Inside the Odds
05/07/2019

MEGA ODDS tot wel 200 (!) keer je inzet bij stunt Oranje en Miedema in WK-finale!

MEGA ODDS tot wel 200 (!) keer je inzet bij stunt Oranje en Miedema in WK-finale!
De Oranje Leeuwinnen plaatsten zich woensdagavond na een bloedstollende wedstrijd voor de finale van het WK. Dankzij een doelpunt van Jackie Groenen in de verlenging was Oranje met 1-0 te sterk voor Zweden. Het Nederlands elftal mag hierdoor aanstaande zondag gaan strijden voor de WK-titel. In Parc Olympique Lyonnais neemt Oranje het op tegen de Verenigde Staten. De imposante zegereeks van de Leeuwinnen is al uniek, maar de WK-titel zou helemaal de kers op de taart zijn. De ploeg van Sarina Wiegman maakt zich op voor haar eerste WK finale ooit. Hoe groot zijn de kansen voor de Oranje Leeuwinnen op goud?

Amerika onderstreepte al regelmatig haar favorietenstatus: tot x 3,90 keer je inzet

De Verenigde Staten werden voorafgaand het WK door vrijwel alle media tot absolute titelfavoriet benoemd. Dit betreft een status die Amerika eigenlijk altijd al met zich meedraagt in het vrouwenvoetbal. Het is dan ook niet zomaar ergens op gebaseerd. Zo staat het al jarenlang op de eerste plaats van de FIFA World Ranking voor vrouwen. Daarnaast won Amerika het vorige WK en eindigde het op alle andere WK’s minimaal derde. Een favorietenrol is wat betreft dan ook niks nieuws voor de Amerikanen. Tijdens dit WK wist het elftal deze rol direct te onderstrepen met een klinkende 13-0 overwinning op Thailand. Verder bewees Amerika gedurende het toernooi nog een aantal keer waarom het de titelfavoriet is, onder andere door alle andere kandidaten persoonlijk uit te schakelen. Zo rekende het in de kwartfinale af met gastland Frankrijk en schakelde het in de halve finale Engeland uit. In de finale treft Amerika met de Leeuwinnen een land dat vooraf alleen als mogelijke outsider werd gezien. De bookmakers verwachten weinig kans voor Oranje. Gezien haar status en de overtuigende wijze van plaatsing voor de finale lijkt Amerika ook terecht de favoriet. Als Amerika zondag ten koste van Oranje het WK wint, ontvang je x 1,44 keer je inzet. Doen ze dit met minimaal 2 doelpunten verschil, dan ontvang je x 2,20 keer je inzet. Bij minimaal 3 doelpunten verschil ontvang je x 3,90 keer je inzet.

Alex Morgan op jacht naar topscorerstitel: tot x 4,05 keer je inzet

Amerika won haar openingswedstrijd direct met recordcijfers: het arme Thailand werd met 13-0 verslagen. Spits Alex Morgan was maar liefst vijf keer trefzeker in deze wedstrijd en zette hiermee ook direct de toon voor de topscorerstitel. De spits van Orlando Pride wordt gezien als de ster van het Amerikaanse elftal. Dit is niet zonder reden. Zo is Morgan een van de beste betaalde speelsters ter wereld en is ze daarnaast opgenomen in de top 100 van meest invloedrijke personen ter wereld in Time Magazine. Volgens Voetbal International verdient Morgan meer dan het hele Nederlands elftal bij elkaar. Belangrijker nog is dat Morgan met maar liefst 106 doelpunten in 167 interlands ook over uitstekende statistieken beschikt. Na haar vijftal treffers tegen Thailand duurde het even voordat Morgan het net weer wist te vinden.  Dit was afgelopen dinsdag, waarin ze haar zesde treffer van het toernooi scoorde in de halve tegen Engeland. Haar manier van juichen na dit doelpunt leverde de nodigde kritieken op. Morgan maakte het gebaar alsof ze een kop thee aan het drinken was, iets wat vooral de Engelsen niet erg konden waarderen. Het doelpunt bracht Morgan op gelijke hoogte met Ellen White, met wie ze hierdoor momenteel de topscorerslijst aanvoert. Alex Morgan zal ongetwijfeld ook deze titel binnen willen slepen, waar ook teamgenoot Megan Rapinoe met vijf treffers nog voor in de race is. Als Alex Morgan zondag weet te scoren, ontvang je x 1,98 keer je inzet. Betreft dit het eerste of het laatste doelpunt, dan ontvang je x 4,05 keer je inzet.  Bij een doelpunt van Rapinoe ontvang je x 2,14 keer je inzet.

Oranje Leeuwinnen bezig aan imposante reeks: tot x 7,10 keer je inzet

Oranje had woensdagavond haar handen vol aan Zweden. Dat het desondanks toch weer aan het langste eind trok, betreft geen toeval. Het Nederlands elftal voetbalt namelijk lang niet altijd even goed, maar door middel van strijdlust en goed teamwork is het elftal nauwelijks te kloppen. Dit is de verdienste van bondscoach Sarina Wiegman, die nog altijd ongeslagen is op eindtoernooien. Toch zal Nederland van goede huizen moeten komen om Amerika te verslaan, maar er is zeker een kans. Vooral in de tweede helft tegen Italië hebben de Leeuwinnen laten zien dat het een gelijkwaardig niveau kan aantikken. Het zal dan ook hopen deze vorm tegen de Verenigde Staten weer te kunnen realiseren. Indien Nederland ten koste van Amerika de finale wint, ontvang je hoge quoteringen. Een overwinning in reguliere speeltijd levert je x 7,10 keer je inzet op. Het behalen van de WK-titel, op welke manier dan ook, levert je x 4,50 keer je inzet op.

Miedema beslissend in WK-finale: tot 200 keer je inzet!

Zoals gezegd kenmerken de Oranje Leeuwinnen zich door hun sterke strijdlust en goede teamwork. Dit blijkt ook uit de doelpuntenmakers. Veel verschillende spelers hebben al een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van Oranje. Vivianne Miedema was met drie doelpunten het vaakst trefzeker. Daarachter komt Lieke Martens met twee doelpunten, waarvan het onzeker of ze de finale haalt vanwege een teenblessure. Afgelopen woensdag maakte middenvelder Jackie Groenen de enige treffer tegen Zweden. Verder waren Beerensteyn, Roord, Bloodworth, Dekker en van der Gragt ook allemaal al trefzeker dit WK. Nederland beschikt dan ook over meerdere wapens om toe te slaan tegen Amerika. Toch lijkt een doelpunt van all-time topscorer Vivianne Miedema de meeste kans te hebben. Een doelpunt van Miedema levert veel verschillende opties op. Zo ontvang je x 14,00 keer je inzet als Miedema scoort en wint. Je krijgt x 10,00 keer je inzet terug als Miedema scoort en verliest. Tot slot ontvang je bij een hattrick van Miedema de meest spectaculaire odds van de wedstrijd: 200 keer je inzet wanneer deze voorspelling zondag uitkomt!

De beste Online Bookmakers