Nations League
13/11/20202 reacties

Voorspel de uitslag van de Nations League wedstrijd Italië vs Polen

Voorspel de uitslag van de Nations League wedstrijd Italië vs Polen
Als het Nederlands elftal zaterdag aftrapt tegen Bosnië Herzegovina gaan ook poulegenoten Italië en Polen de wei in. Dit Nations League duel wordt in het Italiaanse Mapei Stadion in Reggio Emmilia gespeeld. Bij Koning TOTO zijn ze razend enthousiast over deze topwedstrijd in Groep 1. Speel jij ook mee via VoetbalGokken.nl?

Alberico Evani: “Goed gevoel voor duel met Polen”

Bij de Italiaanse formatie neemt Interim-coach Alberico Evani tijdelijk het stokje van bondscoach Roberto Mancini over omdat de Italiaanse bondscoach in een verplichte quarantaine verblijft. De keuzeheer van de Italiaanse ploeg was ook al niet van de partij bij de oefenwedstrijd tegen Estland dat door de Squadra Azzuri met 4-0 werd gewonnen. Evani zal ook tegen Polen de plek van Mancini innemen. De interim-coach verwacht dat het tegen de Poolse formatie wel goed gaat komen. “Het is een mooi voorteken dat we wonnen van Estland. Ik ken deze jongens al goed en we gaan met een goed gevoel naar het duel tegen Polen”, zegt Evani in de voorbeschouwing bij de Italiaanse pers.

“Niets fout doen tegen Polen”

Estland wint de laatste tijd maar zelden en is een ander soort tegenstander dan een sterk spelend Polen. Evani beseft dat die wedstrijd absoluut geen gemakkelijke opgave gaat worden. “We mogen niets fout doen, want dan kunnen we alles verliezen. Het wordt niet gemakkelijk zijn om tegen Polen te spelen, maar dit Italië heeft een duidelijke wil om te strijden voor elke punt”, aldus een strijdvaardige Evani.

Jerzy Brzeczek: “Sterk optreden tegen Italië”

Als koploper van Groep 1, waarin ook Nederland zit, verdedigt Polen tegen Italië die koppositie. Het land, onder aanvoering van vedette Robert Lewandowski, is van plan die eerste plek met hand en tand te verdedigen. De oefenwedstrijd tegen Oekraïne dat afgelopen woensdag met 2-0 werd gewonnen was volgens bondscoach Jerzy Brzeczek het juiste duel om alvast in ritme te komen. “We hebben het materiaal in huis om zondag sterk te kunnen optreden tegen Italië”, zegt Brzeczek vastberaden.

“Wij maken zeker kans”

Polen heeft vanuit het verleden een minder grote ‘voetbalnaam’ dan de Italianen. Maar volgens bondscoach Brzeczek telt dat allemaal niet mee aanstaande zondag. Op dit moment is zijn land volgens hem minstens zo sterk als de Zuid-Europeaanse tegenstrever: “We hebben ook hele goede spelers in onze kern en maken zeker kans tegen Italië”, zo besluit Brzeczek zijn voorbeschouwing.

Statistieken

Polen staat met zeven punten uit vier duels eerste in Groep 1 van de A-League. De Italianen zitten het Poolse team op de hielen met zes punten.Het Nederlands elftal volgt op plek drie met vijf uit vier. Bosnië Herzegovina sluit het rijtje van vier met slechts twee punten. Met nog twee wedstrijden te gaan zijn er voor alle landen nog maximaal  zes punten te halen. Er zullen zondag dus hoe dan ook beslissingen gaan vallen.

Head 2 Head

Vorige maand kreeg Polen de Italiaanse ploeg op bezoek in Gdansk. Het duel werd gelijkgespeeld met 0-0. In de Nations League van seizoen 2018 speelden Polen en Italië ook al tegen elkaar in Groep 3 waarin de uiteindelijke winnaar Portugal toen ook in onderverdeeld was. De heenwedstrijd in Bologna werd met 1-1 een puntendeling. De wedstrijd in het Poolse Chorzow werd met 0-1 gewonnen door de Italiaanse ploeg.

Huidige vorm Italiaans elftal

De Italianen bereidde de laatste twee Nations League duels voor met een oefenwedstrijd tegen Estland. De ploeg van Bondscoach Mancini versloeg de Essen met 4-0 in het Artemio Franchi te Florence.Tot nu toe wonnen de Italianen nog maar één duel in de groepsfase en dat was die tegen Oranje 0-1. De overige wedstrijden werden gelijkgespeeld: thuis tegen Bosnië 1-1, uit tegen Polen 0-0 en thuis tegen het Nederlands elftal 1-1. Na Polen speelt het team van bondscoach Mancini nog uit tegen Bosnië Herzegovina.

Huidige vorm Poolse elftal

Polen oefenden deze week tegen Oekraïne om zich klaar te stomen voor de uitwedstrijd tegen Italië en de thuiswedstrijd tegen Nederland dat woensdag gespeeld zal worden. Thuis werd met 2-0 gewonnen van Oekraïne. De twee treffers kwamen van Piatek en Moder. Topschutter Robert Lewandowski speelde niet mee en werd waarschijnlijk gespaard voor de wedstrijden tegen Italië (zondag) en Nederland (woensdag).In de tot nu toe laatst gespeelde Nations League wedstrijd trad de ploeg van bondscoach Brzeczek aan tegen Bosnië Herzegovina. Polen won dankzij onder meer twee treffer van Lewandowski met 3-0.In het thuisduel van Polen tegen Italië bleef 0-0, maar de navolgende uitwedstrijd in Bosnië Herzegovina leverde ook weer drie punten op: 1-2. Van het Nederlands elftal werd er begin september verloren met 1-0 in de Johan Cruijff Arena.

Prognose

Wij verwachten twee zeer gemotiveerde teams te zien in het Mapei Stadion, maar wij denken dat de Italianen zullen winnen. Onze wedtip is 3-2 voor Italië en daar staat een prima quotering tegenover. Neem de gemiddelde odds die de bookmakers hanteren vast in je op door het pre-wedstrijd quoteringen in het overzicht hieronder door te nemen en speel mee via onze bookmakerspagina!

Quoteringen Italië – Polen

De online bookmakers voorspellen dat Italië de sterkste van de twee zal zijn. Mocht Polen winnen, wat helemaal niet gunstig zal zijn voor Oranje, dan wordt jouw inleg wel x 4.70 keer meer waard. En dat is natuurlijk wel gunstig voor spelers die deze weddenschap plaatsten!Een gelijkspel is het meest gunstig voor het Nederlands elftal en ook voor jou! Want als jij speelt op een puntendeling keert Koning TOTO x 3.35 keer je inleg uit! Een overwinning van de Italianen staat in het 1X2 spelsysteem op x 1.75 keer de inleg.
De UEFA Nations League wedstrijd Italië – Polen wordt gespeeld op zondag 15 november om 20:45 uur in het Mapei Stadion te Reggio Emilia. In welke ploeg heb jij het meeste vertrouwen? Plaats je weddenschap in de pre-fase om een fraaie geldbonus te verdienen! Laat het deze enige legale Nederlandse voetbalbookmaker snel weten en profiteer van hoge quoteringen via VoetbalGokken.nl!

De beste Online Bookmakers