint de DFL-supercup
3.05

Gerenoveerd Dortmund wil gat met Bayern verder verkleinen: x 3,05 keer je inzet

Borussia Dortmund is na Bayern München de succesvolste club van Duitsland. Sinds haar kampioenschappen in 2011 en 2012 wisten Die Schwarzgelben echter weinig tegenstand te bieden aan Bayern. Vorig seizoen leek Borussia Dortmund voor het eerst in lange tijd weer kans te maken op de titel. Mede door een groot verval van Bayern München aan het begin van het seizoen beschikte Dortmund over een grote voorsprong. Deze werd, mede door veel gelijke spelen, in de tweede seizoenshelft volledig uit handen gegeven. Hierdoor trok Bayern toch weer aan het langste eind, maar voor Dortmund brandt er toch licht aan het einde van de tunnel. De club zit weer in de lift en hoopt het gat met Bayern München de komende seizoenen verder te verkleinen. Het trok deze zomer de portemonnee om haar selectie van flinke kwaliteitsimpulsen te voorzien. Zo werden Nico Schulz, Thorgan Hazard, Julian Brandt en Paco Alcacer allemaal aangetrokken. Ook keerde verdediger Mats Hummels terug van Bayern München. Mede door al deze aankopen groeit het vertrouwen in Dortmund naar nieuw succes. Het wil zaterdag haar eerste signaal afgeven. Als Borussia Dortmund de DFL-supercup naar zich weet toe te trekken, ontvang je x 3,05 keer je inzet.

Der Klassieker een garantie aan spektakel: tot x 7,60 keer je inzet

Borussia Dortmund en Bayern München kennen een grote historie tegen elkaar. Zaterdag staat Der Klassieker namelijk alweer voor de 115e keer op het programma. De afgelopen jaren bleven de affiches tussen beide teams niet beperkt tot enkel de competitie. Zo speelde Dortmund en Bayern de laatste vijf seizoenen maar liefst zeventien keer tegen elkaar. Aan spektakel was er tijdens deze ontmoetingen geen gebrek. In zeven van de laatste acht ontmoetingen tussen beide teams vielen er minimaal vier doelpunten. Tevens vielen er in deze acht wedstrijden maar liefst 37 doelpunten, wat neerkomt op een gemiddelde van 4,6 goals per wedstrijd. Op basis van deze statistieken kan er dan ook het nodige spektakel worden verwacht bij de wedstrijd van zaterdag. Indien er vier doelpunten of meer vallen, ontvang je x 2,42 keer je inzet. Als Bayern wint en er vallen minimaal vier doelpunten, betreft de quotering x 4,75. Indien Dortmund aan het langste eind trekt en er minimaal vier doelpunten vallen, ontvang je x 7,60 keer je inzet.

Robert Lewandowski kent weinig genade met oude liefde: tot 11,00 keer je inzet

In 2010 hengelde Borussia Dortmund de toen nog onbekende spits Robert Lewandowski kennen. De Pool wist na een matig eerste seizoen zijn draai te vinden en groeide uit tot een ware publiekslieveling. Tegenwoordig is Lewandowski echter een van de meest gehate voetballers bij het publiek van Dortmund. Tot grote ergernis van de Borussen besloot Lewandowski namelijk na vier seizoenen en 103 doelpunten transfervrij te vertrekken naar aartsrivaal Bayern München. Inmiddels is Lewandowski alweer vijf jaar actief voor Bayern. Hij kwam in actie tijdens alle zeventien klassiekers die sindsdien op het programma stonden. Uit de statistieken hiervan blijkt dat de spits van Bayern allesbehalve genade kent met de club die hem grootbracht. Lewandowski scoorde namelijk sinds zijn transfer naar Bayern tegen geen enkele club vaker dan tegen Borussia Dortmund. In 17 wedstrijden scoorde hij 16 keer. Dortmund hoeft er dan ook niet op te rekenen dat Lewandowski dit keer rustig aan zal doen. Als de Pool opnieuw scoort en met Bayern wint, ontvang je x 3,10 keer je inzet. Scoort hij twee doelpunten of meer, dan ontvang je x 6,50 keer je inzet. Tot slot ontvang je x 11,00 keer je inzet als Lewandowski in beide helften trefzeker is.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

16 januari 2020     2 REACTIES

Bookmakers hanteren hoge odds bij VVV – PSV

In stadion De Koel hervatten VVV en PSV komende zondag de Eredivisie. Voor de Limburgse thuisploeg direct een lastig ...

Lees meer
16 januari 2020     1 REACTIE

Liverpool op Anfield tegen Manchester United in Premier L...

De bookmakers likken hun vingers er alweer bij af, want dit weekend staat er opnieuw een Engelse topmatch geprogramme...

Lees meer
15 januari 2020     2 REACTIES

Zege van Feyenoord op Heerenveen zorgt voor vijftig proce...

Ben je van plan om in te zetten op de wedstrijd van Feyenoord die ze zaterdag spelen tegen SC Heerenveen? Voetbal...

Lees meer
15 januari 2020     2 REACTIES

Bookmakers zien AZ als favoriet in duel tegen Willem II

Normaal gesproken is het niet zo verrassend als de TOTO AZ bombardeert tot topfavoriet in een duel tegen Willem II. D...

Lees meer
Eerlijke informatie
Altijd up-to-date
De beste bonussen
Win strategieën