Inside the Odds
27/12/2019 0 reacties

Arteta wint eerste thuisduel met Arsenal voor 7,50(!) keer je inzet!

Arteta wint eerste thuisduel met Arsenal voor 7,50(!) keer je inzet!
Na een bomvolle Boxing Day staat de Premier League dit weekend voor haar laatste speelronde van het kalenderjaar. In de hoofdstad van Engeland staat er weer een beladen Londen derby op het programma. Het zijn namelijk Arsenal en Chelsea die het in het Emirates Stadium tegen elkaar opnemen. Beide teams wisten niet te winnen op Tweede Kerstdag. Zo speelde Arsenal gelijk tegen AFC Bournemouth, waar Chelsea van Southampton verloor. Een overwinning zal daarom voor beide ploegen geen overbodige luxe zijn. Wie sluit 2019 goed af? 

Mikel Arteta wint eerste thuiswedstrijd met Arsenal: x 2,80 keer je inzet

Bij de thuisploeg is het al het hele seizoen onrustig. Arsenal presteert zwaar ondermaats, wat hoofdtrainer Unai Emery eind november de kop kostte. De Spanjaard werd tijdelijk opgevolgd door Fredrik Ljungberg, wie het tij eveneens niet kon keren.  Het gevolg is dat Arsenal zich na negentien speelrondes op de elfde plaats bevindt. Vorige week werd met Mikel Arteta een nieuwe hoofdtrainer aangetrokken, wie hiermee voor een zware taak staat. Arteta kwam over van Manchester City, waar hij assistent-trainer was.  Hij maakte op Tweede Kerstdag al zijn debuut voor the Gunners en speelde hierin met 1-1 gelijk tegen AFC Bournemouth. Aanstaande zondag staat Arteta voor zijn thuisdebuut, waar hij met Chelsea niet direct de minste tegenstander treft.  Arsenal behaalde de laatste jaren in het eigen Emirates Stadium echter opvallend sterke resultaten tegen haar rivaal. Het won namelijk vier van haar laatste vijf thuiswedstrijden tegen Chelsea, waar het tevens in al deze duels ongeslagen bleef. Arteta won in dienst van Manchester City op zijn beurt drie van de vier thuiswedstrijden tegen the Blues. Als hij zondag bij zijn debuut in het Emirates Stadium direct wint, ontvang je x 2,80 keer je inzet.

Chelsea maakt uitstatus opnieuw waar: tot x 3,55 keer je inzet

Chelsea begon het seizoen uitstekend en bevindt zich op de vierde plaats. Toch draait de ploeg van Frank Lampard de laatste weken nauwelijks beter dan haar noorderburen. Op Boxing Day gingen the Blues nog op eigen veld met 2-0 onderuit tegen Southampton. Heel verrassend was dit ook weer niet, want Chelsea presteert in uitwedstrijden aanzienlijk beter dan in thuiswedstrijden. Op basis van uitwedstrijden zou de club derde staan, waar het op basis van thuiswedstrijden slechts elfde zou staan. Vorige week won Chelsea nog bij een andere club uit Noord-Londen: het won op knappe wijze met 2-0 van Tottenham Hotspur.  Daarnaast kan Chelsea hoop putten uit de bijzonder slechte reeks die Arsenal overlegt tegen ploegen uit de traditionele top-zes. Arsenal won dit seizoen namelijk nog geen enkele keer van een ploeg uit de “big-six”. Bovendien won Chelsea ook nog de laatste ontmoeting tussen beide teams. Deze dateert uit mei, toen het via een 4-1 overwinning beslag legde op de Europa League. Als Chelsea zondag resultaat haalt bij Arsenal, ontvang je x 2,28 keer je inzet bij een overwinning. Je ontvangt x 3,55 keer je inzet bij een gelijkspel.

Doelpuntendroogte Arsenal en Chelsea zet door in derby: tot x 6,40 keer je inzet

Zowel Arsenal als Chelsea is de laatste weken slecht in vorm. Waar Arsenal vijf punten uit haar laatste vijf wedstrijden behaalde, verzamelde Chelsea er slechts één meer. De slechte resultaten van beide teams zijn vooral te wijten aan een gebrek aan doelpunten. Zo scoorde Arsenal slechts vijf doelpunten in deze wedstrijden. Het is met slechts 25 competitiedoelpunten sowieso bezig aan één van haar minst productieve seizoenen van de laatste jaren. Ook Chelsea is al enkele weken niet meer op schot. De club scoorde eveneens slechts vijf doelpunten in haar laatste vijf wedstrijden. Beide teams scoren hiermee al ruim een maand gemiddeld slechts één keer per wedstrijd. Naar verwachting zullen er dan ook zondag niet veel doelpunten in het verschiet liggen. Als er maximaal twee doelpunten worden gescoord, ontvang je x 2,41 keer je inzet. Bij één doelpunt of minder ontvang je een odd van x 4,75. Een 1-1 gelijkspel levert je x 6,40 keer je inzet op.

Aubameyang bezorgt Arsenal welkome opsteker: tot x 15,00 keer je inzet

Waar Arsenal al het hele jaar ondermaats presteert, is Pierre-Emerick Aubameyang één van de weinige lichtpuntjes. De 30-jarige spits is tevens de enige speler die de doelpuntendroogte van zijn club ontspringt. Aubameyang scoorde dit seizoen namelijk alweer 12 doelpunten. Alleen Leicester City-speler Jamie Vardy maakte meer treffers (17). Aubameyang is met zijn doelpunten ook ruim vertegenwoordigd in de totale productie van Arsenal. Hij had een aandeel in maar liefst 52% van de competitietreffers. Hiermee is het ook niet verrassend te noemen dat de Gabonees al zes keer verantwoordelijk was voor de eerste treffer van Arsenal. Ook afgelopen donderdag was dit weer het geval, toen hij met zijn doelpunt Arsenal en Arteta een punt bezorgde tegen Bournemouth. Als Pierre-Emerick Aubameyang ook tegen Chelsea scoort, ontvang je x 1,94 keer je inzet.  Als hij het eerste doelpunt scoort én wint met Arsenal, ontvang je een odd van x 7,50. De meest spectaculaire quotering van de wedstrijd ontvang je bij een kopdoelpunt van Aubameyang: je ontvangt dan maar liefst x 15,00 keer je inzet.
Eerlijke informatie

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën

Win strategieën

Win door het toepassen van de beste strategieën via onze site!