Inside the Odds
02/09/2019

Pak 12(!) keer je inzet bij nieuw goal van Dijk tegen Duitsland!

Pak 12(!) keer je inzet bij nieuw goal van Dijk tegen Duitsland!
Vrijdagavond speelt het Nederlands elftal tegen Duitsland. Dit is het eerste duel dat Oranje deze interlandbreak speelt. Het tweede duel speelt Nederland maandag tegen Estland, wat net als het eerste duel een uitwedstrijd betreft. Het is voor Oranje een belangrijke interlandbreak, want het kan zich nog maar weinig puntverlies veroorloven in de strijd om een EK-ticket. Vanwege verplichtingen in de Nations League heeft het pas twee duels gespeeld, maar de concurrentie zat in deze periode niet stil en pakte de volle buit.   Noord-Ierland en Duitsland hebben beiden nog geen verliespunten, dus een succesje van Oranje is geen overbodige luxe. Wat kunnen we verwachten?

Nederland staat voor moeilijke opgave in Hamburg: x 1,98 keer je inzet

Duitsland is in poule C de favoriet voor de groepswinst. Zeker nadat die Mannschaft in maart al op Nederlandse bodem wisten te winnen. Het is sindsdien verder gegaan waar het mee begonnen was: winnen. Duitsland versloeg Wit-Rusland met 2-0 en haalde met een 8-0 overwinning flink uit tegen Estland. Hierdoor beschikt het na drie duels over negen punten. De overwinning in de openingswedstrijd tegen Oranje lijkt momenteel een sleutelwedstrijd te zijn geweest. Het heeft niet alleen Duitsland de nodige rust bezorgd in aanloop naar haar EK-ticket, maar Oranje ook in een lastig parket gebracht. Omdat Noord-Ierland ook al over twaalf punten beschikt, moet Nederland nu presteren. Een nederlaag bij Duitsland zou nog niet het einde betekenen, maar anderzijds zou een resultaat de kansen op een EK-ticket enorm vergroten. Nederland won echter maar één van haar laatste acht ontmoetingen met Duitsland.  Het staat vrijdagavond dan ook voor een moeilijke opgave. Als Duitsland opnieuw weet te winnen, ontvang je x 1,98 keer je inzet.

Oranje onder Koeman weer in de lift: x 3,55 keer je inzet

Ondanks dat het Nederlands elftal de laatste tijd enkele nederlagen heeft geleden, zit het onder bondscoach Ronald Koeman weer enorm in de lift. De groepswinst in de Nations League was hier het ultieme voorbeeld van. Oranje won deze ten koste van Frankrijk en Duitsland, waar niemand vooraf een stuiver voor had gegeven. Op de Nations League-eindronden versloeg Nederland in de halve finale Engeland, maar verloor het helaas in de finale van Portugal. Ondanks dat het in de EK-kwalificatie ook met een nederlaag begon tegen Duitsland, waren hier ook enkele positieve punten uit te halen. Zo kwam Oranje aanvankelijk knap terug van een 2-0 achterstand, maar kreeg het vlak voor tijd alsnog de deksel op haar neus. Toch heeft Ronald Koeman de bravoure teruggebracht bij Oranje. Met overwinningen tegen andere grote voetballanden is het geloof in eigen kunnen helemaal terug en maakt Nederland wel degelijk kans op resultaat in Duitsland. Als Nederland de drie punten mee naar huis neemt, ontvang je x 3,55 keer je inzet.

Veel doelpunten in de laatste edities tussen Nederland en Duitsland: tot x 3,15 keer je inzet

Mede doordat Oranje in de Nations League-groepsfase ook al aan Duitsland werd gekoppeld, spelen de teams vrijdagavond alweer voor de vierde keer tegen elkaar in een jaar tijd. De drie voorgaande ontmoetingen leverden iedere keer een andere winnaar op: één keer Nederland, één keer Duitsland en één keer een gelijkspel. Het waren zeer vermakelijke duels waar tevens de nodige doelpunten vielen. In totaal vielen er maar liefst twaalf doelpunten in deze duels, wat een gemiddelde van vier doelpunten per wedstrijd betreft. Hiervan maakte Nederland er zeven en prikte Duitsland vijf keer raak. Wat hierbij verder opvallend is, is dat Duitsland vooral in de eerste helft scoort. Slechts één van de vijf treffers viel in de tweede helft. Bij Nederland is dit juist andersom: het maakte slechts één van haar zeven treffers in de eerste helft. Waar Duitsland dus doorgaans al vroeg op stoom is, heeft Nederland hier juist wat tijd voor nodig. Oranje zal vrijdag dan ook op tijd bij de les moeten zijn. Als Duitsland opnieuw in de eerste helft het vaakst scoort, ontvang je x 3,15 keer je inzet. Als Nederland dit opnieuw in de tweede helft doet, ontvang je x 2,55. Je ontvangt x 1,61 keer je inzet als er in totaal drie doelpunten of meer vallen.

Virgil van Dijk neemt Oranje opnieuw op sleeptouw: tot x 12,00 keer je inzet

Afgelopen donderdag rijkte de UEFA tijdens de Champions League-loting verschillende onderscheidingen uit voor individuele spelersprestaties. Hierbij vielen de Nederlanders Frenkie de Jong en Virgil van Dijk in de prijzen. Frenkie de Jong werd verkozen tot beste middenvelder van het afgelopen seizoen, Virgil van Dijk werd benoemd tot beste verdediger én beste speler van het seizoen. Het betreft een unieke prestatie van de centrale verdediger, want hij is de eerste verdediger én de eerste Nederlander die de prijs binnensleept. Van Dijk nam vorig seizoen zowel Liverpool als Oranje op sleeptouw. Met Liverpool won hij de Champions League, waar hij Oranje als aanvoerder naar succes in de Nations League leidde. Bij Oranje was dit zelfs letterlijk het geval. Van Dijk scoorde in beide confrontaties met Duitsland en vooral in de laatste editie was zijn doelpunt cruciaal. De verdediger scoorde in dit duel de late gelijkmaker, waardoor niet Frankrijk maar Nederland naar de eindronden ging. Van Dijk is het seizoen opnieuw goed begonnen en zal Nederland opnieuw naar succes willen leiden. Als hij weer weet te scoren tegen Duitsland, ontvang je x 8,35 keer je inzet. Als hij scoort én wint met Nederland, ontvang je x 12,00 keer je inzet.

De beste Online Bookmakers