Inside the Odds
21/12/2019 0 reacties

FC Utrecht sluit eerste seizoenshelft met winst af voor 11,00(!) keer je inzet!

FC Utrecht sluit eerste seizoenshelft met winst af voor 11,00(!) keer je inzet!
Komend weekend staat de laatste Eredivisie-speelronde van 2019 op het schema. Hierbij is FC Utrecht tegen Feyenoord de grootste kraker van de week. Beide teams kenden de nodige ups en downs in de eerste seizoenshelft, welke ze zondag positief willen afsluiten. Hierbij staat FC Utrecht momenteel vijfde, Feyenoord bevindt zich een plek lager met slechts één punt achterstand. Er kunnen hierdoor kort voor de winterbreak nog de nodige mutaties op de ranglijst plaatsvinden, waarbij ook Heerenveen en Vitesse aandachtig meekijken. Wie wint in de Galgenwaard? 

FC Utrecht wint in de Galgenwaard: x 2,32 keer je inzet

FC Utrecht sprak afgelopen zomer de ambitie uit om structureel in de top-zes te eindigen. De Eredivisie is inmiddels precies halverwege en de Domstedelingen liggen uitstekend op schema om deze doelstelling te behalen. De ploeg van John van den Brom staat immers vijfde, waar de verschillen met haar concurrenten wel minimaal zijn. Zo volgt Feyenoord op één punt en bevinden ook SC Heerenveen en Vitesse zich op slechts twee punten achterstand. Het resultaat tegen Feyenoord zal dan ook voor een groot deel bepalen hoe FC Utrecht de winterstop ingaat. In deze wedstrijd kan de Galgenwaard wel eens een belangrijke factor worden. Waar de verschillen voor Utrecht tussen thuis- en uitwedstrijden niet zo groot zijn, lijkt dit voor Feyenoord namelijk wel een doorslaggevend. De Rotterdammers wonnen slechts vier van hun veertien uitwedstrijden. In de Eredivisie behaalde het in uitwedstrijden (10 punten) bijna twee keer zo weinig punten als in thuiswedstrijden (18 punten). Bovendien won het in de Galgenwaard al drie seizoenen niet meer. Vorig seizoen won FC Utrecht door een treffer in de laatste minuut met 3-2 van Feyenoord. Als het dit jaar opnieuw wint, ontvang je x 2,32 keer je inzet.

Feyenoord als nummer vijf de winterstop in: tot x 3,55 keer je inzet

Feyenoord wil op haar beurt de geleden schade nog maximaal repareren voor de winterstop. De club kende een beroerde start van het seizoen, maar is deze inmiddels alweer voor een groot deel te boven. Zo steeg Feyenoord vorig weekend dankzij een 3-1 overwinning op PSV naar de zesde plek in de Eredivisie, waar het na elf speelrondes nog twaalfde stond. Aanstaande zondag kan het bij een overwinning op FC Utrecht nóg een plek stijgen voor de winterstop. Een mooi vooruitzicht voor de Rotterdammers is het feit dat het de laatste jaren weinig moeite met deze tegenstander heeft. Feyenoord verloor namelijk slechts één van haar laatste twaalf ontmoetingen tegen Utrecht. Het verloor bovendien nog geen enkel eredivisiewedstrijd sinds het aantreden van Dick Advocaat. Het is sowieso een pikant duel voor de kleine generaal, die vorig seizoen nog interim-trainer van Utrecht was. Hij loodste de club toen naar Europees voetbal. Aanstaande zondag is het echter geen tijd voor sentimenten. Als Feyenoord bij FC Utrecht wint, ontvang je x 2,70 keer je inzet. Als de wedstrijd onbeslist eindigt, ontvang je x 3,55 keer je inzet.

Feyenoord slaat weer als eerst toe: tot x 11,00 keer je inzet

Feyenoord heeft sinds de komst van Dick Advocaat een belangrijk kenmerk: het scoort bijna altijd als eerst. De Rotterdammers trekken zich hierna terug op de eigen helft, om op deze manier de punten over de streep te trekken en eventueel via de counter verder toe te slaan. Dit was ook afgelopen weekend tegen PSV weer een succesvol recept. Het was onder Dick Advocaat alweer de vijfde keer dat Feyenoord het eerste doelpunt van de wedstrijd maakte. Het scoorde sowieso elf van haar vijftien doelpunten in de eerste helft. Tegenstander FC Utrecht scoort juist het vaakst in de tweede helft. Het maakte 21 van haar 32 treffers na de pauze. Tevens behaalden de Domstedelingen al negen punten na een achterstand. Dit deden alleen PEC Zwolle en SC Heerenveen beter (beiden 10 punten). Een voorsprong voor Feyenoord zal zondag dan ook niet verrassend zijn, net zo min als een comeback van FC Utrecht. Je ontvangt een odd van x 1,96 als Feyenoord het eerste doelpunt maakt. Als FC Utrecht zich hierna terugvecht, ontvang je x 7,60 keer je inzet bij een gelijkspel en x 11,00 keer je inzet bij een overwinning.

Gyrano Kerk weer trefzeker: tot x 18,00 keer je inzet

Het grootste gevaar van FC Utrecht komt van Gyrano Kerk. De rechtsbuiten scoorde niet alleen de meeste doelpunten (zes) van zijn club, maar gaf ook nog eens de meeste assists (vijf). Hiermee is Kerk in ruim een jaar tijd uitgegroeid van talentvolle speler tot dragende kracht. In 2019 was hij zelfs goed voor elf doelpunten en dertien assists. Het leverde Kerk afgelopen zomer al een nieuw contract op, want FC Utrecht wil hem absoluut niet kwijtraken. Ook de afgelopen week was Kerk weer van groot belang, met een doelpunt tegen Heracles Almelo en een assist tegen FC Groningen. Aan vorm ontbreekt het hem dus ook niet zondag. Als Gyrano Kerk scoort én wint met FC Utrecht, ontvang je x 4,90 keer je inzet. Als hij in beide helften trefzeker is ontvang je maar liefst x 18,00 keer je inzet.
Eerlijke informatie

Eerlijke informatie

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Wij brengen je dagelijks de beste wedtips en het laatste nieuws.

Nederlandse bookmakers

Nederlandse bookmakers

Bij ons alleen bookmakers met officiële licentie voor Nederland.

Win strategieën

Win strategieën

Win door het toepassen van de beste strategieën via onze site!