Inside the Odds
22/11/2019

Pak 5,35 keer je inzet bij spectaculaire rentree Malen en Bergwijn!

Pak 5,35 keer je inzet bij spectaculaire rentree Malen en Bergwijn!
PSV speelt aanstaande zondag thuis tegen SC Heerenveen. De Eindhovenaren hebben een belabberde reeks achter de rug en hopen de rug eindelijk weer te rechten. Dit zal echter geen gemakkelijke opgave zijn tegen het in vorm verkerende SC Heerenveen. De ploeg van Johnny Jansen verloor in september voor het laatst en heeft slechts drie punten minder dan PSV. Wie wint er in het Philips Stadion?

PSV spoelt kater weg tegen Heerenveen: tot x 2,03 keer je inzet

PSV won al zes wedstrijden niet meer en bevindt zich hierdoor in crisissferen. De eerste plaats is al uit beeld geraakt en ook nummer twee AZ staat met vijf punten al op een flinke afstand. Het is dus de hoogste tijd voor de Eindhovenaren om het tij te keren en het is niet ondenkbaar dat dit zondag zal gebeuren. PSV kampte namelijk met de nodige blessures en schorsingen, welke aanstaande zondag vermoedelijk allemaal achter de rug zijn. Tevens leed PSV het gros van haar puntverlies in uitwedstrijden, waar het dit weekend weer in het vertrouwde Philips Stadion zal spelen. PSV won hier onder Mark van Bommel 20 van haar 23 Eredivisiewedstrijden. Dit deed het maar liefst zeventien keer met minimaal twee doelpunten verschil. Als PSV zondag via een overwinning haar kater weet weg te spoelen, ontvang je x 1,41 keer je inzet. Bij een overwinning met twee doelpunten verschil ontvang je x 2,03 keer je inzet.

Ook Heerenveen haalt resultaat tegen PSV: tot x 6,25 keer je inzet

SC Heerenveen bevindt zich momenteel op de achtste plaats en heeft slechts drie punten minder dan PSV. De Friezen zijn in tegenstelling tot de Eindhovenaren wel in goede vorm, welke maar weinig aan het licht is gebracht. Heerenveen is namelijk al acht wedstrijden ongeslagen. Het is sowieso maar lastig te verslaan, want de ploeg van Johnny Jansen verloor pas twee wedstrijden. Ter vergelijking: alleen Ajax verloor er minder. Tegen PSV haalde SC Heerenveen de laatste jaren wel vaker een goed resultaat. Het verloor slechts drie van haar laatste twaalf duels tegen de Rood-Witten. Hiermee verspeelde PSV de laatste zes seizoenen tegen geen enkele club meer punten. Ook in het Philips Stadion is een goed resultaat voor Heerenveen geen vreemd goed. Het nam namelijk in vier van de laatste tien ontmoetingen een punt mee naar huis. De laatste overwinning dateert al wel van even geleden: Heerenveen won in 2009 met 2-3 in Eindhoven. Gezien de vorm van PSV zal Heerenveen ook dit jaar haar kans op een resultaat wel ruiken. Als SC Heerenveen een punt mee naar huis neemt, ontvang je x 4,70 keer je inzet bij een gelijkspel. Als het weet te winnen ontvang je maar liefst x 6,25 keer je inzet.

Veel doelpunten in het Philips Stadion: tot x 3,55 keer je inzet

De laatste ontmoetingen tussen PSV en SC Heerenveen in het Philips Stadion zorgden voor veel vermaak. PSV won vorig seizoen met 3-0 en dit was nog één van de minst doelpuntrijke edities. In zes van de laatste negen edities vielen er namelijk vier doelpunten of meer. De wedstrijd was zelfs drie keer goed voor minimaal zes doelpunten. Verder staan beide clubs ook dit seizoen garant voor vermaak. Zo vielen er in vijf van de zes thuiswedstrijden van PSV vier doelpunten of meer.  Bij SC Heerenveen was dit in drie van de zes uitwedstrijden het geval. Als het ook zaterdag regent aan doelpunten, ontvang je x 2,18 keer je inzet bij vier doelpunten of meer. Bij vijf doelpunten of meer ontvang je x 3,55 keer je inzet.

Aanvalsduo neemt PSV na blessures weer op sleeptouw: tot x 8,50 keer je inzet

PSV heeft de laatste weken geen beroep op Donyell Malen en Steven Bergwijn kunnen doen. Beide spelers waren geblesseerd. De afwezigheid van de aanvallers had een grote impact op de resultaten van de Eindhovenaren en werd door velen zelfs gezien als de belangrijkste reden achter hun vormcrisis. Het goede nieuws voor de Rood-Witten is dat beide spelers zondag weer van de partij zullen zijn. Hiermee krijgt de ploeg van Mark van Bommel een groot deel van haar creativiteit terug. Donyell Malen en Steven Bergwijn hadden dit seizoen namelijk een aandeel in 68% van de doelpunten van PSV.  Donyell Malen scoorde al tien keer en gaf één assists. De spits is hiermee nog altijd topscorer van de Eredivisie. Het aandeel van Steven Bergwijn is vooral terug te vinden in assists, waarvan hij er al zeven gaf. De buitenspeler scoorde tevens twee goals. De comeback van het aanvalsduo leidt tot mooie quoteringen bij Toto. Zo ontvang je x 5,35 keer je inzet als beide spelers hun rentree vieren met een doelpunt. Verder ontvangt je x 2,40 keer je inzet als Malen scoort én PSV wint. Als Bergwijn scoort én PSV wint ontvang je x 2,85 keer je inzet. Tot slot is de quotering maar liefst x 6,40 bij twee doelpunten van Malen en x 8,50 bij twee doelpunten van Bergwijn.

De beste Online Bookmakers