Inside the Odds
13/09/2019

Bournemouth en Everton snel bij de les: pak 4,30 keer je inzet bij snelle goal!

Bournemouth en Everton snel bij de les: pak 4,30 keer je inzet bij snelle goal!
Zondagmiddag nemen AFC Bournemouth en Everton het tegen elkaar op in de Premier League. Everton is het seizoen goed begonnen en bevindt zich op de zesde plaats. Bournemouth begon iets minder goed en staat vijftiende. Desondanks kunnen the Cherries bij een overwinning alweer over Everton heen klimmen.  Bournemouth won dit seizoen nog geen thuiswedstrijd, waar Everton juist nog geen uitwedstrijd won. Welke ploeg doorbreekt een negatieve reeks?

Bournemouth verloor thuis nog nooit van Everton: x 2,90 keer je inzet

Bournemouth behaalde vier punten uit haar eerste vier competitiewedstrijden. Dit betekent niet direct dat de club slecht aan het seizoen is begonnen. Sinds haar aantrede in de Premier League zijn the Cherries sowieso vaak terug te vinden in het rechterrijtje. Hierbij moet Bournemouth het vooral van haar thuiswedstrijden hebben, waarin het veel succesvoller is dan in uitwedstrijden. Dit seizoen kwam landskampioen Manchester City echter al snel op bezoek, waarvan met 1-3 werd verloren. In haar andere thuiswedstrijd zag het Sheffield United vlak voor tijd op gelijke hoogte komen en speelde het hierdoor 1-1. Verder won Bournemouth wel bij promovendus Aston Villa (1-2), maar verloor het haar laatste wedstrijd met 3-1 bij Leicester City. Al met al zijn dit allemaal geen uitslagen die de wenkbrauwen doen fronsen. Ook dit seizoen zal de thuisvorm van Bournemouth cruciaal worden voor lijfsbehoud. Met Everton treft het zaterdag een tegenstander waar het in de Premier League nog nooit thuis van verloor. Lukt het Bournemouth om ook nu de punten in eigen huis te houden, dan ontvang je x 2,90 keer je inzet bij een overwinning.

Everton wil aansluiting vinden met de Engelse top: x 2,27 keer je inzet

Everton beschikt na vier wedstrijden over zeven punten. Het bevindt zich hiermee in de bovenste regionen van de Premier League. Nadat het vorig seizoen op de achtste plaats eindigde, wil het dit seizoen nog meer. Met het aantrekken van Alex Iwobi, Moise Kean, André Gomes, Jean-Philippe Gbamin, Fabian Delph en Djibril Sidibé werd er opnieuw flink in de selectie geïnvesteerd. Op deze manier wil Everton de aansluiting gaan vinden met de traditionele top-zes. The Toffees zijn wat dat betreft goed begonnen aan het seizoen, want het beschikt al over meer punten dan vorig seizoen na zes wedstrijden het geval was. Toch zal Everton met name in haar uitwedstrijden beter moeten presteren om haar doelstelling te realiseren. Het won vorig seizoen maar vijf uitwedstrijden, waar het ook dit seizoen met één punt uit twee uitwedstrijden nog niet stormloopt. De kwaliteit en de vorm zijn er om hier nu een einde aan te maken. Als Everton haar eerste uitwedstrijd van het seizoen wint, ontvang je x 2,27 keer je inzet.

Veel vroege goals bij beide teams dit seizoen: tot x 4,70 keer je inzet

De fans van zowel Bournemouth als Everton kunnen dit seizoen maar beter vanaf het eerste fluitsignaal klaar zitten, want anders bestaat de kans dat ze alle goals al hebben gemist. Bij beide teams vallen er opvallend veel doelpunten in het eerste deel van de wedstrijd. In wedstrijden van Bournemouth vielen maar liefst vijf treffers in de eerste twintig minuten van de wedstrijd. Bij Everton was dit al vier keer het geval. Een snel doelpunt ligt dan ook opnieuw in het verschiet. Overigens vielen in de laatste vijf edities tussen beide ploegen de meeste doelpunten juist in de tweede helft. Beide aspecten sluiten elkaar desalniettemin niet uit. Als het eerste doelpunt van de wedstrijd in de eerste tien minuten valt, ontvang je x 4,30 keer je inzet. Als het doelpunt tussen de elfde en de twintigste minuut valt, ontvang je x 4,70 keer je inzet. Wanneer de meeste doelpunten opnieuw in de tweede helft vallen, bedraagt de quotering x 1,98.

Richarlison haalt gram voor vorig seizoen: tot x 6,45 keer je inzet

Everton-speler Richarlison zal de ontmoeting van vorig seizoen nog niet zijn vergeten. De aanvaller kreeg al na 41 minuten een discutabele rode kaart. Richarlison zag zijn team hierna desondanks op een 2-0 voorsprong komen, maar de wedstrijd eindigde uiteindelijk in een gelijkspel. Zondagmiddag keert de Braziliaan na ruim een jaar weer terug op Dean Court, waar Bournemouth ongetwijfeld een getergde Richarlison gaat ontvangen. De buitenspeler betreft sowieso al de gevaarlijkste aanvaller van Everton. Met 13 doelpunten werd Richarlison vorig seizoen topscorer van the Toffees.  Ook dit seizoen was hij alweer twee keer trefzeker. Hiermee gaat verreweg de meeste dreiging bij Everton van de Braziliaan uit. Als Richarlison zondag met een doelpunt zich revancheert voor zijn rode kaart van vorig seizoen, ontvang je x 2,85 keer je inzet. Als hij het eerste doelpunt scoort, ontvang je x 6,45 keer je inzet.

Moise Kean maakt eerste doelpunt voor Everton: tot x 6,05 keer je inzet

Een speler die dit jaar nog wacht op zijn eerste doelpunt, is Moise Kean. Everton nam de Italiaanse spits deze zomer voor 27 miljoen euro over van Juventus. De 19-jarige Kean geldt als één van de grootste talenten ter wereld. Vorig seizoen was hij (voornamelijk als invaller) goed voor zes doelpunten bij Juventus. Hij moet de totale productie van Everton dan ook gaan verhogen, welke buiten doelpunten van Richarlison en Sigurdsson vrij broos was vorig seizoen. In zijn eerste drie wedstrijden begon Kean op de bank, maar in de laatste wedstrijd tegen Wolverhampton Wanders begon hij voor het eerst in de basis. Hierin scoorde hij nog niet, maar gaf hij wel een assist bij het eerste doelpunt. Als Moise Kean tegen Bournemouth wel weet te scoren en zo zijn eerste doelpunt maakt, ontvang je x 2,70 keer je inzet. Scoort hij het eerste doelpunt, dan ontvang je x 6,05 keer je inzet.

De beste Online Bookmakers