Premier League
19/08/2014

Manchester City ontvangt Liverpool

Manchester City ontvangt Liverpool
De Premier League is nog maar koud gestart of de eerste topper staat alweer op het programma. Kampioen Manchester City ontvangt in Manchester Liverpool (nummer 2 van vorig seizoen). Beide teams wonnen hun eerste wedstrijd, maar bij winst kan zowel Liverpool als City een eerste tikje uitdelen.

Premier League van start, City en Liverpool maken geen fout

Vorige week begon ook in Engeland officieel het seizoen. Waar Van Gaal een valse start maakte met zijn nieuwe ploeg Manchester United door tegen Swansea City op eigen veld te verliezen, wonnen de Citizens wel hun eerste duel van Newcastle United met 2-0. Ook Liverpool, dat in de zomer vedette Luis Suarez naar Barcelona zag vertrekken, won haar eerste wedstrijd tegen het Southampton van Ronald Koeman met 2-1. Van de vijf titelkandidaten wonnen er vier de eerste wedstrijd. Het team dat zondag wint, kan een eerste tik uitdelen aan een directe concurrent. Mochten beide teams op save spelen, dan is er nog geen man overboord.

Transferperikelen in Engeland

Manchester City houdt zich deze transferperiode opvallend aan de vlakte en gokt op het team waarmee het vorig seizoen kampioen werd. Uiteraard een team van klasse, maar Liverpool en vooral Chelsea hebben zich aanzienlijk versterkt met spelers als Fabregas en Diego Costa. Uiteraard kan er voor het verstrijken van de deadline nog het een en ander gebeuren en valt op dat gebied niets uit te sluiten. Wat dat betreft kun je ook de vraagtekens zetten of dit een echte krachtmeting betreft, aangezien de transferwidow nog openstaat en de voltallige selecties nog niet bekend zijn van alle titelkandidaten.Desondanks is deze wedstrijd er een om naar uit te kijken en voor de spelers van beide teams een krachtmeting. Wie schat jij hoger in? Kampioen Manchester City of het Liverpool van oudgediende Steven Gerrard? Speel mee en wie weet maak jij de eerste klapper van het seizoen! 

De beste Online Bookmakers