Inside the Odds
30/08/2019

Pak 3,45 keer je inzet bij overwinning koploper Willem II op Feyenoord!

Pak 3,45 keer je inzet bij overwinning koploper Willem II op Feyenoord!
Na vier speelrondes gaat Willem II verrassend aan de leiding in de Eredivisie. Alhoewel dit voor een deel te maken heeft met gewijzigde competitieprogramma van de Nederlandse topclubs, doet dit niks af aan de puike prestaties van de club uit Tilburg.  Willem II won drie van haar vier wedstrijden en beleeft hiermee een droomstart. Zondagmiddag neemt de club het thuis op tegen Feyenoord, dat nog op haar eerste overwinning in de Eredivisie wacht. Weet Willem II haar vorm te behouden of boekt Feyenoord haar eerste overwinning van het seizoen?

Willem II ruikt kans op succes tegen Feyenoord: tot x keer je inzet

Het zijn voor Willem II mooie weken. Het is momenteel koploper van de Eredivisie, wat in de geschiedenis van de club nog nooit voorkwam na vier speelrondes. De koppositie is dan ook vooral een moment om even te koesteren. Willem II mikt dit seizoen opnieuw op de play-offs plekken voor Europees voetbal, waar het vorig seizoen twee punten voor tekort kwam. Juist hierdoor zijn de Tricolores zo gebaat bij een goede start, want vorig seizoen behaalde het slechts vier punten uit haar eerste vier duels. De ploeg leek destijds te moeten wennen aan de nieuwe speelstijl van Adrie Koster, die meer aanvallende intenties heeft dan zijn voorgangers. Gaandeweg het seizoen ging het elftal steeds beter draaien en behaalde Willem II ook de bekerfinale, maar kwam het dus net te kort voor de play-offs. Na overwinningen op PEC Zwolle, Fortuna Sittard en FC Emmen ontbreekt het dit seizoen in ieder geval niet aan een goede start. Gezien de vorm van de Tilburgers lijkt de kans op resultaat tegen Feyenoord realistisch, zeker omdat de Rotterdammers nog in minder goede doen zijn. Als Willem II een gelijkspel tegen Feyenoord weet te bedwingen, ontvang je x 3,65 keer je inzet. Weet Willem II te winnen, dan ontvang je x 3,45 keer je inzet.

Feyenoord pakt eerste eredivisie-overwinning van het seizoen: x keer je inzet

Feyenoord speelde haar eerste drie competitiewedstrijden gelijk. Tegen Sparta Rotterdam eindigde de wedstrijd in 2-2, tegen SC Heerenveen en FC Utrecht in 1-1.  De start van de Rotterdammers in de Eredivisie is hiermee teleurstellend, waar het Europees wel succesvol is. Feyenoord schakelde Dinamo Tbilisi en Hapoel Beer Sheva overtuigend uit en plaatste zich hierdoor voor de groepsfase van de Europa League. Vanwege het drukke programma is het de vraag hoe Feyenoord zondag voor de dag gaat komen, omdat het elftal nog niet topfit oogt. Het kan wel bouwen op een goede uitreeks tegen Willem II. Zo is Feyenoord al acht duels op rij ongeslagen in het Koning Willem II-stadion en won het er hiervan vijf. Vorig seizoen verspeelde het vlak voor tijd een 1-0 voorsprong, waardoor het slechts een punt mee naar huis nam. Gezien haar kwaliteit is Feyenoord eigenlijk ook verplicht te winnen in Tilburg. Als het hierin slaagt en haar eerste overwinning van het seizoen boekt, ontvang je x 1,93 keer je inzet.

Pavlidis nieuwe blikvanger Willem II: tot x 14,00 keer je inzet

Met Fran Sol en Andreas Isaak had Willem II de afgelopen seizoenen aan doelpunten geen gebrek. De vraag was dan ook wie dit gat zou gaan opvullen dit seizoen. Met Vangelis Pavlidis lijken de Tilburgers alweer een nieuwe goalgetter te hebben gevonden.  De Griek werd vorig seizoen in de winterstop voor een halfjaar gehuurd van VfL Bochum. Dit beviel zo goed dat de Tilburgers er deze zomer een permanente transfer van maakte. Met vijf doelpunten uit veertien wedstrijden heeft Pavlidis vorig seizoen al de tijd gehad om te acclimatiseren in Tilburg, waar hij dit seizoen duidelijk profijt van heeft. De spits heeft al vier treffers achter zijn naam staan is hierdoor topscorer van de Eredivisie. Dit aantal realiseerde hij in drie wedstrijden, want Pavlidis moest de wedstrijd tegen Vitesse aan zich voorbij laten gaan vanwege een knieblessure. Zijn prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven bij de Griekse voetbalbond, want Pavlidis ontving deze week zijn eerste uitnodiging voor het nationale elftal. Hiermee lijkt Willem II opnieuw goud in handen te hebben. Als Pavlidis zondag weer scoort, ontvang je x 2,63 keer je inzet. Bij twee doelpunten of meer van de spits ontvang je x 14,00 keer je inzet.

Berghuis vaak trefzeker tegen Willem II: tot x 16,00 keer je inzet

Bij Feyenoord komt de dreiging vooral bij Steven Berghuis vandaan. Jaap Stam is voorin nog zoekende naar zijn ideale samenstelling, maar over Berghuis bestaat geen enkele discussie. De rechtsbuiten is de nieuwe aanvalsleider van Feyenoord. In de eerste drie competitiewedstrijden scoorde Berghuis twee keer en gaf hij één assist. Ook in de Europa League was hij al twee keer trefzeker. Met Willem II treft hij zondag een van zijn favoriete tegenstanders. In de laatste vier ontmoetingen tussen beide teams was Berghuis telkens trefzeker. In totaal scoorde hij al vijf keer tegen Willem II. Alleen tegen SC Heerenveen en Heracles Almelo scoorde hij vaker, maar dit deed hij ook in meer wedstrijden. Een nieuw doelpunt van Berghuis ligt dan ook in het verschiet. Als hij zondag opnieuw weet te scoren tegen Willem II, ontvang je x 2,21 keer je inzet. Als hij van buiten het 16 metergebied scoort, ontvang je x 7,50 keer je inzet. Tot slot ontvang je x 16,00 keer je inzet als hij in beide helften trefzeker is.

De beste Online Bookmakers