Premier League
26/01/20213 reacties

Pak hoge bonussen bij Premier League topper Tottenham Hotspur - Liverpool

Pak hoge bonussen bij Premier League topper Tottenham Hotspur - Liverpool
In de twintigste speelronde van Engelse Premier League treffen donderdagavond Tottenham Hotspur - de nummer vijf - en Liverpool FC – de nummer vier – elkaar. Beide teams moeten winnen om de koplopers niet uit het oog verliezen. Speel mee via VoetbalGokken.nl en maak een mooie deal bij Tottenham Hotspur – Liverpool!

Jose Mourinho: “Liverpool is een topelftal”

Tottenham Hotspur haalt de laatste weken de punten in de Premier League gemakkelijker binnen dan Liverpool. Volgens trainer Jose Mourinho is dat absoluut geen reden om The Reds te onderschatten. “Elk team in de Premier League kan naar elk stadion gaan en een resultaat behalen. Mijn spelers mogen geen ploeg onderschatten, maar zeker niet als we tegen een topelftal als Liverpool spelen. Juist in dit soort duels kunnen we het verschil maken”, zegt Mourinho op de persconferentie.

“Liverpool is onberekenbaar”

Mourinho zegt dat het heel normaal is dat elk team een paar wedstrijden wat minder in vorm zijn, zoals bij The Reds het geval is. “Maar met een ploeg als Liverpool kan dat ook weer snel veranderen”, aldus een waakzame Mourinho aan het slot van zijn voorbeschouwing op de komende Premier League clash.

Jurgen Klopp: “Tottenham is echt een voetballend elftal”

Liverpool zal donderdag de vierde plek willen verdedigen in het Londense Tottenham Hotspur Stadion. De ploeg van trainer Jurgen Klopp moet winnen om niet verder in het rijtje te zakken. Volgens trainer Klopp is Tottenham Hotspur geen gemakkelijke ploeg om een resultaat te halen. “De manier waarop ze dit seizoen spelen is echt goed. Mourinho heeft er een resultaatmachine van gemaakt. Op de counter spelen is niet hun enige kracht, ze hebben ook gewoon een goed voetballend elftal”, zegt Klopp in zijn vooruitblik op de topper van donderdagavond.

“Dreiging vanuit alle posities”

De Duitse trainer weet wat zijn team moet doen om The Spurs over de knie te krijgen. “Als we Heung-min Son en Harry Kane in bedwang weten te houden, zijn er nog steeds zoveel goede spelers met dreiging vanuit alle posities. Neem Steven Bergwijn, die een belangrijke rol speelt in de tegenaanval. Mourinho slaagt er met zijn ploeg vaak in terug te komen in de wedstrijd. Wij moeten donderdag op ons best zijn om ze te verslaan”, besluit de trainer van Liverpool de voorbeschouwing op het bezoek aan Tottenham.

Statistieken

In de Premier League staat Manchester United met veertig punten op de eerste plek. Stadsgenoot Manchester City volgt – net als Leicester City op 38 punten. Liverpool is de nummer vier van dit moment en heeft 34 punten. De ploeg van trainer Mourinho staat vijfde met 33 punten en daarmee hebben de Spurs er zeven minder dan de koploper.

Head 2 Head

Vorig seizoen wist Liverpool met 0-1 nog te winnen in Londen. Het doelpunt kwam van de voet van de Braziliaanse aanvaller Roberto Firmino. Ook in 2018 wisten The Reds te winnen van de The Spurs. Op 15 september 2018 werd het 1-2 in het Tottenham Hotspur Stadion.In 2017 won Tottenham voor het laatst van Liverpool. Op 22 oktober van dat jaar wisten The Spurs met 4-1 zeer overtuigend te winnen.

Huidige vorm Tottenham Hotspur

Dit jaar is Tottenham Hotspur nog ongeslagen gebleven. Afgelopen weekend werd het 1-3 bij Sheffield United, maar een paar dagen daarvoor wist de ploeg van trainer Mourinho thuis tegen Fulham niet meer dan een gelijkspel uit het vuur te slepen: 1-1.De vorm is dus nogal wisselvallig te noemen en zeker niet stabiel genoeg om te spreken van een favorietenrol in de komende topper.

Huidige vorm Liverpool

Maar ook de bezoekers draaien stroef. Liverpool verloor twee wedstrijden op rij. Afgelopen weekend kon de ploeg van trainer Klopp geen vuist maken tegen koploper Manchester United 3-2 en wist het een paar dagen ervoor thuis niet te winnen van Bunrley 0-1. Dat was de eerste thuisnederlaag sinds 2017 (!).De laatste keer dat Liverpool in de Premier League een wedstrijd won was op 19 december van het vorige jaar: de 0-7 overwinning bij Crystal Palace.

Lappenmand

Tottenham Hotspur treedt zonder centraal verdediger Giovani Lo Celso aan tegen Liverpool. Lo Celso heeft last van een hamstringblessure.Bij Liverpool is de lappenmand wat gevulder dan bij de ploeg uit Londen. Virgil van Dijk is hard op weg naar zijn terugkeer in de selectie van trainer Klopp. Van Dijk herstelt van een gescheurde kruisband. Joe Gomez (patellartendinitis problemen), Diogo Jota (kruisbandverrekking) en Naby Keita (enkelblessure) doen donderdag nog niet mee.

Prognose

De vorm van Tottenham Hotspur is momenteel beter dan van Liverpool. Onze voetbalvoorspelling is dan ook dat The Spurs aanstaande donderdag drie punten binnen gaan tikken. Check hieronder alvast de gemiddelde quoteringen voor de overige uitslagen.

Quoteringen Tottenham Hotspur – Liverpool

De quoteringen in het 1X2 spelsysteem zijn gunstig ingedeeld voor deze wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Liverpool. De hoogste odd van deze wedstrijd x 3.40 keer de inleg wordt uitgekeerd als de punten worden gedeeld in het Tottenham Hotspur Stadion.Nog een hoge odd komen we tegen bij een overwinning van The Spurs. Jouw inleg wordt x 3.05 keer meer waard als Tottenham donderdag wint.Ondanks dat The Reds het moeilijk blijken te hebben, wordt een zege van Liverpool toch op x 2.19 keer je inleg ingedeeld en al wordt je inleg ruim verdubbeld!
De Premier League wedstrijd Tottenham Hotspur – Liverpool wordt gespeeld op donderdag 28 januari om 21:00 uur in het Tottenham Hotspur Stadion te Londen. Vindt The Reds de weg naar de top terug door te winnen van The Spurs of walst de ploeg van trainer Mourinho over de bezoekers uit Liverpool heen? Speel mee via VoetbalGokken.nl en waag een gokje op deze heerlijke Engelse topwedstrijd!

De beste Online Bookmakers