Overige
31/03/2020

‘Gewoon’ doorspelen bij TOTO: BATE Borisov - Rukh Brest

‘Gewoon’ doorspelen bij TOTO: BATE Borisov - Rukh Brest
Er worden nog maar zeer weinig professionele voetbal wedstrijden gespeeld door de coronacrisis dat vele landen raakt. Maar in Wit-Rusland wordt er – zoals het er nu naar uitziet - ook komend weekend ‘gewoon’ weer gestreden om drie punten. BATE Borisov treft Rukh Brest in eigen huis aan en daarvoor heeft de TOTO hoge quoteringen klaargezet voor elke speler die via VoetbalGokken.nl de gok aandurft om op deze Wit-Russische topwedstrijd te spelen!

FK BATE Borisov

BATE Borisov zullen velen van ons nog kennen van de dubbele Champions League ontmoetingen tegen PSV Eindhoven. In 2018 speelde PSV in de voorronde van dit toernooi tegen BATE en dat resulteerde zowel thuis (3-0) als uit (2-3) in een zege voor de Eindhovense formatie, die toen nog onder leiding stond van Mark van Bommel.In 2010 trof AZ uit Alkmaar deze Wit-Russische ploeg al in de groepsfases van de Europa League. AZ wist thuis met 3-0 af te rekenen met de ploeg uit Wit-Rusland, maar in de uitwedstrijd werden de Alkmaarders met 4-1 behoorlijk afgetroefd.

Statistieken

In Wit-Rusland is de competitie nog maar net begonnen en wordt komend weekend de derde speelronde gespeeld. FK BATE Borisov heeft het geluk aan het begin van dit seizoen nog niet echt gevonden. Of dit door alle Corona-perikelen komt of dat de topvorm er gewoonweg (nog) niet is, blijft de vraag. Feit is dat de eerste twee competitiewedstrijden in 2020 verloren gingen en daarmee staat BATE Borisov nu op – een veel te lage - veertiende plek in de Vysshaya Liga, waarmee slechts zestien ploegen deelnemen. Ook bij Rukh Brest gaat het voorlopig nog niet vanzelf. Het eerste duel werd gewonnen met 0-1 van Dinamo Minsk, maar de tweede wedstrijd ging met 0-1 verloren van Energetik-BGU.

Head 2 Head

FK Rukh Brest werd in 2016 opgericht als amateurteam en heeft zich in razend tempo tot de hoogste competitie van Wit-Rusland weten te werken. Brest komt dit seizoen voor het eerst in het bestaan uit in de Vysshaya Liga en het is zaterdag dan ook voor het eerst in deze korte geschiedenis dat het team tegen BATE Borisov gaat spelen.

Huidige vorm BATE Borisov

De huidige competitiestart is voor BATE Borisov een start om snel te vergeten. De eerste twee duels gingen al verloren. Beide wedstrijden waren buitenshuis: eerst Energetik_BGU (3-1) en later Slavia Mozyr (2-1).Deze nederlagen volgden op de gewonnen kwartfinalewedstrijd in het Wit-Russische bekertoernooi. Een kleine drie weken geleden wist BATE zich ten koste van Dinamo Minsk (3-2) nog te plaatsen voor de halve bekerfinale. Dat gaf de burger moed, maar deze twee nederlagen zorgen voor een fikse deuk in het zelfvertrouwen.

Huidige vorm Rukh Brest

Bij FK Rukh Brest leeft men op een roze wolk. De jonge ploeg van trainer Aleksandr Sednyov promoveerde van de Pershaya Liga naar de Vysshaya Liga. In die eerste competitiewedstrijd wist Brest ook al meteen af te rekenen met titelkandidaat Dinamo Minsk: 0-1. Thuis werd er afgelopen week wel verloren. Energetik_BGU was met 0-1 een maatje te groot voor het jonge elftal van Rukh Brest.

Prognose

BATE Borisov mag dan vorig weekend verloren hebben, maar volgens ons gebeurt dat komende zaterdag dat niet als Rukh Brest op bezoek komt. BATE is immers nog altijd één van de topploegen uit de Wit-Russische competitie. Wij voorspellen een 2-0 voor de thuisploeg. Bij Koning TOTO ben je helemaal vrij in wat voor voorspelling je invult op het TOTO-formulier! Neem onderstaand odds overzicht tijdens het thuiswerken rustig door en zet in op het juiste moment als de quoteringen op hun hoogst staan! Volgt er alsnog een afgelasting vanwege Corona? Dan krijg je uiteraard gewoon je geld terug.

Quoteringen BATE Borisov – Rukh Brest

Dat de lente is begonnen en de zomertijd is ingegaan houdt maar weinig mensen bezig, maar TOTO zet deze wedstrijd in het Wit-Russische Vysshaya Liga toch graag in het zonnetje! Een zege van het nog wat onbekende FK Rukh Brest wordt in het 1X2 spelsysteem met x 8.30 keer de inleg het hoogst beloond door TOTO. Een gelijkspel levert je al snel x 4.50 keer de inleg op. Ook een thuisoverwinning van BATE kan met x 1.28 keer je speelbedrag nog hoog uitpakken.
De Vysshaya Liga wedstrijd FKBATE Borisov – FK Rukh Brest wordt gespeeld op zaterdag 4 april om 16:30uur(Nederlandse tijd) in de Borisov Arena. Kijk jij ernaar uit om weer eens lekker te genieten van het meespelen via TOTO op een voetbalwedstrijd? In de Wit-Russische competitie kan nog altijd gewoon doorgespeeld worden. Dus speel via VoetbalGokken.nl mee met echte voetbal.

De beste Online Bookmakers