Inside the Odds
08/11/2019

Leicester City zet supervorm door tegen Arsenal voor 3,35 keer je inzet!

Leicester City zet supervorm door tegen Arsenal voor 3,35 keer je inzet!
Zaterdagavond spelen Leicester City en Arsenal tegen elkaar in de Premier League. Leicester City is dit seizoen een van de grote verrassingen in de Engelse competitie en bevindt zich in de top-vier. Arsenal valt hier met de vijfde plaats net buiten. Het contrast tussen beide ploegen is echter veel groter dan de ranglijst doet vermoeden. Zo verspeelde Leicester City pas vier keer punten, wat net zo veel is als het totaal aan overwinningen van Arsenal. Het verschil tussen beide teams bedraagt zes punten. Weet Leicester City verder uit te lopen of verkleint Arsenal het gat?

Leicester City zet goede vorm door tegen Arsenal: tot x 3,35 keer je inzet

Leicester City begint zaterdag als favoriet aan het duel met Arsenal. The Foxes bevinden zich in een grote flow en zijn in aanzienlijk betere vorm dan hun tegenstander. Leicester City won namelijk vier van haar laatste vijf competitiewedstrijden, net zoveel als het totaal van Arsenal.The Gunners wonnen slechts één van hun laatste vijf competitiewedstrijden. Het is hierdoor eigenlijk een klein wonder te noemen dat Arsenal nog op de vijfde plek staat.  De ploeg van Unai Emery presteert vooral in uitwedstrijden dramatisch: het won alleen op de eerste speeldag bij Newcastle United. Zaterdag gaat het op bezoek bij Leicester, dat op dezelfde dag juist voor het laatst punten verspeelde in het eigen King Power Stadium. Het won hierna al haar thuiswedstrijden. Ook de onderlinge balans spreekt in het voordeel van Leicester City. Het won haar laatste twee thuisduels tegen Arsenal met 3-1 en 3-0. Als de ploeg van Brendan Rodgers zaterdag weer wint, ontvang je x 1,99 keer je inzet. Als het dit met minimaal twee doelpunten verschil doet, ontvang je x 3,35 keer je inzet.

Arsenal geeft voorsprong uit handen: tot x 10,00 keer je inzet

Arsenal speelde haar laatste twee competitiewedstrijden gelijk. In beide wedstrijden gaf het een voorsprong uit handen. In totaal was het alweer de derde keer dat the Gunners dit seizoen een voorsprong uit handen gaven. Afgelopen weekend betrof dit een 1-0 voorsprong tegen Wolverhampton Wanders (1-1), waar het eerder tegen Watford en Crystal Palace zelfs een 2-0 voorsprong in rook op zag gaan. Leicester City wint dit seizoen juist opvallend veel punten na een achterstand. Het verzamelde na Liverpool de meeste punten via een comeback: 7 punten. In het eigen King Power Stadium boog het al twee keer een achterstand om in een overwinning. Ook op dit gebied heerst er dus een groot contrast tussen beide teams.  Als Arsenal zaterdag opnieuw op voorsprong komt, ontvang je x 2,16 keer je inzet. Als ze deze opnieuw uit handen geven, ontvang je x 7,80 keer je inzet bij een gelijkspel en x 10,00 keer je inzet bij een overwinning voor Leicester City.

Jamie Vardy treft lievelingstegenstander: tot x 8,00 keer je inzet

Leicester City-aanvaller Jamie Vardy staat dit seizoen bovenaan de topscorerslijst van de Premier League. De Engelsman scoorde vorig weekend tegen Crystal Palace alweer zijn tiende treffer van het seizoen en maakte hiermee minimaal één doelpunt meer dan iedere andere speler. Vardy is met zijn productie verantwoordelijk voor maar liefst 37% van de doelpunten van the Foxes.  Hij miste dit seizoen nog geen minuut in de Premier League, wat het belang van Vardy voor Leicester City goed samenvat. De 32-jarige spits is bovendien al jaren een van de meest scorende spelers in de Engelse competitie. Hierbij is uitgerekend Arsenal zijn favoriete tegenstander. Met acht doelpunten tegen the Gunners scoorde Vardy tegen geen enkele club vaker. In de laatste vier confrontaties tussen Leicester City en Arsenal scoorde Vardy maar liefst vijf keer. In de laatste editie scoorde de aanvaller twee doelpunten en werd hij uitgroepen tot man of the match.  Arsenal weet dus wat haar te wachten staat. Als Vardy zaterdag weer scoort tegen Arsenal, ontvang je x 1,83 keer je inzet. Bij twee goals of meer ontvang je x 4,80 keer je inzet. Als Vardy in beide helften scoort ontvang je maar liefst x 8,00 keer je inzet.

Aubameyang lichtpuntje in zwakke reeks Arsenal: tot x 15,00 keer je inzet

Net als Leicester City is Arsenal voorin voor een groot deel afhankelijk van één speler: Pierre-Emerick Aubameyang. Ook Aubameyang miste dit seizoen nog geen minuut in de Premier League en zijn statistieken maken duidelijk waarom. De spits scoorde al acht doelpunten en is hiermee verantwoordelijk voor de helft (!) van de productie van Arsenal. In uitwedstrijden is zijn aandeel zelfs nog veel groter. Arsenal scoorde hierin vijf treffers, waarvan Aubameyang er vier voor zijn rekening nam. Hij is hiermee een van de spaarzame lichtpuntjes van the Gunners deze dagen. Aubameyang speelde drie keer eerder tegen Leicester City. Hierdoor kan nog niet worden gezegd dat het zijn favoriete tegenstander is, maar de Gabonees deed in deze wedstrijden wel van zich spreken. Hij scoorde in deze wedstrijden namelijk drie keer, waardoor hij één op één loopt tegen Leicester. Ook Leicester City is hiermee gewaarschuwd. Als Pierre-Emerick Aubameyang zaterdag scoort, ontvang je x 2,22 keer je inzet.  Als hij scoort én wint met Arsenal, ontvang je x 4,40 keer je inzet. Bij een kopgoal van Aubameyang ontvang je maar liefst x 15,00 keer je inzet.

De beste Online Bookmakers