Inside the Odds
07/12/2019

Joseph Oosting-effect bij Vitesse: pak 4,50 keer je inzet bij overwinning op Feyenoord!

Joseph Oosting-effect bij Vitesse: pak 4,50 keer je inzet bij overwinning op Feyenoord!
Aanstaande zondag nemen Vitesse en Feyenoord het tegen elkaar op in de Eredivisie. Het verschil tussen beide teams bedraagt slechts één punt, maar een groter contrast in hun vorm is haast onmogelijk. Zo heeft Feyenoord sinds het aantreden van Dick Advocaat de weg omhoog weer gevonden. De Rotterdammers zijn nog ongeslagen onder de oefenmeester. Vitesse hoopt zondag ook op een soortgelijk shockeffect. Het zag hoofdtrainer Leonid Slutsky vrijdag opstappen na vijf nederlagen op rij. Zijn taken worden voorlopig overgenomen door interim-trainer Joseph Oosting. Weet hij direct succes te boeken met Vitesse?

Feyenoord wint in Arnhem: x 2,25 keer je inzet

Feyenoord is sinds het aantreden van Dick Advocaat al van de twaalfde plaats naar de zevende plaats geklommen. De Rotterdammers zijn hierbij onder andere Vitesse gepasseerd. Daarnaast is de top-drie inmiddels ook alweer in zicht, want het gat met PSV bedraagt nog maar vier punten. Feyenoord heeft dit afgedwongen aan de hand van een sterke reeks. Het verloor namelijk nog niet sinds de trainerswissel. Het bleef in alle competities al zes wedstrijden ongeslagen, in de Eredivisie won het drie van haar vier wedstrijden onder Advocaat.  Zondag wacht er weer een nieuwe test voor Feyenoord, dat via een overwinning haar opmars kan onderstrepen. Op papier zijn er in ieder geval weinig gunstigere momenten te bedenken om Vitesse te treffen, dat immers al vijf wedstrijden op rij verloor. Daarnaast boekte Feyenoord de laatste jaren ook resultaten in Arnhem als Vitesse wél in goeden doen was: het verloor slechts één van haar laatste vier competitiewedstrijden in de Gelredome. Als Feyenoord zondag wint van Vitesse, ontvang je bij Toto x 2,25 keer je inzet.

Joseph Oosting-effect bij Vitesse: tot x 3,60 keer je inzet

Vitesse hoopt zondag een einde te maken aan haar negatieve reeks. Het verloor vijf keer op rij, maar het seizoen is nog lang niet verloren. Typerend is dat de Arnhemmers bij een overwinning gewoon weer over Feyenoord heen gaan, wat helemaal niet ondenkbaar is. Zo is de reeks van Feyenoord nog niet zo indrukwekkend als deze op het eerste gezicht lijkt. De Rotterdammers versloegen met PEC Zwolle, VVV Venlo en RKC Waalwijk alleen tegenstanders uit de onderste regionen van de competitie. Bovendien won Feyenoord maar één van haar laatste zeven uitwedstrijden. Daarentegen kan Vitesse in de Gelredome nog altijd op een sterke balans bouwen. Het verloor namelijk sinds de start van het seizoen 2018/2019 maar vier van haar vierentwintig thuiswedstrijden. Ondanks de malaise van de laatste weken blijft deze reeks dus zeer indrukwekkend.  Verder kondigde interim-trainer Joseph Oosting deze week de nodige wijzigingen in zijn elftal aan. Zo zal Navarone Foor vermoedelijk weer een basisplaats krijgen. Verdere wijzigingen zijn nog onbekend, waardoor Oosting zomaar voor de nodige verrassingen zou kunnen zorgen. Als hij direct resultaat haalt met Vitesse, ontvang je x 2,80 keer je inzet bij een overwinning.  Bij een gelijkspel ontvang je x 3,60 keer je inzet.

Feyenoord scoort het eerste doelpunt in de Gelredome: tot x 7,60 keer je inzet

Vitesse zal zondag snel bij de les moeten zijn, want Feyenoord scoort haar meeste doelpunten in de eerste helft. Het maakte dit seizoen 15 van haar 27 doelpunten voor de pauze. Ook onder Dick Advocaat trekken de Rotterdammers deze lijn door. Het scoorde onder de kleine generaal acht van haar elf doelpunten in de eerste helft. Niet geheel ontoevallig komt Feyenoord dan ook vaak op voorsprong: in de Eredivisie stond het tien keer op voorsprong. Deze werd echter al vier keer weggeven, wat alleen RKC Waalwijk en Sparta Rotterdam vaker deden (vijf keer). Tegelijkertijd veranderde deze voorsprong telkens in een gelijkspel, waardoor Feyenoord dit seizoen nog niet verloor na een voorsprong. Als Feyenoord zondag het eerste doelpunt maakt, ontvang je x 1,80 keer je inzet. Als het in de eerste 15 minuten scoort, ontvang je x 4,00 keer je inzet. Als Feyenoord als eerst scoort en uiteindelijk gelijkspeelt ontvang je een quotering van x 7,60.

Bryan Linssen geeft visitekaartje af aan Feyenoord: tot x 8,00 keer je inzet

Bryan Linssen kwam de afgelopen week volop in het nieuws. De aanvaller deed het geruchtencircuit weer opwaaien met een interview aan Voetbal International. Hierin werd de toekomst van Linssen besproken, wie na dit seizoen uit zijn contract loopt. Hij liet hierin doorschemeren dat een transfer naar Feyenoord een reëel optie is. Pikant genoeg is die club zondag juist zijn tegenstander. De prestaties van Linssen zullen hierdoor onder een extra vergrootglas liggen, waar hij doorgaans sowieso al de gevaarlijkste speler van Vites is. Met acht doelpunten en twee assist is Linssen een van de weinige spelers die zich aan de malaise heeft weten te onttrekken. Daarnaast scoorde Linssen in zijn carrière al vijf keer eerder tegen Feyenoord. Twee seizoenen geleden werd hij met twee doelpunten de man of the match in een 3-1 overwinning van Vitesse op Feyenoord. Als Linssen zondag opnieuw zijn visitekaartje afgeeft aan Feyenoord, ontvang je x 4,50 keer je inzet als hij scoort én wint met Vitesse. Als hij een kopdoelpunt maakt ontvang je maar liefst x 8,00 keer je inzet.

De beste Online Bookmakers