Inside the Odds
04/10/2019

Inter wint tegen Juventus ook zevende wedstrijd voor 4,10 keer je inzet!

Inter wint tegen Juventus ook zevende wedstrijd voor 4,10 keer je inzet!
De topper van het weekend vindt plaats in Italië. In de Serie A zijn het Internazionale en Juventus die het tegen elkaar opnemen, de huidige nummers één en twee van de competitie. Internazionale is onder Antonio Conte verrassend goed aan de competitie begonnen en won al haar wedstrijden. Juventus behaalde twee punten minder en is nog altijd de topfavoriet voor het Italiaanse kampioenschap, maar het is inmiddels wel duidelijk dat het rekening moet houden met Inter in de titelstrijd. Wie wint de kraker van zondagavond?

Antonio Conte zet Inter naar zijn hand: tot x 4,05 keer je inzet

Internazionale besloot deze zomer afscheid te nemen van hoofdtrainer Luciano Spalletti. Het was alweer de twaalfde trainer in negen jaar tijd die de club vroegtijdig verliet, waarmee Inter een waar trainerskerkhof is geworden. Met Antonio Conte trok het een oude bekende als opvolger aan, wie vooral bekend werd vanwege zijn successen bij Juventus, Chelsea en de nationale ploeg van Italië. Na enkele weken dienstverband lijkt Internazionale wel eens de trainer te kunnen hebben gevonden waar het al jaren naar op zoek is. Antonio Conte heeft I Nerazzurri al helemaal naar zijn hand gezet. De trainer staat bekend om zijn speelstijl met vijf verdedigers en voerde deze ook bij Inter weer direct in. Daarnaast selecteerde hij ook flink door in de selectie. Het heeft opnieuw snel tot succes geleid, want Inter sloot al haar competitiewedstrijden nog winnend af. De enige andere club die hier in Europa nog in slaagde, is Liverpool. Daarnaast heeft Inter ook pas twee tegendoelpunten, waarmee de hand van Antonio Conte volledig zichtbaar is. Als hij met Inter ook Juventus weet te verslaan, ontvang je x 2,57 keer je inzet. Als Inter hierbij opnieuw het doel schoon houdt, ontvang je x 4,05 keer je inzet.

Juventus blijft titelfavoriet nummer één: 2,75 keer je inzet

Ook Juventus hengelde deze zomer een nieuwe hoofdtrainer binnen. Het was de defensieve speelstijl van Massimiliano Allegri zat en stelde Maurizio Sarri aan om de club wat aanvallender te laten voetballen. In tegenstelling tot Inter zijn de contouren hiervan nog niet direct zichtbaar. Juventus maakte zelfs na zes competitiewedstrijden twee doelpunten minder dan vorig seizoen. Dat de nieuwe speelstijl wat tijd nodig heeft is niet heel gek, aangezien het voor de meeste spelers een behoorlijk cultuurshock zal zijn. Sarri pakte met Juventus wel gewoon zestien punten uit zijn eerste zes wedstrijden, enkel bij Fiorentina werd gelijkgespeeld. Gezien de kwaliteit van Juventus zal de club voorlopig ook nog wel even titelfavoriet nummer één blijven. Bovendien verloor Juventus maar één van haar laatste negen uitwedstrijden in de competitie tegen Inter. Het won er maar liefst vier. Daar komt bij dat de Oude Dame er meestal wel staat in topwedstrijden. Zo won het dit seizoen ook al van Napoli (4-3). Als Juventus zondag uit bij Internazionale wint en naar de eerste plek klimt, ontvang je x 2,75 keer je inzet.

Laatste ontmoetingen geen lust voor het oog: tot x 4,30 keer je inzet

De laatste confrontaties tussen Inter Milan en Juventus zullen bij weinig mensen nog op het netvlies staan. Er werd namelijk bijzonder weinig gescoord in deze edities. Vier van de laatste vijf ontmoetingen waren goed voor twee treffers of minder. In drie gevallen betrof dit zelfs één doelpunt of minder. Gezien de huidige statistieken van beide ploegen ligt het niet voor de hand dat hier zondag verandering in komt. Niet alleen incasseerde beide ploegen nog weinig tegentreffers, ze winnen ook met kleine marges. Zo boekte Juventus vier van haar vijf overwinningen met één doelpunt verschil. Inter deed dit in drie van haar zes overwinningen. Waar de laatste vijf ontmoetingen tussen beide ploegen drie keer een winnaar opleverde, betrof dit ook telkens een marge van één doelpunt. Tot slot is het al lang geleden dat Inter in eigen huis meer dan één tegentreffer incasseerde. Dit betrof een competitiewedstrijd in januari tegen Benevento (6-2). Sindsdien speelde het zeventien thuiswedstrijden. Als er zondag opnieuw weinig doelpunten vallen, ontvang je x 2,90 keer je inzet bij één treffer of minder. Als Inter met één doelpunt verschil wint, ontvang je x 4,10 keer je inzet. Als Juventus dit doet, ontvang je x 4,30 keer je inzet.

Romelu Lukaku weer onomstreden bij Inter: tot x 5,80 keer je inzet

De meest in het oog springende aanwinst van Inter Milan deze zomer is Romelu Lukaku. Antonio Conte hengelde bij zowel Juventus als Chelsea al meerdere keren naar de spits, maar greep telkens mis. Deze zomer kwam het eindelijk tot een samenwerking tussen Conte en Lukaku. De Belg volgde bij Inter de Argentijn Mauro Icardi op, die persona non grata was geworden in Milaan. Lukaku zat zelf bij Manchester United op een zijspoor.  Bij Inter lijkt hij feilloos in de speelstijl van Conte te passen, waar hij meestal met Lautaro Martínez een aanvalsduo vormt. Lukaku maakte in zijn eerste vijf wedstrijden al drie doelpunten. Het is bekend dat de aanvaller makkelijk weet te scoren. Hij behaalde in zijn laatste zeven seizoenen iedere keer de dubbele cijfers.  Als Lukaku tegen Juventus weer toeslaat, ontvang je x 2,90 keer je inzet bij een doelpunt. Scoort hij het eerste doelpunt, dan ontvang je x 5,80 keer je inzet.

De beste Online Bookmakers