Premier League
28/08/2014

Kan ook Burnley verrassen tegen Manchester United?

Kan ook Burnley verrassen tegen Manchester United?
Midweeks leed Manchester United van Van Gaal een blamerende nederlaag tegen MK Dons uit League One (Derde divisie in Engeland). Sinds de start van het seizoen lukt het de Nederlandse trainer nog niet om de Engelse grootmacht goed te laten voetballen. Kan ook promovendus Burnley profiteren van de vormcrisis bij United?

C-team United gaat ten onder tegen MK Dons

Met een veredeld C-team dacht Van Gaal voldoende kwaliteit op te hebben gesteld om de overwinning in de League Cup wedstrijd tegen MK Dons veilig te kunnen stellen. De praktijk wees echter anders uit. Na 90 minuten stond het maar liefst 4-0 voor MK Dons. De Engelse kranten spraken schade uit over de gemakzucht van Van Gaal en het team dat hij had opgesteld. Alleen eerste keeper David de Gea maakte zijn opwachting. Sterren als Rooney, Van Persie en Mata werden voor de ‘tweede’ beker van Engeland gespaard.

Transfer Di Maria lichtpuntje voor Van Gaal

Kort voor de aanvang van de wedstrijd werd bekend dat Angel di Maria voor een recordbedrag van 75 miljoen Euro was overgenomen van Real Madrid. Wellicht een klein lichtpuntje voor Van Gaal, dat met een middelmatig team moet zien te overleven dit seizoen in de Premier League. Het is nog onzeker of Di Maria tegen Burnley zijn eerste speelminuten voor United kan maken. Dit geldt overigens ook voor zijn landgenoot en verdediger Rojo, die een week eerder overkwam van Sporting Lissabon.

Kan Burnley stunten tegen Man United?

Ongetwijfeld hebben de spelers van Burnley de wedstrijd van Manchester United in de League Cup gevolgd en geanalyseerd. Ondanks de matige start van Burnley in de Premier League zal er het gevoel overheersen dat er tegen Man United wat te halen valt. Aan de andere kant is het interessant om te zien hoe Manchester zich kan herpakken met zijn nieuwe aanwinsten en of bijvoorbeeld Vidal nog voor 1 september aan de selectie zal worden toegevoegd.Wat denk jij?Kan Manchester de eerste zege van het seizoen pakken tegen Burnley of kan Burnley voor een verrassing zorgen door de ploeg van Van Gaal weer van winst af te houden?Speel mee en win!

De beste Online Bookmakers