Frenkie-mania in Barcelona: pak tot 7,50 keer je inzet bij succesvol debuut Frenkie de Jong!

Dit bericht delen
15 augustus 2019     0 REACTIES

Aankomend weekend begint ook in Spanje de nationale voetbalcompetitie weer. Op vrijdagavond zullen Athletic Bilbao en FC Barcelona de aftrap van het nieuwe seizoen verrichten. Dit zal gebeuren in het San Mamés, het stadion van Athletic Bilbao waar ruim 54.000 toeschouwers in passen. FC Barcelona begint hierdoor direct met een lastige uitwedstrijd, want Athletic Bilbao is een stabiele subtopper die de laatste jaren vaak Europees voetbal wist af te dwingen. Wat staat ons te wachten in San Mamés? 

FC Barcelona heeft in de competitie al jaren weinig te vrezen: x 1,71 keer je inzet

FC Barcelona bekroonde zich vorig seizoen eenvoudig tot de kampioen van Spanje. Het behaalde met 87 punten haar laagste puntenaantal uit de laatste elf seizoenen, maar eindigde desondanks met elf punten voorsprong op Atlético Madrid bovenaan de ranglijst. Het betekende het achtste landskampioenschap van Barça in de laatste elf jaar, dat een grote inhaalslag aan het maken is om recordkampioen Real Madrid te achterhalen. Toch overheerst al jaren vooral het chagrijn in Barcelona, omdat de prestaties in Europa enorm teleurstellen. Het was voor het bestuur reden om deze zomer weer flink de portemonnee te trekken. Zo werden Antoine Griezmann en Frenkie de Jong samen voor een slordige 200 miljoen binnengehaald, waar het ook al weken van de geruchten gonst over een mogelijke terugkeer van Neymar. Trainer Ernesto Valverde heeft dit seizoen dan ook aan kwaliteit opnieuw geen gebrek. Op papier is FC Barcelona dan ook de favoriet tijdens de openingswedstrijd, dat in 2008 voor het laatste punten verspeelde in haar openingswedstrijd. Als het er opnieuw in slaagt de competitie met drie punten te beginnen, ontvang je x 1,71 keer je inzet.

FC Barcelona wint de wedstrijd (hoge odds!)
1.71
Athletic Bilbao wint de wedstrijd
4.70
Frenkie de Jong scoort & wint
7.50
Inaki Williams maakt een doelpunt
3.10

Athletic Bilbao weet het Barcelona vaak moeilijk te maken: tot x 3,60 keer je inzet

Op papier beschikt FC Barcelona dan wel over veel meer kwaliteit, maar het heeft de laatste jaren zelden een makkelijke wedstrijd tegen Athletic Bilbao in Baskenland.  Van de laatste zeven uitwedstrijden tegen Bilbao won Barcelona er vier. Drie keer betrof dit een overwinning met minimaal verschil. Bilbao geldt in eigen stadion dan ook als een lastig te kloppen ploeg. Momenteel kent Athletic Bilbao in San Mamés een ongeslagen competitiereeks van 14 wedstrijden. Tijdens deze reeks slaagde ook Barcelona er vorig seizoen niet in om te winnen bij Bilbao, de wedstrijd eindigde toen in een 0-0 gelijkspel. Gezien de imposante thuisreeks zal Barça vrijdag direct een taaie tegenstander hebben aan Bilbao. Als het opnieuw met minimaal verschil wint in Baskenland, ontvang je x 3,60 keer je inzet. Als Athletic Bilbao haar thuisreeks voort zet en gelijkspeelt of wint, ontvang je x 2,07 keer je inzet.

Frenkie-mania in Barcelona: tot x 7,50 keer je inzet

Frenkie de Jong is al een paar maanden onderwerp van gesprek in de Nederlandse media. De middenvelder maakte een halfjaar geleden zijn transfer naar FC Barcelona bekend, dat hem voor maar liefst 75 miljoen overnam van Ajax. Na een topseizoen bij de Amsterdammers sloot de Jong afgelopen zomer aan bij Barcelona, waar hij al in korte tijd veel indruk heeft weten te maken. Ook de Spaanse media zijn inmiddels lyrisch over de 22-jarige middenvelder. De fans van Barcelona riepen de Jong tijdens de jaarlijkse Joan Gamper trofee zelfs uit tot man of the match. Trainer Ernesto Valverde geeft nog geen garanties, maar zal toch niet om zijn aankoop heen kunnen. De vraag lijkt dan ook niet of Frenkie de Jong in de basis zal starten aanstaande vrijdag, maar op welke positie. De positie van middenvelder Arturo Vidal lijkt hierbij het meest voor de hand te liggen. De Chileen stond vorig seizoen al regelmatig ter discussie. Een daadwerkelijke basisplaats voor Frenkie de Jong levert mooie quoteringen op. Zo ontvang je x 6,90 keer je inzet als hij zijn debuut opluistert met een doelpunt. Als hij scoort en ook nog wint met FC Barcelona, dan ontvang je x 7,50 keer je inzet.

Snelheidsmaniak Inaki Williams grootste gevaar bij Bilbao: tot x 7,05 keer je inzet

Afgelopen maandag bracht Athletic Bilbao het nieuws naar buiten dat aanvaller Inaki Williams een nieuw 9-jarig contract had getekend bij de club. Het betreft op het eerste gezicht een bizarre lengte, maar gezien het beleid van Los Leones valt dit nog enigszins mee. Athletic Bilbao heeft namelijk een opmerkelijk beleid: het gaat al sinds haar oprichting alleen in zee met spelers uit de Basken. Inaki Williams brak vijf seizoenen geleden door bij de club en is inmiddels uitgegroeid tot een grote waarde. Gezien het beleid van Bilbao is Williams dan ook niet zomaar te vervangen, waardoor hij met een nieuw megacontract makkelijker te behouden zal zijn. De 25-jarige aanvaller was vorig seizoen goed voor 15 doelpunten en 4 assists, waarmee hij topscorer van de club werd. Williams zal aanstaande vrijdag dan ook in meerdere opzichten het middelpunt van de belangstelling zijn bij Athletic Bilbao. Als hij tijdens de wedstrijd het net weet te vinden, ontvang je x 3,10 keer je inzet. Maakt hij het eerste of het laatste doelpunt van de wedstrijd, dan ontvang je x 7,05 keer je inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

16 januari 2020     2 REACTIES

Bookmakers hanteren hoge odds bij VVV – PSV

In stadion De Koel hervatten VVV en PSV komende zondag de Eredivisie. Voor de Limburgse thuisploeg direct een lastig ...

Lees meer
16 januari 2020     2 REACTIES

Liverpool op Anfield tegen Manchester United in Premier L...

De bookmakers likken hun vingers er alweer bij af, want dit weekend staat er opnieuw een Engelse topmatch geprogramme...

Lees meer
15 januari 2020     1 REACTIE

Ajax hervat competitie met thuiswedstrijd tegen Sparta Ro...

Aanstaande zondag begint voor Ajax het tweede deel van de Eredivisie. De Amsterdammers beginnen dit deel als koploper...

Lees meer
15 januari 2020     2 REACTIES

Zege van Feyenoord op Heerenveen zorgt voor vijftig proce...

Ben je van plan om in te zetten op de wedstrijd van Feyenoord die ze zaterdag spelen tegen SC Heerenveen? Voetbal...

Lees meer
Eerlijke informatie
Altijd up-to-date
De beste bonussen
Win strategieën