Topscorer Ighalo scoort opnieuw openingsdoelpunt voor 4,85 keer je inzet!

Dit bericht delen
16 juli 2019     0 REACTIES

Aanstaande woensdag strijden Tunesië en Nigeria in de troostfinale voor de derde plaats van de Afrika Cup. Beide landen werden afgelopen weekend uitgeschakeld in de halve finale. Tunesië moest hierin haar meerdere erkennen in Senegal, waar Nigeria in blessuretijd onderuit ging tegen Algerije.  Beide landen kunnen desondanks trots zijn op hun prestaties, want tegen veel verwachtingen in behaalden ze deze halve finales. Door middel van de bronzen medaille kan een van beide landen het toernooi positief afsluiten, voor de ander zal het toernooi toch vooral in mineur eindigen. Wie is favoriet voor het behalen van de derde plaats? 

Tunesië speelde vooral veel gelijk deze Afrika Cup: x 2,95 keer je inzet

Geen enkele bookmaker had vooraf eigenlijk gerekend op een plek bij de laatste vier voor Tunesië. Het land won in haar hele historie slechts één keer de Afrika Cup, wat de editie van 2004 in eigen land betrof. Sindsdien schopte Tunesië het geen enkele keer verder dan de kwartfinale. Twee keer werd het zelfs al in de groepsfase uitgeschakeld. Mede doordat de selectie van Tunesië ook geen grote namen met zich meebrengt, werd er verwacht dat de Adelaars van Carthago opnieuw snel zouden worden uitgeschakeld. Het tegendeel bleek waar. Tunesië werd in eerste instantie in poule E gekoppeld aan Angola, Mali en Mauritanië. Een groep met perspectief, maar ook hierin wist Tunesië eigenlijk weinig indruk te maken. Door middel van drie gelijke spelen plaatste het zich als nummer twee van haar poule voor de knock-out fase. Hierin ontmoette het met Ghana haar eerste sterke tegenstander. Tunesië wist deze wedstrijd na penalty’s naar zich toe te trekken. In de kwartfinale stuitte het vervolgens op Madagaskar, waar het met 3-0 van won. Hierna werd Tunesië aan titelfavoriet Senegal gekoppeld, waar het pas in de verlenging haar meerdere in moest erkennen. Opvallend genoeg heeft Tunesië hierdoor vijf van haar zes wedstrijden in de reguliere speeltijd gelijk gespeeld. De ploeg lijkt dan ook niet vanwege haar sterke vorm de halve finale bereikt te hebben, maar meer vanwege haar gunstige loting. Een nieuw gelijkspel van Tunesië levert je x 2,95 keer je inzet op.

Een nieuw gelijkspel van Tunesië
2.95
Topscorer Ighalo maakt openingstreffer
4.85
Alleen doelpunten in tweede helft
3.70

Nigeria kende een prima reeks dit toernooi: x 2,49 keer je inzet

De reeks van Nigeria staat in groot contrast met de reeks van Tunesië. In eerste instantie bevond ook Nigeria zich in een op papier eenvoudige poule. In poule B werd het gekoppeld aan Madagaskar, Guinea en Burundi. Nigeria verslikte zich hierbij in Madagaskar, maar won haar andere twee wedstrijden wel. Hierdoor eindigde ook the super eagles als nummer twee in haar poule. Na de groepsfase schakelde het achtereenvolgend Kameroen en Zuid-Afrika uit. In de halve finale deed Nigeria niet onder voor Algerije, maar verloor het op ongelukkige wijze door een doelpunt in de blessuretijd. Al met al kan Nigeria hiermee wel tevreden zijn over haar reeks op de Afrika Cup. Op een slippertje tegen Madagaskar na won het tot de halve finale al haar wedstrijden. Omdat de reeks van Tunesië minder overtuiging oproept, lijkt Nigeria de favoriet voor de derde plaats. Als Nigeria deze weet te realiseren, ontvang je x 2,49 keer je inzet.

Odion Ighalo topscorer Afrika Cup: tot x 4,85 keer je inzet

Nigeria heeft met Odion Ighalo de topscorer van de Afrika Cup in huis. Met vier doelpunten neemt de spits van Shanghai Shenhua de eerste plaats in bezit. Hiervan nam hij drie keer het eerste doelpunt van Nigeria voor zijn rekening. Ighalo staat eigenlijk zijn hele carrière al garant voor doelpunten. De 30-jarige spits kende zijn beste seizoenen bij de Engelse club Watford, waarvoor hij tussen 2014 en 2017 uitkwam. In zijn beste seizoen scoorde Ighalo maar liefst vijftien doelpunten in de Premier League. Het leverde hem een aanbieding met een riant salaris uit China op, welke hij niet kon weerstaan. Inmiddels is Ighalo hier al drie jaar actief. Zijn prestaties bij de nationale ploeg zijn nog altijd uitstekend. Zo scoorde hij naast zijn vier treffers op dit toernooi ook al zeven keer tijdens de kwalificatieronden. Een nieuw doelpunt van Ighalo levert je x 2,85 keer je inzet op. Scoort hij opnieuw het openingsdoelpunt, dan ontvang je x 4,85 keer je inzet.

Beide landen scoren vrijwel alleen in de tweede helft: tot x 3,70 keer je inzet

Zowel Tunesië als Nigeria lijkt in de eerste helft niet veel aanstalten te maken om de aanval te zoeken, zo blijkt uit de statistieken. Beide teams scoren vooral in de tweede helft. Tunesië scoorde tot nu toe zes doelpunten op de Afrika Cup. Slechts één hiervan betrof een doelpunt in de eerste helft. In het eerste halfuur wist Tunesië nog helemaal niet te scoren. Ook Nigeria lijkt een voorkeur te hebben voor de tweede helft. Het scoorde zes van haar acht doelpunten in de tweede helft. Dit betroffen ook nog eens allemaal doelpunten in het laatste halfuur. In totaal scoorden Tunesië en Nigeria dus elf van de veertien doelpunten in de tweede helft. Het echte vuurwerk lijkt woensdagavond dan ook in de tweede helft te komen. Als er in de tweede helft meer doelpunten vallen dan in de eerste helft, ontvang je x 2,09 keer je inzet. Als beide teams in de tweede helft scoren, ontvang je x 3,70 keer je inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

16 januari 2020     2 REACTIES

Bookmakers hanteren hoge odds bij VVV – PSV

In stadion De Koel hervatten VVV en PSV komende zondag de Eredivisie. Voor de Limburgse thuisploeg direct een lastig ...

Lees meer
16 januari 2020     2 REACTIES

Liverpool op Anfield tegen Manchester United in Premier L...

De bookmakers likken hun vingers er alweer bij af, want dit weekend staat er opnieuw een Engelse topmatch geprogramme...

Lees meer
15 januari 2020     1 REACTIE

Ajax hervat competitie met thuiswedstrijd tegen Sparta Ro...

Aanstaande zondag begint voor Ajax het tweede deel van de Eredivisie. De Amsterdammers beginnen dit deel als koploper...

Lees meer
15 januari 2020     2 REACTIES

Zege van Feyenoord op Heerenveen zorgt voor vijftig proce...

Ben je van plan om in te zetten op de wedstrijd van Feyenoord die ze zaterdag spelen tegen SC Heerenveen? Voetbal...

Lees meer
Eerlijke informatie
Altijd up-to-date
De beste bonussen
Win strategieën