Inside the Odds
16/09/2019

Pak tot 40(!) keer je inzet bij doelpunt Paco Alcácer tegen oude liefde!

Pak tot 40(!) keer je inzet bij doelpunt Paco Alcácer tegen oude liefde!
Dinsdagavond gaat de groepsfase van de Champions League weer van start. Er staan direct een paar schitterende affiches op het programma, waaronder Borussia Dortmund tegen FC Barcelona. De grootmachten zijn aan elkaar gekoppeld in poule F, waarin ook Internationale van de partij is. Het betreft dus een pittige poule, waarin iedere misstap fatale gevolgen kan hebben.  Welke club trekt dinsdag aan het langste eind in het Signal Iduna Park? 

FC Barcelona kent sterke Champions League reeks: tot x 4,75 keer je inzet

Ondanks dat FC Barcelona in poule F niet de makkelijkste tegenstanders heeft getroffen, wordt er eigenlijk wel verwacht dat de club gewoon bovenaan eindigt. De Champions League heeft, net als in vorige seizoenen, de hoogste prioriteit voor Barça. Ondanks dat dit de laatste jaren veel is uitgelopen tot teleurstellingen, is de reeks van Barcelona in het kampioenenbal zeer goed. Het verloor de laatste twee jaar maar twee Champions League wedstrijden, welke beiden direct voor uitschakeling zorgde. Verder won Barcelona er veertien en speelde het zes keer gelijk. Het hield bovendien twaalf keer haar doel schoon. Vorig seizoen trof de ploeg van Ernesto Valverde het ook al niet in een poule met Tottenham Hotspur, Internationale en PSV, maar het wist zich desondanks al na vier speelrondes te verzeker van de knock-outfase. Ook nu zal het zich hier zo snel mogelijk voor willen kwalificeren om er op deze manier wel weer een keer een succesvol jaar van te maken. Als FC Barcelona sterk begint met een overwinning bij Dortmund, ontvang je x 2,26 keer je inzet. Wanneer ze dit doen met een clean sheet, ontvang je x 4,75 keer je inzet.

Borussia Dortmund maakt indruk: tot x 6,40 keer je inzet

Borussia Dortmund kent een minder sterke Champions League-reeks. Vorig seizoen werd het in de knock-outfase direct uitgeschakeld door Tottenham Hotspur, waar die Borussen het jaar daarvoor niet verder kwamen dan twee punten in haar poule. Het zal dit seizoen dan ook weer eens wat succesvoller willen zijn in het miljoenenbal, waar de vorm in ieder geval voor aanwezig is. Op één slippertje tegen Union Berlin na won Borussia Dortmund dit seizoen al haar wedstrijden. Het versloeg Bayern München in de DFL-Supercup en won haar drie andere competitiewedstrijden. Bijkomend voordeel voor Borussia Dortmund is dat het dinsdag met een thuiswedstrijd begint, waar het doorgaans bijzonder sterk presteert. Sinds het begin van vorig seizoen verloor Dortmund hier maar twee wedstrijden, het won er achttien. In de Champions-League groepsfase van vorig seizoen incasseerde Dortmund geen enkele tegengoal in eigen stadion. Tevens speelde het destijds Atlético Madrid volledig van de mat (4-0). Als Borussia Dortmund haar thuisreeks voort weet te zetten tegen FC Barcelona, ontvang je x 2,95 keer je inzet bij een overwinning. Houden ze hier ook een clean sheet bij, dan ontvang je x 6,40 keer je inzet.

Beide ploegen een garantie aan doelpunten: tot x 3,75 keer je inzet

Zowel Borussia Dortmund als FC Barcelona heeft er inmiddels vier competitiewedstrijden opzitten. Hierin hebben beide ploegen hun eerste nederlaag van het seizoen al geleden. Desondanks zijn de clubs bovenin terug te vinden op de ranglijst, mede door een aantal spectaculaire overwinningen. Zo versloeg Borussia Dortmund in haar eerste wedstrijd FC Augsburg al met 5-1, waar het dit weekend met 4-0 van Bayer Leverkusen won. Verder won het met 1-3 bij FC Köln. FC Barcelona won op haar beurt van zowel Real Betis als Valencia met 5-2. Verder verloor het van Athletic Bilbao (1-0) en speelde het gelijk tegen Osasuna (2-2). Opvallend in de wedstrijden van beide teams is de stormvloed aan doelpunten. In zeven van de acht competitiewedstrijden die de teams al speelden vielen maar liefst vier doelpunten of meer.  In totaal werd er 37 keer gescoord. Als dit gemiddelde intact blijft, zal het dinsdag een geweldig spektakel worden. Als er opnieuw vier doelpunten of meer vallen, ontvang je x 2,22 keer je inzet. Bij vijf treffers of meer ontvang je x 3,75 keer je inzet.

Paco Alcácer doet oude liefde pijn: tot x 40,00 keer je inzet

Borussia Dortmund scoorde er dit seizoen met zeventien doelpunten al behoorlijk op los. Met zeven doelpunten was Paco Alcácer hier het vaakst verantwoordelijk voor. De spits is een bekend gezicht bij FC Barcelona, want Alcácer was tussen 2016 en 2018 twee seizoenen actief voor de club. Een groot succes werd dit echter niet, waardoor Barça hem besloot te verhuren aan Borussia Dortmund. Na een succesvol eerste seizoen voor die Borussen, waarin Alcácer achttien keer trefzeker was, nam de club hem dit jaar permanent over. De Spanjaard is het seizoen uitstekend begonnen, want hij scoorde in ieder duel tot nu toe.  Dit betreffen vier competitiewedstrijden, een bekerwedstrijd en de strijd om de DFL-Supercup tegen Bayern München. Ook tijdens de interlandbreak was hij succesvol voor Spanje met drie doelpunten uit twee wedstrijden. In totaal scoorde Paco Alcácer tien keer in acht wedstrijden. Dinsdagavond zal hij willen bewijzen dat FC Barcelona hem te makkelijk heeft laten gaan. Als Alcácer scoort en wint met Dortmund, ontvang je x 4,25 keer je inzet. Als hij twee doelpunten of meer scoort, ontvang je x 10,00 keer je inzet. Een doelpunt van Alcácer in de eerste tien minuten levert je x 20,00 keer je inzet op. De hoogste quotering ontvang je als hij de eerste goal scoort én wint met 2-1: maar liefst x 40,00 keer je inzet.

De beste Online Bookmakers