Inside the Odds
27/11/2019

Kraker tussen Feyenoord en Rangers brandt na rust los voor 3,90 keer je inzet!

Kraker tussen Feyenoord en Rangers brandt na rust los voor 3,90 keer je inzet!
Feyenoord speelt donderdag in de Europa League thuis tegen Glasgow Rangers. Het is erg spannend in de poule van de Rotterdammers, waar ieder team nog aanspraak maakt op de volgende ronde. Hierbij heeft Feyenoord drie punten minder dan Glasgow Rangers, waardoor het aanhaken of afhaken is voor de ploeg van Dick Advocaat. Het is sowieso een pikant duel voor de oefenmeester, want Advocaat heeft een succesvol verleden bij de club uit Schotland. Wat staat je verder te wachten? 

Feyenoord blijft in de race voor Europese overwintering: x 2,41 keer je inzet

Bij Feyenoord is de rust langzaam weer aan het terugkeren. Dick Advocaat nam inmiddels alweer een maand geleden het stokje van Jaap Stam over. Sinds zijn aantreden verloren de Rotterdammers nog geen enkel duel. Feyenoord won sindsdien van VVV Venlo (3-0) en RKC Waalwijk (3-2) en speelde gelijk tegen BSC Young Boys (1-1) en FC Groningen (1-1). De vraag is hoe indrukwekkend deze prestaties zijn, maar het feit is al wel dat deze hiermee veel constanter zijn dan voorheen. De ambitie van Dick Advocaat is nog altijd om Europees te overwinteren met Feyenoord. Hiervoor zal er donderdag van Glasgow Rangers moeten worden gewonnen. Dit is niet ondenkbaar, want Feyenoord kent een sterke thuisreeks in Europees verband. Het won namelijk negen van haar laatste dertien thuiswedstrijden. Dit seizoen bleef het zelfs nog ongeslagen in de Kuip: het won van Dinamo Tbilisi (4-0), Hapoel Beer Sheva (3-0) en FC Porto (2-0) en deelde de punten met Young Boys (1-1). Feyenoord hoopt donderdag Glasgow Rangers aan dit rijtje toe te voegen. Als het via een overwinning in de race blijft voor een plek in de volgende ronde, ontvang je x 2,41 keer je inzet.

Glasgow Rangers plaatst zich voor volgende ronde: tot x 3,35 keer je inzet

Glasgow Rangers heeft drie punten meer dan Feyenoord en kan zich hierdoor in Rotterdam van een plek in de knock-outfase verzekeren. De Schotten draaien een sterk seizoen, waaruit blijkt dat het niet zomaar te verslaan is. Zo delen the Light Blues in de Scottisch Premiership de koppositie met Celtic. Het won hier elf van haar dertien wedstrijden. Verder begon het Europese avontuur van Glasgow Rangers al in de vierde voorronde van de Europa League. Het schakelde achtereenvolgend St. Josephs, Progrès Niedercorn, FC Midtjylland en Legia Warschau uit zonder ook maar één wedstrijd te verliezen. In de groepsfase verloor Rangers alleen bij Young Boys. In haar confrontaties met FC Porto pakte het vier punten, waar het Feyenoord eerder al in Glasgow met 1-0 versloeg. Al met al verloor de ploeg van Steven Gerrard maar 2 van haar 28(!) wedstrijden dit seizoen. Deze dateren ook al van enige tijd geleden, want inmiddels won de ploeg alweer zes wedstrijden op rij. Als het ook bij Feyenoord resultaat haalt, ontvang je x 2,75 keer je inzet bij een overwinning. Bij een gelijkspel ontvang je x 3,35 keer je inzet.

Kraker brandt los in de tweede helft: tot x 3,90 keer je inzet

De kans is groot dat het venijn hem donderdag in de staart van de wedstrijd zit. Zowel Feyenoord als Glasgow Rangers is in de tweede helft veel productiever dan in de eerste helft. Feyenoord scoorde in de Europa League maar liefst 11 van haar 14 treffers na de pauze. In thuisduels deed het dit met 7 van haar 10 doelpunten. Ook Glasgow Rangers heeft een duidelijke voorkeur voor de tweede helft. Het scoorde hierin 17 van haar 25 doelpunten. In uitwedstrijden scoorde het 7 van haar 10 doelpunten na rust. Verder herhaalt de club dit kunststukje ook in de Scottisch Premiership, waarin het 24 van haar 38 doelpunten in de tweede helft maakte. Als het grootste spektakel ook donderdag in de tweede helft plaatsvindt, ontvang je mooie quoteringen bij toto. Zo ontvang je x 1,99 keer je inzet als dit de meest trefzekere helft is. De quotering bedraagt x 2,90 als beide teams in de tweede helft scoren. Als er drie doelpunten of meer vallen na de rust, ontvang je maar liefst x 3,90 keer je inzet.

Alfredo Morelos scoort ook in de Kuip: tot x 5,35 keer je inzet

Rangers-aanvaller Oluwaseyi Ojo maakte in de eerste confrontatie tussen Feyenoord en Glasgow Rangers de enige treffer, maar dit is doorgaans niet de speler waar de doelpunten vandaan moeten komen.  De doelpunten van the Light Blues komen meestal van Alfredo Morelos. Hij maakte dit seizoen al 22 doelpunten en gaf 7 assists. Het gros hiervan maakte hij in de Europa League, waarin Rangers dus al heel wat wedstrijden aflegde. Morelos scoorde elf doelpunten in het toernooi. De Colombiaan brak hierbij maar liefst zeven keer de score open. De spits kreeg afgelopen weekend rust van hoofdtrainer Steven Gerrard en deed slechts vijf minuten mee tegen Hamilton Academical. Hiervoor scoorde hij acht keer in zijn laatste zeven duels. Feyenoord is dus gewaarschuwd voor de kwaliteiten van Alfredo Morelos. Als hij donderdag weer scoort, ontvang je x 2,45 keer je inzet. Als hij het eerste doelpunt van de wedstrijd maakt ontvang je x 5,35 keer je inzet.

De beste Online Bookmakers