Inside the Odds
27/11/2019

Ziyech gidst Ajax langs Lille voor 3,60 keer je inzet!

Ziyech gidst Ajax langs Lille voor 3,60 keer je inzet!
Ajax speelt woensdag in de Champions League tegen OSC Lille. De Amsterdammer bevinden zich in een zenuwslepende poule, waarin het samen met Chelsea en Valencia de eerste plek deelt. Alleen Lille is met slechts één punt al uitgeschakeld. De andere drie teams strijden nog om twee tickets voor de knock-outfase, waarbij alle kaarten nog open liggen. Voor Ajax bevindt de volgende horde zich dus in Frankrijk, waar het bij een overwinning een grote stap naar het eerste ticket zet. Wat kun je verwachten? 

Ajax wint in Lille: x 1,83 keer je inzet

Ajax treft woensdag met OSC Lille de zwakste tegenstander uit haar poule. Er liggen voor de Amsterdammers veel mogelijkheden om belangrijke zaken te doen. Zo is Lille bezig aan een teleurstellend seizoen. Het pakte in de Champions League pas één punt en is hierdoor al uitgeschakeld.In de Ligue 1 bevinden Les Dogues zich op de tiende plaats. De Franse club won maar één van haar laatste tien wedstrijden. Dit staat in groot contrast met de vorm van Ajax, dat dit seizoen pas één keer verloor. In de Eredivisie staat het met vlag en wimpel bovenaan, waar het ook in de Champions League weer hoge ogen gooit. In het miljoenenbal zijn de Amsterdammers al dertien uitwedstrijden op rij ongeslagen. Gezien de vorm van Lille lijkt de kans klein dat deze reeks woensdag doorbroken gaat worden. Als Ajax wint, ontvang je x 1,83 keer je inzet.

Snelle treffer Ajax: tot x 3,40 keer je inzet

Ajax speelde haar laatste Champions League wedstrijd tegen Chelsea, welke in een spectaculaire 4-4 eindigde. Ajax brak de score al in de tweede minuut open, wat wel vaker het handelsmerk van de Amsterdammers is. Het scoorde eerder tegen Valencia al na acht minuten en tegen Lille na achttien minuten. Verder waren De Godenzonen in zes van hun acht Champions League-duels (inclusief voorronden) in de eerste helft trefzeker.  Dit betekent niet dat de Amsterdammers in de tweede helft minder op schot zijn, want in zes van de acht duels scoorde het in beide helften. Als Ajax woensdag als eerst scoort, ontvangt je x 1,61 keer je inzet. Als het dit binnen tien minuten doet ontvang je x 3,40 keer je inzet. Als Ajax in beide helften scoort ontvang je x 2,36 keer je inzet.

Victor Osimhen grootste gevaar van Lille: tot x 6,60 keer je inzet

Het grootste gevaar van OSC Lille komt van Victor Osimhen. De Nigeriaan kwam deze zomer over van het Belgische Charleroi en is direct een bepalende speler gebleken. Zo scoorde hij in de Ligue 1 al zeven doelpunten en gaf hij twee assists, waarmee hij een aandeel had in de helft van Lille’s totale productie. In september werd hij nog verkozen tot speler van de maand in de Franse competitie. Ook in de Champions League nam Osimhen met twee doelpunten het grootste deel van Lille (drie treffers) voor zijn rekening. Waar de spits het grootste gevaar van Lille is, zal Ajax niet in staat zijn haar beste verdedigers op hem te zetten. Daley Blind en Joël Veltman zijn na rode kaarten tegen Chelsea immers geschorst. Als dit de Amsterdammers parten speelt, ontvang je x 2,70 keer je inzet bij een doelpunt van Osimhen. Als hij het eerste doelpunt van de wedstrijd maakt ontvang je x 6,60 keer je inzet.

Doelpunt van Quincy Promes: tot x 12,00 keer je inzet

Bij Ajax komt Quincy Promes het meest in aanmerking voor een doelpunt. De buitenspeler blijft de laatste tijd maar scoren. Promes is in zowel de Champions League als in de Eredivisie de topscorer van Ajax. In het miljoenenbal nam hij drie treffers voor zijn rekening. In de Eredivisie bracht hij zaterdag met twee doelpunten tegen Heracles Almelo zijn totaal naar tien, waarmee hij nu ook het algehele topscorersklassement aanvoert. Bovendien maakte Promes al acht keer het eerste doelpunt van Ajax. Hij is inmiddels al niet meer weg te denken uit de ploeg van Erik ten Hag.  Als Promes tegen Lille scoort ontvang je x 2,70 keer je inzet. Als hij het eerste doelpunt van Ajax maakt ontvang je x 4,00 keer je inzet. Bij een kopdoelpunt van Promes ontvang je x 12,00 keer je inzet.

Hakim Ziyech geeft nieuwe masterclass: tot x 12,00 keer je inzet

Een andere Ajacied die in aanmerking komt voor een doelpunt is Hakim Ziyech. Er staat al het hele seizoen geen maat op de Ajacied.  Waar Quincy Promes de meeste doelpunten maakt, is Ziyech doorgaans de aangever. De Marokkaan pikt echter regelmatig zijn doelpuntje mee en is hierdoor ook the most valuable player van Ajax. Ziyech was in het miljoenenbal al bij zes doelpunten betrokken. In de Eredivisie had hij in maar liefst vijftien doelpunten aan aandeel. Het gevaar van Ajax komt dan ook van beide flanken. Als Hakim Ziyech tegen Lille scoort, ontvang je x 3,10 keer je inzet. Als hij scoort én wint met Ajax, ontvang je x 3,60 keer je inzet. Als de spelverdeler uit een directe vrije trap scoort ontvang je maar liefst x 12,00 keer je inzet.

De beste Online Bookmakers