Overige
07/04/2020

Speel TOTO: bekertoernooi Wit-Rusland

Speel TOTO: bekertoernooi Wit-Rusland
Alle ogen zijn gericht op de Wit-Russische voetbalcompetitie: het enige Europese land waar nog gevoetbald wordt. Komende week wordt er midweeks gespeeld voor de Wit-Russische beker. Woensdag speelt BATE Borisov in de halve eindstrijd uit bij Slavia Mozyr.

Statistieken

BATE Borisov is vooraf de duidelijke favoriet bij TOTO.nl. Echter Slavia Mozyr mag niet onderschat worden, de ploeg heeft in de afgelopen vijf thuisduels geen één keer verloren. Sterker nog: het won al vier keer op rij in het eigen stadion.Tijdens de laatste acht ontmoetingen met Slavia Mozyr als thuisspelende ploeg heeft de thuisploeg twee keer gewonnen van BATE. Eenmaal eindigde het in een gelijkspel, terwijl het elftal uit Borisov de overig vijf keer als winnaar van het veld stapte. Het verschil in doelpunten is met 18-9 duidelijk in het voordeel van BATE Borisov.

Huidige vorm FC Slavia Mozyr

In de aanloop naar het tweede deel van dit seizoen verloor Mozyr nog met 0-5 van Rubin Kazan, maar na de 1-0 winst op Volyn in het laatste oefenduel voor de herstart draait het team bijzonder goed. In de Vysshaya Liga moest het nog wel haar meerdere erkennen in FC Slutsk (3-1), maar op 28 maart werd het thuisduel tegen jawel: BATE Borisov met 2-1 gewonnen. Ook afgelopen weekend konden er weer drie punten worden bijgeschreven: er werd met 1-2 gewonnen op bezoek bij Brest.

Huidige vorm BATE Borisov

Ook BATE Borisov wist afgelopen weekend te zegevieren. Er werd thuis met 3-1 gewonnen van FC Ruh Brest, niet te verwarren met het Brest waar Mozyr tegen speelden. BATE herstelde zich met deze zege van de 2-1 verloren competitiewedstrijd tegen Slavia Mozyr en hoopt dat komende woensdag in de halve finale van de Wit-Russische beker de rollen omgedraaid zullen zijn.

Prognose

Onze voorspelling voor dit bekerduel is: 1-2. Wij verwachten daadwerkelijk een ommekeer voor BATE Borisov. Helaas voor de thuisploeg is dit ook de prognose van TOTO.nl en vrijwel alle andere bookmakers in Europa. Aan Slavia Mozyr de taak om het ongelijk van de wedkantoren te bewijzen. Welke uitslag verwacht jij en speel jij tijdens dit vrijwel voetballoze tijdperk ook een keertje mee met het Wit-Russische voetbal? Check onderstaand odds overzicht voor de gemiddelde quoteringen van dit moment.

Quoteringen bekerduel FC Slavia Mozyr – BATE Borisov

Tot nu toe speelt ruim zeventig procent op een zege voor de bezoekers. De overige dertig procent zijn gelijkmatig verdeeld over een gelijkspel en een zege voor Mozyr. Concreet komt het neer op een uitkering van x 3,60 keer je inleg als Slavia Mozyr wint en x 1,85 als BATE Borisov met de punten aan de haal gaat. Een gelijkspel staat op een fraaie x 3,30 keer het inlegde speelbedrag.
De bekerwedstrijd Slavia Mozyr – BATE Borisov wordt gespeeld op woensdag 8 april en begint om 16:30 uur in het Yunost stadion van Slavia Mozyr, dat in 1987 is opgericht en een stadioncapaciteit van 5.300 heeft. Of die tribunes gevuld zullen zijn woensdag is de vraag, maar via TOTO.nl zit jij altijd op voorste rij zonder met andere fans in contact te komen. Blijf thuis, speel TOTO!

De beste Online Bookmakers