Inside the Odds
20/12/2019 0 reacties

Dele Alli schiet Spurs voorbij Chelsea voor 3,60 keer je inzet!

Dele Alli schiet Spurs voorbij Chelsea voor 3,60 keer je inzet!
Aanstaande zondag spelen Tottenham Hotspur en Chelsea tegen elkaar in de Premier League. Het is meerdere opzichten een pikant duel. Zo valt de wedstrijd onder de vele Londen derby’s die ieder jaar in Engeland worden gespeeld. Hierbij kan Tottenham Hotspur haar rivaal zondag inhalen op de ranglijst, waar het enkele weken geleden nog 12 punten achterstand had op Chelsea. Tot slot treft José Mourinho als trainer van the Spurs met Chelsea de club waar hij in totaal zo’n 5,5 jaar succesvol trainer was. De Portugees gaf in deze periode onder anderen aan nooit trainer van Tottenham te worden. Wat kun je verwachten? 

Tottenham passeert Chelsea op de ranglijst: x 2,32 keer je inzet

De directie van Tottenham Hotspur besloot een maand geleden in te grijpen. Het zette hoofdtrainer Mauricio Pochettino op straat, wie vervangen werd door José Mourinho. The Spurs stonden op dat moment veertiende en hoopten dat de Portugees het seizoen nog in ere kon herstellen. Dat Tottenham Hotspur vijf weken later al aanspraak zou maken op een plek in de top-vier, had echter niemand durven dromen. De club heeft in rap tempo de weg omhoog ingezet en heeft nog maar drie punten achterstand op Chelsea. Omdat Tottenham nu al een beter doelsaldo heeft, kan het zondag in een onderling duel over the Blues heen klimmen. Het heeft er alle schijn van dit gaat lukken. Zo won Tottenham Hotspur vier van haar vijf competitiewedstrijden sinds de aanstelling van José Mourinho. Het verspeelde zelfs nog geen enkel punt in eigen huis. Het is bovendien voor the Special One niet de eerste keer dat hij zijn oude werkgever treft. Hij trof Chelsea al negen keer, waarvan drie keer in een thuiswedstrijd. Deze won hij allemaal. Als hij zondag met Tottenham Hotspur over Chelsea heen klimt op de ranglijst, ontvang je x 2,32 keer je inzet bij een overwinning van Tottenham.

Chelsea op tijd bij de les: tot x 2,75 keer je inzet

Aan Chelsea wacht de taak om de aanval van Tottenham Hotspur af te slaan. De ploeg van Frank Lampard was lange tijd één van de grote verrassingen van het seizoen, maar kent de laatste weken een grote dip. Het verloor vier van haar laatste vijf competitiewedstrijden en ziet hiermee de hele middenmoot steeds dichterbij komen. Saillant detail aan het Chelsea van dit seizoen is dat het juist in uitwedstrijden het best presteert. Zo won het zeven van haar elf uitwedstrijden (64%), waar het slechts zes van haar veertien thuiswedstrijden (43%) winnend afsloot. The Blues lijken hiermee op hun best wanneer ze het spel niet hoeven te maken. Verder stond Frank Lampard in zijn nog prille trainersloopbaan al één keer eerder tegenover José Mourinho. Dit was in een bekerwedstrijd tussen Derby County en Manchester United vorig seizoen, welke het Derby County van Frank Lampard zeer verrassend won. Daarnaast kent Lampard de Portugees als geen ander, want Mourinho was gedurende vier seizoenen zijn trainer. Aanstaande zondag zal hij opnieuw resultaat moeten halen tegen zijn oud-trainer om Chelsea in de top-vier te houden. Als Chelsea wint, ontvang je x 2,75 keer je inzet. Als het wint óf gelijkspeelt, ontvang je x 1,53 keer je inzet.

Veel doelpunten in Noord-Londen: tot x 3,95 keer je inzet

De doelpunten vallen de laatste weken als rijpe appelen bij zowel Tottenham Hotspur als Chelsea. Waar José Mourinho doorgaans bekend staat om zijn compacte speelstijl, heeft hij deze nog niet kunnen implementeren bij zijn nieuwe club. Sinds zijn aanstelling vielen er in alle zeven wedstrijden die the Spurs speelden minimaal drie doelpunten. Gemiddeld genomen vielen er zelfs meer dan vier doelpunten per wedstrijd. Bij Chelsea bevindt het grote spektakel zich vooral in haar uitwedstrijden. Het speelde acht uitwedstrijden in de Premier League, waarin maar liefst 37 doelpunten vielen. Ook dit komt neer op een gemiddelde van meer dan vier treffers per wedstrijd.  Verder incasseren beide teams bijna iedere competitiewedstrijd wel een tegendoelpunt. Zo hield Tottenham Hotspur de minste clean sheets (2) van de Premier League. Chelsea hield er slechts één meer. Als er zondag veel doelpunten vallen, ontvang je x 2,34 keer je inzet bij vier doelpunten of meer. Bij vijf doelpunten of meer ontvang je x 3,95 keer je inzet.

Dele Alli schiet Spurs langs Chelsea: tot x 3,60 keer je inzet

De wederopstanding van Tottenham Hotspur is gepaard gegaan met de wederopstanding van Dele Alli. De aanvallende middenvelder is onder José Mourinho ineens weer één van de belangrijkste spelers van the Spurs. Hierbij is Alli sinds de aanstelling van de Portugees van alle spelers bij de meeste doelpunten betrokken: hij scoorde vier keer en gaf drie assists. Verder lijkt Alli het sowieso wel prettig te vinden om tegen Chelsea te spelen. Hij speelde zeven keer eerder tegen the Blues, waarin hij zes keer scoorde en twee assists gaf. Hiermee scoorde de Engelsman zelfs tegen geen enkele club vaker. Als Dele Alli zondag opnieuw beslissend is tegen Chelsea, ontvang je x 2,70 keer je inzet bij een doelpunt. Als hij scoort én wint met Tottenham ontvang je x 3,60 keer je inzet.
Eerlijke informatie

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën

Win strategieën

Win door het toepassen van de beste strategieën via onze site!