Inside the Odds
02/12/2019

Rashford en United bezorgen Mourinho eerste nederlaag voor 7,00 (!) keer je inzet!

Rashford en United bezorgen Mourinho eerste nederlaag voor 7,00 (!) keer je inzet!
Er staat deze week een midweekse speelronde in de Premier League op het programma. Op woensdagavond betekent dit een kraker tussen Manchester United en Tottenham Hotspur. Hierbij zal de meeste aandacht naar Tottenham Hotspur-trainer José Mourinho uitgaan, die vorig seizoen nog werd ontslagen bij Manchester United. De Portugees maakte twee weken geleden zijn rentree bij the Spurs, dat sindsdien de weg omhoog heeft gevonden. Sterker nog, Tottenham Hotspur is Manchester United inmiddels alweer gepasseerd op de ranglijst. Mourinho is hiermee begonnen aan zijn grote revanche. Weet hij ook zijn oude werkgever te verslaan?

Tottenham Hotspur wint ook op Old Trafford: x 2,51 keer je inzet

Tottenham Hotspur bewees de afgelopen periode hoe snel tijden kunnen verkeren in het voetbal. Het stond twee weken geleden nog op de veertiende plek, wat Mauricio Pochettino zijn baan kostte. Tottenham won sinds de start van het seizoen slechts vijf van de zeventien wedstrijden onder de Argentijn. José Mourinho nam het stokje van hem over en boekte direct resultaat: hij won zijn eerste drie wedstrijden. De Portugees versloeg West Ham United (3-2), Olympiakos Piraeus (4-2) en AFC Bournemouth (3-2). Tottenham is hierdoor in rap tempo naar de vijfde plaats geklommen en heeft de top-vier alweer in zicht. Mede doordat het haar laatste drie duels winnend afsloot, zijn the Spurs inmiddels alweer zes wedstrijden ongeslagen. Hiermee ziet de vorm van Tottenham er ineens compleet anders uit. Woensdagavond speelt het haar eerste topper sinds het aantreden van José Mourinho. Als Tottenham Hotspur ook deze wedstrijd weet te winnen, ontvang je x 2,51 keer je inzet.

Manchester United roept opmars Spurs halt toe: tot x 3,30 keer je inzet

Ook Manchester United begon teleurstellend aan het nieuwe seizoen.  In tegenstelling tot Tottenham Hotspur heeft het bestuur hier niet hard ingegrepen. Hoofdtrainer Olle Gunnar Solskjaer krijgt van hen de tijd om een nieuw elftal op te bouwen. Het zal de club er veel aan gelegen zijn om woensdag van Tottenham Hotspur en met name van José Mourinho te winnen. De Portugees maakte in zijn laatste maanden bij the Red Devils veel vijanden en haalde ook na zijn ontslag regelmatig flink uit naar diverse spelers en directieleden.  Manchester United kan hierbij bouwen op een sterke reeks tegen Tottenham Hotspur. Het won vijf van haar laatste zes thuiswedstrijden tegen the Spurs. Op Old Trafford is United dit seizoen sowieso nauwelijks te verslaan. Het bleef hier in negen van de tien wedstrijden ongeslagen. Onder anderen Chelsea (4-0) en Leicester City (1-0) werden met een nederlaag naar huis gestuurd. Als Manchester United woensdag de opmars van Tottenham Hotspur halt toeroept, ontvang je x 2,62 keer je inzet bij een overwinning van United. Je ontvangt x 3,30 keer je inzet bij een gelijkspel.

Veel doelpunten op Old Trafford: tot x 4,90 keer je inzet

Zowel de wedstrijden van Manchester United als van Tottenham Hotspur zijn de laatste weken erg doelpuntrijk. Bij Manchester United vielen in vier van de laatste vijf competitiewedstrijden vier doelpunten of meer. Verder vielen er in wedstrijden van the Red Devils dit seizoen 38 doelpunten. Maar liefst de helft hiervan is afkomstig uit de laatste vijf competitiewedstrijden. Ook bij Tottenham Hotspur vallen de doelpunten sinds de aanstelling van José Mourinho als rijpe appelen: in zijn eerste drie wedstrijden vielen maar liefst 16 doelpunten. Beide teams scoren er dus op los, maar hebben in verdedigend opzicht nog het nodige werk te verrichten. Als er woensdag vier doelpunten of meer vallen ontvang je x 2,80 keer je inzet. Bij vijf doelpunten of meer ontvang je x 4,90 keer je inzet.

Dele Alli weer op dreef onder Mourinho: tot x 5,50 keer je inzet

Dele Alli is onder José Mourinho weer volledig opgeleefd. De middenvelder kende vorig jaar een matig seizoen en belandde hierdoor steeds meer op een zijspoor. Zo raakte hij ook zijn plek bij de Engelse nationale ploeg kwijt. Alli is onder Mourinho echter begonnen zijn wederopstanding, die direct liet merken hem als één van zijn belangrijkste spelers te zien. De Portugees poseert Alli weer op zijn favoriete positie als aanvallende middenvelder, waar hij onder anderen de voorkeur krijgt boven Christian Eriksen. Alli was sindsdien goed voor drie doelpunten en één assist.  Afgelopen weekend werd hij nog verkozen tot man of the match tegen AFC Bournemouth. Als Dele Alli deze vorm doorzet tegen Manchester United, ontvang je x 3,90 keer je inzet bij een doelpunt van de Engelsman. Als hij scoort én wint met Tottenham ontvang je x 5,50 keer je inzet.

Marcos Rashford scoort: tot x 7,00 keer je inzet

Bij Manchester United komt het grootste gevaar van Marcos Rashford. De spits had dit seizoen een aandeel in meer dan de helft van de doelpunten van United. Zo scoorde hij al zeven keer en gaf hij tevens vier assists. Het gros hiervan is afkomstig uit de laatste zes wedstrijden, waarin Rashford vier keer scoorde en twee assists gaf. De Engelsman dacht afgelopen zondag opnieuw te scoren, maar zag deze treffer uiteindelijk op naam komen van Aston Villa-doelman Tom Heaton. Verder heeft ook Rashford nog een appeltje te schillen met José Mourinho, onder wie hij vaak tegen wil en dank als linksbuiten werd geposeerd. Als Rashford woensdag scoort ontvang je x 2,49 keer je inzet. Als hij scoort én wint met United ontvang je x 3,80 keer je inzet. Als Rashford scoort, United wint én beide teams scoren ontvang je maar liefst x 7,00 keer je inzet.

De beste Online Bookmakers