Overige
09/04/2020

TOTO stort zich op Wit-Russische voetbalcompetitie

TOTO stort zich op Wit-Russische voetbalcompetitie
Terwijl er in Duitsland aan een Masterplan wordt gewerkt om de Bundesliga te vervolgen en er in Engeland alle scenario’s uit de kast worden getrokken om de Premier League volledig af te kunnen ronden, wordt er in Wit-Rusland dit weekend ‘gewoon’ gestart met de vierde speelronde. VoetbalGokken licht de topduels uit die het komende paasweekend op het programma staan in de Vysshaya Liga.

FC Minsk – BATE Borisov

Na de midweekse bekeronderbreking vervolgt BATE Borisov de competitie met een uitwedstrijd tegen FC Minsk. De thuisploeg is het seizoen goed begonnen en staat op een voorlopig derde plaats in de Vysshaya Liga.BATE Borisov verloor afgelopen woensdag de halve eindstrijd in het bekertoernooi uit bij Salvia Morzyr met 1-0 en moet zich dus herpakken voor deze competitieduel. De ploeg van trainer Alshevsky Kirill heeft sowieso een moeizame seizoenstart. Het verloor de eerste twee competitieduel en wist pas vorige week tegen Rukh Brest haar eerste driepunter te scoren: 1-0 winst. De ploeg waar onder meer de Servische spits Nemanja Milic onder contract staat, moet hierdoor vooralsnog genoegen nemen met een zeer bescheiden elfde plaats in Wit-Russische voetballiga.

Head 2 Head

Afgelopen seizoen eindigde dit duel in stadion Torpedo in een 3-2 zege voor de thuisploeg. In 2018 boekte BATE Borisov nog wel een overwinning (0-1), maar in 2017 was FC Minsk ook de betere van de twee: 1-0. De fans van BATE Borisov herinneren zich vooral de bekerwedstrijd uit 2008 nog. FC Minsk won toen met 1-4 in de heenwedstrijd bij BATE, waarna de ploeg uit Borisov zich in de return terug knokte naar een verlenging: eveneens 1-4. In die extra tijd wist BATE Borisov alsnog de overwinning naar zich toe te trekken: 1-5.

Quoteringen FC Minsk – BATE Borisov

Het zijn rustige tijden voor de bookmakerskantoren en dat geeft ze de gelegenheid goed na te denken over de odds bij dit duel. De quoteringen vallen ook duidelijk hoger uit dan normaal, omdat de bookies zoveel mogelijk spelers willen trekken in deze periode waarin er nauwelijks nog gevoetbald wordt.Een thuisoverwinning van nummer drie FC Minsk krijgt de hoogste odd mee: x 3,60 keer je inleg. Wordt het zondag een gelijkspel? Dan keert TOTO.nl x 3,20 keer het ingelegde speelbedrag uit. Gaat BATE Borisov eindelijk haar topvorm vinden en de uitwedstrijd van dit nog prille seizoen pakken? Dan wordt er x 1,89 keer het speelbedrag uitgekeerd aan spelers die een twee invullen op het TOTO-formulier!

Gorodeja – Dinamo Minsk

De tweede partij die wij hier kort belichten is de wedstrijd tussen FC Gorodeja en Dinamo Minsk. Beide ploegen bivakkeren na een moeizaam begin het seizoen onderaan. Voor Gorodeja is dat wellicht geen grote verrassing, voor het grote Dinamo Minsk wel! De ploeg uit de Wit-Russische hoofdstad moet snel punten pakken om niet nu al te ver achter te komen op de ploegen bovenin. Gorodeja is de nummer dertien, Dinamo Minsk de nummer veertien in de Vysshaya Liga.

Head 2 Head

Vorig seizoen beleefde Minsk een vervelende voetbaldag in Gorodeya Stadion. De thuisploeg maakte gehakt van de bezoekers door met 3-1 te winnen. Een vrij zeldzame overwinning in de nog korte H2H geschiedenis. In 2016 werd de eerste ontmoeting ooit tussen beide clubs afgewerkt. Sindsdien werd er tweemaal een gelijkspel genoteerd (waaronder één bekerduel), tweemaal won de ploeg uit Minsk en sinds de zege van vorig seizoen staat ook Gorodeja op zege overwinning in haar eigen stadion tegen Dinamo Minsk.

Quoteringen FC Gorodeja – Dinamo Minsk

De bookmakers verwachten dat Dinamo dit keer aan het langste eind gaat trekken. De odds voor een thuisoverwinning zijn dan ook bijzonder hoog. TOTO hanteert momenteel een quotering van x 4,40 als Gorodeja zaterdagmiddag wint.Pakt Dinamo Minsk hier drie belangrijke punten? Dan pakken spelers die een uitoverwinning voorspelden x 1,74 keer hun inleg! Een gelijkspel zorgt voor een fraaie uitkering van x 3,15 keer het ingelegde speelbedrag!
De vierde speelronde in de Vysshaya Liga wordt komend paasweekend gewoon volgens schema afgewerkt. Mocht er vanwege het coronavirus alsnog een last minute afgelasting volgen, dan ontvangen alle spelers die hebben ingezet op wedstrijden uit deze competitie hun geld retour!De wedstrijd Gorodeja – Din. Minsk begint zaterdag 11 april om 17:00 uur. Het duel tussen FC Minsk - BATE Borisov wordt gespeeld op paaszondag: 12 april. In Stadion Torpedo zal om 14:00 uur het eerste fluitsignaal klinken.

De beste Online Bookmakers