Champions League
24/02/2015

Juventus ontvangt Dortmund in 1/8 finale Champions League

Juventus ontvangt Dortmund in 1/8 finale Champions League
Het Italiaanse Juventus speelt dinsdagavond tegen Borussia Dortmund. ‘Juve’ draait als een dolle in de Serie A. Juventus is eerste en heeft negen punten voorsprong op As Roma, dat tweede staat. Dortmund daarentegen worstelt met zichzelf in de Bundesliga, maar speelt in de Champions League de sterren van de hemel. Kunnen de Duitser deze lijn ook voortzetten tegen Juventus?

Juventus nog enige Italiaanse ploeg in CL

Terwijl Duitsland met vier ploegen (Bayern München, Schalke’04, Leverkusen en Bor. Dortmund) nog ruim vertegenwoordigd is in het ‘kampioenenbal’ moet Juventus in zijn eentje de Italiaanse eer hoog houden. De ploeg van trainer Massimiliano Allegri doet dat met verve. Juve behaalde in de groepsfase 10 punten en eindigde achter groepswinnaar Atletico Madrid als tweede in groep A. Dankzij deze prestatie plaatste de ploeg uit Turijn voor deze speelronde, waarin één van die Duitse ploegen de tegenstander zal zijn: Borussia Dortmund.

Dortmund overtuigend in Europa

Borussia Dortmund is slechts 12e in de Duitse Bundesliga en wint maar moeizaam. In de Champions League verloor het alleen van Arsenal en won de eerste 4 wedstrijd met speels gemak. De 1-1 tegen Anderlecht in de laatste poulewedstrijd was alleen nog voor de statistieken want toen waren de Duitsers allang zeker van een plek in de volgende ronde. In de Duitse competitie werd er afgelopen weekend op de valreep gewonnen van Stuttgart, het team van trainer Huub Stevens.Het venijn zat hem bij deze wedstrijd in de staart. De 1-3 van Reus leek het duel te beslissen, maar toen Niedermeier in blessuretijd de 2-3 wist aan te tekenen was het toch nog even billenknijpen voor de supporters van geel-zwart. Gelukkig voor hen pakte Dortmund (voor de derde keer op rij) de volle winst en lijkt het ook in de competitie de weg omhoog te hebben gevonden.

Juventus favoriet bij wedkantoren

Het is gebruikelijk dat de bookmakers bij hun noteringen rekening houden met het ‘thuisvoordeel’. Ook in deze wedstrijd lijkt dat de doorslag te geven bij de odds. Winst van de ‘Oude Dame’ levert een gemiddelde uitkering van x 2,00 op. Een gelijkspel wordt beloond met een x 3,35 uitkering. Het meeste geld valt te verdienen als Dortmund wint. De bookmakers hebben de notering voor een Duitse overwinning nu staan op x 3,90, bijna het viervoudige van je inzet. Ook de andere bookmakers houden vergelijkbare quoteringen aan voor dit Champions League duel. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']Het Champions League duel Juventus - Borussia Dortmund is op dinsdag 24 februari 2015 en begint – zoals gebruikelijk – om 20:45 uur in het Juventus Stadium in Turijn.[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers