La Liga
18/05/20212 reacties

Ontknoping La Liga wordt Atletico Madrid of Real Madrid kampioen?

Ontknoping La Liga wordt Atletico Madrid of Real Madrid kampioen?
De laatste speelronde van dit seizoen in La Liga is nog reuze spannend. Koploper Atletico Madrid en de nummer twee Real Madrid kunnen beide nog kampioen worden. Aanstaande zaterdag speelt Atletico uit bij Real Valladolid en treft Real Madrid in eigen huis Villarreal. Welke ploeg uit Madrid wordt dit seizoen kampioen van Spanje? Voorspel de wedstrijden via VoetbalGokken.nl!

Real Valladolid – Atletico Madrid

Diego Simeone: “Fris aan wedstrijd tegen Real Valladolid beginnen”

Atletico Madrid gaat als koploper van La Liga de uitwedstrijd tegen Real Valladolid in. De ploeg van  trainer Diego Simeone heeft twee punten meer dan stadsgenoot Real Madrid en weet dat er zaterdag gewonnen moet worden om Real Madrid van zich af te schudden. “We moeten fris aan de wedstrijd tegen Real Valladolid beginnen. We zijn een gehard team dat geconcentreerd moet zijn”, zegt Simeone over de tegenstander van zaterdag.

“Kampioenschap is ons doel”

Atletico Madrid kan sinds seizoen 2013-2014 weer kampioen worden van Spanje. Een moment waar trainer Simeone naar uitkijkt. “Laat de club trots blijven op het team dat we hebben. We gaan ons zo goed mogelijk voorbereiden, want de titel is ons doel”, bevestigd de trainer van Atletico Madrid.

Wanneer is Atletico Madrid kampioen?

Atletico Madrid werd voor het laatst kampioen van Spanje in 2014 kampioen van Spanje. Deze op 26 april 1903 opgericht club staat op de drempel van een nieuwe landstitel.Bij winst op Real Valladolid kan het feest – coronaproof – losbarsten voor Los Colchoneros. De uitslag bij Real Madrid – Villarreal doet er dan niet meer toe en ook de hoogte van de overwinning niet.Heel anders wordt dat bij een gelijkspel. Real Madrid heeft maar twee punten minder en kan dus op gelijke hoogte komen met Atletico Madrid. De doelsaldo van de koploper is +41. Mocht de titel op de slotdag verspeeld worden, dan kan worden geconcludeerd dat de titel verspeeld is bij FC Barcelona. Tegen het elftal van trainer Ronald Koeman werd op 8 mei jongstleden met 0-0 gelijkgespeeld. De nederlaag bij Athletic Bilbao – van 25 april – is natuurlijk ook een forse aderlating geweest in de titelrace (2-1 verlies).

Quoteringen Real Valladolid – Atletico Madrid

De pre-odds in het 1X2 spelsysteem voor het uitduel van Atletico Madrid staan haarscherp ingedeeld. Een overwinning van Real Valladolid levert met x 7.40 keer de inleg de hoogste quotering op voor deze wedstrijd. Verwacht je een gelijkspel, dan is de quotering van x 4.80 keer je inleg ook niet mis. Een overwinning en dus ook een kampioenschap van Atletico Madrid staat op x 1.36 keer je speelbedrag genoteerd.

Real Madrid – Villarreal

Zinedine Zidane: “De laatste wedstrijd wordt ingewikkeld”

Real Madrid kan alleen nog maar kampioen worden als Atletico Madrid punten morst en de ploeg van trainer Zinedine Zidane zelf wint van Villarreal. Eén voordeel, Los Blancos speelt thuis. Zidane: De laatste wedstrijd tegen Villarreal wordt ingewikkeld. We gaan ons spel spelen, we gaan een gecompliceerde wedstrijd spelen tegen Villarreal, we moeten ons op onszelf concentreren”, benadrukt de trainer tijdens de persconferentie.Real Madrid heeft het kampioenschap zelf niet in de hand, maar er is een kans dat het lukt en daar wil trainer Zidane graag voor gaan. “We zullen altijd blijven vechten, wat er ook gebeurt. We moeten  goed uitrusten en ons zo goed mogelijk voorbereiden op de volgende wedstrijd, maar we gaan door tot het uiterste.

Wanneer is Real Madrid kampioen?

Los Blancos kan alleen maar kampioen worden als Atletico bezwijkt onder de druk. Afgelopen zondag leek dat al te gebeuren toen Osasuna met 0-1 voorkwam in het Wanda Metropolitano stadion. Doelman Oblak haalde een kopbal van Osusana pas achter de lijn uit het doel, waardoor ineens Real Madrid koploper werd.Omdat er vrij snel – binnen 2 minuten – weer 1-1 op het scorebord stond, kon Real maar kort genieten van die luxe positie. Echter vanwege het betere doelsaldo stond Real ook toen nog bovenaan in La Liga. Het was uiteindelijk ex-FC Barcelona speler Luis Suarez die in de 88e minuut voor de winnende treffer zorgden.Real moet in de eerste plaats dus zelf winnen van Villarreal en vervolgens hopen dat Atletico punten morst. Als zij niet winnen van Real Valladolid is Real de nieuwe kampioen van Spanje.

Quoteringen Real Madrid – Villarreal

Ook de quoteringen voor het laatste duel van dit seizoen voor Real Madrid staan hoog ingeschaald. Een overwinning van Villarreal betekent geen titel voor Real Madrid, maar wel een beloning van x 5.55 keer je inleg als jij vooraf al had voorspeld dat Villarreal zo gaan winnen. Een gelijkspel in Madrid levert je x 4.65 keer het speelbedrag op. Mocht Real Madrid winnen, dan keren de bookies x 1.46 keer je speelbedrag uit.
De laatste speelronde van La Liga wordt dit weekend gespeeld, maar zaterdag wordt bepaald wie de kampioen is. De wedstrijden Real Valladolid – Atletico Madrid en Real Madrid – Villarreal beginnen om 18:00 uur. Laat de bookmakers via VoetbalGokken.nl tijdig weten wat jouw voorspelling is en/of speel live mee scoor de hoogste odds in de ontknoping van de Spaanse competitie.

De beste Online Bookmakers