Premier League
20/05/2021

Premier League: Halen Liverpool, Leicester en Tottenham hun doelen nog?

Premier League: Halen Liverpool, Leicester en Tottenham hun doelen nog?
In de slotfase van de Premier League valt er voor veel clubs nog veel te halen als zondag de laatste speelronde van dit seizoen wordt afgerond. Liverpool is nog niet zeker van deelname aan de Champions League komend seizoen. Leicester City kan het The Reds nog moeilijk gaan maken. Ook Tottenham knokt nog voor een plekje in de Europa League. Welke ploegen halen hun doelen voor komend seizoen en welk team moet daar definitief vanaf zien? Via VoetbalGokken.nl vind jij snel en overzichtelijk de hoogste odds bij de Nederlandse bookmakers.

Liverpool – Crystal Palace

Jurgen Klopp: “Finale tegen Crystal Palace”

Liverpool wist afgelopen woensdag met 0-3 te winnen van Burnley en maakt daardoor een goede kans in de top vier van de Premier League te eindigen. Hiermee kan Liverpool volgend seizoen naar de Champions League, maar Liverpool-trainer Jurgen Klopp juicht nog niet te vroeg. “Er is nog niets beslist, maar we hebben onze positie versterkt en hebben de finale bereikt”, aldus de Duitser die vooruitblikt naar de slotronde tegen Crystal Palace.

“Palace is sterk”

Liverpool gaat het zondag op eigen veld opnemen tegen Crystal Palace een ploeg die veilig in de middenmoot staat. “We moeten nu goed herstellen. We zijn op sommige posities dun bezet, we moeten ze in de watten leggen”, zegt trainer Klopp over de wedstrijd waar ook supporters aanwezig mogen zijn. “Ik kan niet wachten op de tienduizend fans op Anfield. Maar niets is beslist, Palace is sterk”, zo besluit de Liverpool-coach.

Head 2 Head

Liverpool bewaart goede herinneringen aan de laatste twee wedstrijden tegen Crystal Palace. De wedstrijd van dit seizoen bij Crystal Palace werd met 0-7 gewonnen door de ploeg van trainer Klopp. De thuiswedstrijd van vorige seizoen werd met 4-0 ook ruim gewonnen. Ook dit keer kan het er voor Liverpool meezitten. Crystal Palace staat op de dertiende plek en speelt zondag nergens meer voor.

Quoteringen Liverpool – Crystal Palace

De meeste bookmakers zijn bereid je flink te gaan belonen als Crystal Palace wint. Gemiddeld staat er een quotering van x 14.00 keer je inleg tegenover als Crystal Palace wint. Een gelijkspel staat ingedeeld op x 7.20 keer je inleg. In het 1X2 spelsysteem komt de pre-odd voor een zege van Liverpool op x 1.15 keer je speelbedrag uit.

Leicester City – Tottenham Hotspur

Brendan Rodgers: “Tottenham is een geweldige club”

Leicester City won vorig weekend de FA Cup finale met 0-1 van Chelsea, maar verloor midweeks de Premier League wedstrijd met 2-1 van Chelsea. Leicester City trainer Brendan Rodgers wil zich met zijn team gaan concentreren op het behalen van een positief resultaat in de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Tottenham. “Tottenham is een geweldige club. Ik heb al die tijd gezegd dat we na 38 wedstrijden zullen zien waar we staan. Na de wedstrijd tegen de Spurs kunnen we de eindbalans opmaken”, zegt Rodgers in zijn vooruitblik.

Ryan Mason: “Drie punten pakken voor kans op Europees voetbal”

Afgelopen woensdag speelden Tottenham Hotspur thuis tegen Aston Villa. Onze landgenoot Steven Bergwijn scoorde voor The Spurs, maar het duel ging met 1-2 verloren. Tottenham staat op de zevende plek, maar kan nog een plaatsje stijgen en volgend seizoen deelnemen aan de Europa League. Interim-trainer Ryan Mason wil dan ook niets liever dan winnen van Leicester City, anders dreigt een doemscenario: geen Europees voetbal. “Ditt is onze laatste wedstrijd van het seizoen, dus we moeten drie punten pakken om kans te maken op Europees voetbal”, zo zegt de interim-trainer van Tottenham.

Head 2 Head

Leicester City en Tottenham Hotspur speelden op 20 december 2020 voor het laatst tegen elkaar. Leicester was toen op bezoek bij Tottenham. De ploeg uit Londen verloor met 0-2 van The Foxes uit Leicester. Een seizoen eerder wist The Spurs met 3-0 in eigen huis te zegevieren, maar de uitwedstrijd van dat jaar ging met 2-1 verloren in het King Power Stadion van Leicester City.

Quoteringen Leicester City – Tottenham Hotspur

De hoogste odd van deze wedstrijd wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in het King Power Stadion. In het 1X2 spelsysteem kun je gemiddeld rekenen op een beloning van x 3.75 keer je speelbedrag. Een zege van Tottenham Hotspur levert met een odd van x 3.25 keer je inleg niet veel minder op. Winst van Leicester City staat op x 1.98 keer het speelbedrag in de boeken.

Statistieken

In deze slotronde van de Premier League kunnen nog veel beslissingen vallen. Voor kampioen Manchester City en Manchester United die tweede staat kan er niets meer veranderen. Chelsea staat op plek drie en kan nog zakken als Liverpool wint van Crystal Palace. Ook Leicester City kan nog op de derde plek komen. De eerste vier plaatsten geven toegang tot de UEFA Champions League. Plaats vijf en zes gaan door naar de Europa league.Zoals het er nu voorstaat betekent dit een ticket voor Leicester en West Ham United dat op zesde plaats staat. Tottenham is de nummer zeven dat hiermee doorgaat naar het nieuwe Europese bekertoernooi, de Conference League. The Spurs kunnen die ticket nog uit handen verliezen als ze verliezen van Leicester. Everton staat op plek acht met 59 punten (evenveel als Tottenham) en ook de nummer negen Arsenal (58 punten) kan nog roet in het eten gaan gooien.

Prognose

Onze voorspelling is dat Liverpool en Leicester City deze wedstrijden gaan winnen. Dat zou betekenen dat Liverpool Champions League gaat spelen en Leicester de Europa League. Onze wedtip voor het duel van Liverpool 2-0 en Leicester City 2-1. Vind via onze bookmakerspagina de beste deals.
De slotronde van de Premier League wordt zondag 23 mei afgerond. De wedstrijden beginnen allemaal om 17:00 uur. Liverpool treedt in eigen Anfield Stadion aan tegen Crystal Palace. Leicester City – Tottenham Hotspur gaan op dezelfde tijd van start in het King Power Stadion te Leicester. De meest kansrijke deals maak je natuurlijk via VoetbalGokken.nl!

De beste Online Bookmakers