25/06/2024

Jacks.nl EK 2024 Bonus: 100x als Nederland wint van Oostenrijk!

Jacks.nl EK 2024 Bonus: 100x als Nederland wint van Oostenrijk!

Bij VoetbalGokken.nl speuren we voortdurend naar de meest aantrekkelijke aanbiedingen voor het EK 2024. Jacks.nl heeft een unieke promotie voor de wedstrijd tussen Nederland en Oostenrijk, waarbij je maar liefst 100 keer je inzet terug kunt winnen als Nederland zegeviert. In dit artikel leggen we uit hoe je kunt profiteren van deze winstgevende actie en welke stappen je moet nemen om mee te doen.

Win 100x je inzet bij Jacks als Nederland wint van Oostenrijk

Jacks.nl biedt een speciale promotie van 100x je inzet als Nederland dinsdagavond weet te winnen tegen Oostenrijk. Voor nieuwe spelers waarbij de odds voor de wedstrijd Nederland tegen Oostenrijk aanzienlijk worden verhoogd. Afhankelijk van je eerste storting, kun je kiezen tussen een 50x of 100x odds boost. Dit betekent dat als je op Nederland wint inzet en zij winnen, je je inzet respectievelijk 50 of 100 keer terugverdient.

Hoe deelnemen aan Jacks EK 2024 bonus actie?

Stap 1: Maak een account aan bij Jacks.nl

Registreer je als nieuwe speler bij Jacks.nl om gebruik te kunnen maken van deze EK bonus actie van 100x je inleg. Deze promotie is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.

Stap 2: Doe een eerste storting

Om met wedden op Nederland - Oostenrijk in aanmerking te komen voor de 50x odds boost, stort je voor het claimen van deze Jacks EK 2024 bonus minimaal €20. Om maximaal gebruik te kunnen maken van de Jacks EK actie van 100x inleg, is een storting van minimaal €100 vereist. Vergeet niet dat spelers die deze odds boost claimen, geen aanspraak kunnen maken op andere welkomstbonussen of aanbiedingen voor nieuwe spelers.

Stap 3: Plaats je weddenschap

Na je storting plaats je een weddenschap van maximaal €1 inleg als Nederland als uitkomst in de wedstrijd Nederland tegen Oostenrijk. Deze verhoogde odds zijn uitsluitend van toepassing op de reguliere speeltijd, inclusief blessuretijd, maar exclusief verlenging en penalties.

Jacks promotie EK 2024: 100X als Nederland wint
100X je inzet bij Jacks.nl als Nederland wint van Oostenrijk

Waarom deelnemen aan deze Jacks.nl promotie?

Unieke kans om groots te winnen

Deze Jacks promotie biedt unieke mogelijkheid met wedden op winst voor Nederland tegen Oostenrijk en de kans om je inzet aanzienlijk te kunnen verhogen. Met een odds boost van 50x tot zelfs 100x zijn de potentiële winsten bij bookmaker Jacks.nl bij een Oranje overwinning dan ook enorm gestegen en kan jouw winbedrag dus tot 100x je inzet stijgen.

Exclusief voor nieuwe spelers

Deze EK 2024 actie voor Nederland – Oostenrijk is exclusief beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder, waardoor je als nieuwe klant een speciaal voordeel krijgt bij je eerste weddenschap op Jacks.nl.

Eenvoudig te activeren

Het proces om deel te nemen aan deze promotie is eenvoudig en duidelijk. Ga naar Jacks.nl: registreer een account, stort en wed op Nederland - Oostenrijk. Zo simpel is het claimen van de EK bonus!

Dit zijn de voorwaarden voor winnen 50x of 100x je inzet

  • Alleen beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.
  • Een nieuwe speler is iemand die zich registreert na vrijdag 21 juni 2024 (00:01 uur) en geen andere sport welkomstbonus heeft geactiveerd.
  • Deze promotie loopt van vrijdag 21 juni (23:00 uur) tot en met dinsdag 25 juni 2024 (18:00 uur).
  • De odds boost is uitsluitend van toepassing op de weddenschap "Nederland wint" in de reguliere speeltijd.
  • Minimale storting voor de 50x odds boost is €20; voor de 100x odds boost is het €100.
  • Er kan maximaal €1 worden ingezet op de verhoogde odds.

Wint Nederland? Win jij 100x je inzet terug!

Ga jij wedden op de wedstrijd Nederland - Oostenrijk en meespelen om met een goed voorspelde weddenschap tot wel 100x je inzet te winnen bij Jacks? Met de exclusieve 50x of 100x odds boost promotie van Jacks.nl heb je de mogelijkheid om je inzet drastisch te verhogen als je voorspelt dat Nederland wint van Oostenrijk tijdens het EK 2024. Zet daarom vandaag nog slim in bij Jacks.nl door gebruik te maken van deze unieke EK bonus en geniet van de laatste groepswedstrijd van Oranje in Poule D.

Dus, ga jij ook wedden op Nederland - Oostenrijk? Scoor zelf ook met het EK voetbal en mis deze unieke kans niet door je weddenschap te plaatsen bij Jacks.nl. Profiteer van deze bijzondere promotie en pak direct die enorme winsten terwijl je Oranje naar de overwinning ziet gaan!

De beste Online Bookmakers